sağol canım aktardan süt artıcı çay diyemi istiycez acaba ve doğumdan sonramı kullanılıyor
ben topikte okuyorum yok göğsümde akıntı var yok uçları değişti bende tık yok o yüzden oluruna bırakmıycam ALLAH ım hepimize yardım etsin
canım sana kolay gelsin yaa yormamaya çalış kendini diyeceğim ama mümkün değil gibi. ne düşüncesiz insanlar yaa hamile kadından varya su bile istersen helallik isteyecekmişsin ki onların yaptığına bak yaa hamile kadına yapılmaz bu yaa canım yinede yormamaya çalış kendini..nasılsınız güzel annecikler.biz iki gündür çok yorgunuz evin için aşırı derece dolu görümce,elti ne ararsanız varoğlanımla yorulduk daha da yorulcaz çünkü buraya tatile geldiler bana dua edin.
aynen yaa benimde hiiç halim olmuyoo bazen inan eşim gelmeden öylece topluyorum evi bazen. arkadaşlarım bile gelmiyo oturmaya sağolsunlar bu halde yormak istemiyolarmış beni hep biz onlara gidiyoruz bardak taşıtmıyolar yaa insanın yakınlarının bunları yapması sinir bozucu yaa düşüncesiz insan çoookvalla ne yalan sölim benim aklım bitiyo bu hamile insanlara yatılı gitme işine hadi birde önemli bişe olur kalacak yer olmaz nese tatilde neymiş yaa yokmumuş başka gidecek yer puuuffssben çaya bile misafir çağırmıyorum evimi süpürcek halim olmuyo bazen napim
canım geçen günlerde konuşulmuştu bebek aslında kendisi belirliyomuş bakım ürünlerini. bende bübchen almayı düşünüyodum böyle çantalı ama birde alerji yaparsa işte ne yapacağız bilmem. bebişler şampuanı başka marka diğerlerini başka başka markalar tercih edebiliyorlarmış ama sen bilirsin tabi canım fiyat uygun gibi geldi bana...selam annişler ve bebişler nbr???
benimde hiç halim yok yaaa kızımda sessiz bugün hiç bişe yapmak istemiyo cnmbu arada dün milupanın hediye ürünleri geldi içinde bi tane poşet çay ıslak mendil pişik kremi şampuan yenidoğan bezi cd ve kitapçık var tabi bu şampuanlar kremler falan küçücük poşetin içinde ama olsun hastane çantasına onları koyacam olur demi hanımlar.... bu haftada kızımın yatağını alacaz kısmetse çok heyecanlıyım bide kıyaftleri yıkayıp çantayı hazırlayacam çok işim var.... kızlar bide nivea nın bebek bakım seti var atta çantası hediyeli 50 lira nasıldır sizce ayy çok konuştum
selam cnm ne sorunun vardı acaba ... göğüslerdeki değişiklikler herkeste bir olmuyo bendede fazla değişiklik yok mesela kararmadılar fazla sadece uçları çok acıyo herhangi bi süt sızıntısı olayıda yok ama bütün bunlar sütümüz gelmicek yada az olcak demek değil kişiden kişiye değişir içini ferah tut bide kuru incir tüket bol bol o çok güzel süt yapıyo
hayırlı günlerde kullan inşallahSelam kizlar nasilsini?sabah erkenden gittik kocikle eminonune pijama sabahlik takimimi aldim icime indi en azindan.hemde piyasa ve nete gore daha uygun aklinizda olsun.ufak tefek biseylerde aldik geldik bu iste bitti sukur.sal ve tacda aldim tyerlik kaldi.lohusa bardagi icin sus malzemessi aldim evde yapicam.gogus pedi yikma sungeride aldim:)
benim SERRAM gene döndü yan duruyodu sağlı sollu vuruyodu meleğim şimdi gene aşaları tekmeliyoçok vakur ve rahatına düşkün olcak benim kızım yaa ayaklarının üstünde duruyo yada yan gelip yatıyo inş doğuma kadar baş aşa döner kuzum yaaa
canım geçen günlerde konuşulmuştu bebek aslında kendisi belirliyomuş bakım ürünlerini. bende bübchen almayı düşünüyodum böyle çantalı ama birde alerji yaparsa işte ne yapacağız bilmem. bebişler şampuanı başka marka diğerlerini başka başka markalar tercih edebiliyorlarmış ama sen bilirsin tabi canım fiyat uygun gibi geldi bana...[/QUOTE .!.:haklısın tatlım acele etmiyim de bi tanesi ile başlarım artık bebişim hangisini tercih ederse onla devam ederim ama çok kafam karıştı yaaa hem alerji yapmayan hem pareben içermeyen olması gerekiyo ondan karar veremedim hayırlısı artık:44:
Selam kizlar nasilsini?sabah erkenden gittik kocikle eminonune pijama sabahlik takimimi aldim icime indi en azindan.hemde piyasa ve nete gore daha uygun aklinizda olsun.ufak tefek biseylerde aldik geldik bu iste bitti sukur.sal ve tacda aldim tyerlik kaldi.lohusa bardagi icin sus malzemessi aldim evde yapicam.gogus pedi yikma sungeride aldim:)
selam kuzuuuuummmmmmmoyyy yerim ben onun minik ayaklarını zilli işte ... benim kızda çok dönüyo yaaaa son kontrolde yan yatıyodu zilli bi yüzünü göstermedi bana hiç göremedim daha yüzünü doktorda umudu kesti artık doğuma sakla merakını diyo... şimdide yan duruyo sanırsam bi sağdan bi soldan hissediyorum doğuma kadar inş döner miniklerimiz yaaa eeee napıyon bebeğimmm sen nasılsın
merhaba canım genetik benim problem ama pes etmek yok incire şimdimi başlasam
birde nivea kozmetik markası ben olsan bebek için güvenmem
hayırlı günlerde kullan inşallah
bende istanbuldayım eminönünde bu bebek kıyafetleri satan çarşı varmış havuzlu çarşımı ne ben çok bilmiyorum kaliteleri ve fiyatları ne acaba bakabildinmi
haklısın tatlım acele etmiyim de bi tanesi ile başlarım artık bebişim hangisini tercih ederse onla devam ederim ama çok kafam karıştı yaaa hem alerji yapmayan hem pareben içermeyen olması gerekiyo ondan karar veremedim hayırlısı artık:44:
ayyy süsleme felan dediniz birde ondan var dimi
Melek kanadı bir kapı süsü görmüştüm hoşuma gitmişti ama sitelere bakıyorum çok değişik fiyatlar var 40 da var 80 e de var aynı halbuki
Bi bulamadım yani
slm bebekimyağmur elamızda aynı serram gibi desene rahatına pek düşkün son ana kadar kafalarını aşaya indirmicekler bence ben gördüm kızımı aynı bana benziyo böle söleyincede babası kızıyo şimdiden peaah benim hiç halim yok canım hiç bişe yapasım gelmiyo öle halsız halsız oturuym işlerde aklımda içim rahat diil ama napim halim hiiiççç yok bide kuzenim canımı sıktı pzrt doktora gitcm ağdamı o yapıyo yarın gel dedim bi yere davetlimiş napcam ben şimdi puuffss böle yani kuşum sende ne var ne yok neler yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?