2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bulut81 ne yaptı acaba dün akşam kocası askerden döndü kaynanasıda damlamıştı erkenden pek içerlemişti

aman nesini özledin canım ya özlenecek birşey değil, pisliği bir yandan zahmeti bir yandan Allahtan annem var yoksa ben hayatta beceremem...

evet pür dikkat edeceğiz bu senelik zorlanacağız biraz, bir dahaki sene doğalgaz olacak çünkü, bu sene dişimi sıkacağım mecburen

doğru söylüyorsun aslında çileside çok inş kısa zamanda geçersin doğalgaza

kadındaki yüzsüzlüğe yani birde demişsin sende kalacağım diye yok artık yaaa.
ben evde olduğum halde hiiç deliksiz uyuyamadım kaç aydır ama garip bi şekilde akşam 11de yattım dün bugün sabah 7ye kadar deliksiz uyudum hehe
kızlar günaydınnnnnn
önceki gün yorgan ve yastık işini dünde nevresim işini hallettim yaşasınnnn.... :)) Siz neler yaptınız hazırlıklar ne durumda?
oğlumun bi kaç kıyafeti dışında sıfır maalesef ananemizi bekliyoruz tamamlamak için...
bulut81 ne yaptı acaba dün akşam kocası askerden döndü kaynanasıda damlamıştı erkenden pek içerlemişti
ayy evet yaa bende geçmişi okudum şok oldum ayıp yaa yaptıkları ne güzel mutluydu eşi gelecek başbaşa kalacaklar diyee..
inşallah kayınvalidesi gil erkenden gitmişlerdirde başbaşa kalmıştır eşiyle...

ahh ah kızlar bende sobalı evde oturuorum aslında çıkacaktık kaloriferli eve ama bebek olduğunu öğrenince arabasız kalmak istemedik kredi çekip araba aldık ve mecburen bu sene kaldık sobalı evde seneye inşallah çıkacağız..

Allah yardımcımız olsun o zaman canım ne diyim

Görümcem bebek olmadan, bebek olunca bu evde nasıl kalacaksınız bebek donar kalır felan gibi laflar etti, bende tam böyle dişlerimi sıkarken annem nazikçe siz hepiniz sobalı evlerde daha zor şartlarda büyüdünüz Kundera nın bebeği de büyür bir şekilde dedi, bir yakacağımıza iki yakarız gerekirse 2 soba kurarız dedi. Yaşaaaaa anne dedim içimden.

Hayır kendisi kralların kızı sanki daha 3 senedir kaloriferli evde oturuyor o da evlendikten sonra yani, insanlar geçmişi hep unutuyor demekki

Sobalı odamızda yatarız, kalkarız, misafirimizi ağırlarız heheh hepsi bir arada işte

ne alakası var canım biz üç kardeşiz üçümüzde bir göz odanın içinde sobalı evde büyüdük...hepimizde sapasağlamız allaha bin şükür..hiç bir zamanda donmadık yani...

ayy kendi donmuş kalmış ya soğuktan ondan öyle dangalak heralde hehe.
helal olsun anneneee
aynen yaa ne yapalım yakarız sobamızı yatar kalkar oturur misafir ağırlarız hem ev dağılmaz ev

ne alakası var canım biz üç kardeşiz üçümüzde bir göz odanın içinde sobalı evde büyüdük...hepimizde sapasağlamız allaha bin şükür..hiç bir zamanda donmadık yani...
ben ve bi küçük kardeşimde sobalı evde büyüdük çok şükür bişey yok sonra kaloriferli eve geçtik evlendik tekrar sobalıya geçtik bizim evimiz ısınıyo çok şükür. eşim bu yaşına kadar hep sobalı evde oturmuş ama kendini ve bizi çok düşünür sağolsun bitanecik kocacım kaloriferli eve çıkma fikri ondan çıkmıştı bu sene arabamı ev mi diye sordu e araba daha çok ihtiyaç bebiş olunca eşimde seneye kesin çıkacağız kaloriferliye dedi sağolsun. zaten ben pek bilmediğimden genelde kovaları hazırlayıp kendisi yaktı sobayı

kızlar bişey sorucam ya benim bebeğim bazen bütün gün durmuyor yerinde bazende tek tük tekme atıyor sizdede oluyor mu normal mi bu haftalarda???

ayy kendi donmuş kalmış ya soğuktan ondan öyle dangalak heralde hehe.
helal olsun anneneee
aynen yaa ne yapalım yakarız sobamızı yatar kalkar oturur misafir ağırlarız hem ev dağılmaz ev

ee yani aklı olsa konuşmaz zaten öyle, sanki ben keyfimden oturuyorum, kusura bakmasın ama babam bana ev verecek, istediğin kadar otur bu ev senin zaten diyecek, annem sobamı yakacak, yemeğimi yapacak, evimi temizleyecek ben sobalı diye beğenip oturmayacağım, kimin yüzünden oturuyoruz zaten kendi abisi yüzünden...İş sorunu yüzünden...

Zaten biraz düşüncesi olsa o şekilde konuşamaz, aman zaten umrumun köşesinde bile değil vallaaa

kızlar bişey sorucam ya benim bebeğim bazen bütün gün durmuyor yerinde bazende tek tük tekme atıyor sizdede oluyor mu normal mi bu haftalarda???
canım ben burada okuuştum galiba bazen arkaya doğru vuruyolarmış o zaman az hissediyomuşuz hareketlerini hep ön tarafa değilde arkaya plesentaya fln vurduklarında öyle oluyomuş birde yorulunca az hissediyoruz ben iki gün önceye kadara çook çok az hissediyodum ama iki gündür futbol oynuyo benim oğlan içerde
ammaaannn zaten takmıyosun kafaya canım en iyisi valla.
kendi kızları senin durumunda olsa gram laf ettirmezler valla hiç kendi önlerine bakmazlar...

aaa tabi canım hiç ettirirler mi, asla yani ondan iyisi ondan değerlisi yok hayatta.
Kendileri bilir bana dokunmasınlar da ne halleri varsa görsünler

evet canım bazen dalgalanma şeklinde sadece, bazende çok kuvvetli vuruyor dengemi şaşıyorum vallahi, normal yani canım

benimki de öyle canım bi bakıyorsun hiç durmyor arada bi dinlen kızım diyorum ben ona duyuyormu bilmem artık ...bazende daha sakin oluyor öyle işte

meraba kızlar nasılsınız bakalım topikte kaç gündür bi durgunluk var noluyoki doğum yaklaştıkça muhabbetlermi azalıyo ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…