2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hazıran annelerı dogurdu dıe bı sayfa acılmıs bızde yazarızz eylul annelerı dogurduu allahım o gunler hemen gelsınn.. buarada kuzenımın esıde benımle aynı haftada hamıle kanaması olmus 2 tane ıgne yapmıslar acılde..sımdı sukur daha ıyıler.. agustos ortasına kadar dursa ıı demıs dr.. erken dogum olabılır sanırım sıcaklarda pıtpıt erken doguruverıcezz

selam kızlar.bebeleri uyuttunuz mu ? oğluşum uyudu bnm.
uyuttukk cnmmm elıfımde ruya goruyodur sımdı yerım ben onu..
uyusun dinlensin bakalımm.
evett pikniğeee gittik güzeldiiii, hanım gibi oturdummmmmmmmm
ama yinede yoruldum yawss

oohh neguısel cnm ıstee degısıklık olmuss super.. bızde kızımın odasına halı aldıkk bugun bebe yagı sampuan.. ıslak mendıll derken son seylerrıde halletık haftaya cantamızı hazırlıycaz.. ınss.. hazır dursunn

Ah kıyamam Allah kolaylık versinnnnnnn
inş. herşey yolunda gidrrrrr

oy oy maşallahhhhhhhhh canım parça parçaa derken tamamladın eksiklerii süpersinn
darısıda valizlerimizi hazırlamaya,, hazırlıklarr bitinceeeeeeee beklemeside zor olacka yaws ben ağırdan alıyorum son hazırlıklar için

Suksuk gule gule kullanin aldiklarinizi.eksik bitmiyorki al al al.benim son 5 gun alacaklarim var lokum cikolata gulsuyuu gibi.bu ay sonud bez islak mendil vs onlari alir valizi hazirlarim.yikama utuleme isleri.

ewt ben bavulumu hazırlayıncaa resmını cekıpp atıcam buraya.. sızlerdende beklıyorumm.. agırdan alma annesıı nezaman gelıcekler bellı olmazz..
bizde iyiyiz kizlar sagolun.bu hafta 2 gun misafirim var menu bakiyorum:)
dun aksam benımde vardı cnm 1:3o kadar ayakta kaldım davul gıbı olmuslardı benım menumu soluyeyım ıstersen benım yemek deıldı cay yanına bıseyler hzırladım .. peynırlı pogaca,alman pasta.zeytınyaglı yaprak sarması .:)) cay... sonrdameyve tabagııı oh mıss..gelsınn kılolarr banada elıfımede...
utanmasam videoya çekip koyucammmmmm vallaaa

benımde aklıma gelmedı deıll

yemekli misafirmiiD
ay şimdiden kolay gelsinn
lahmacun içi hazırlaaa fırına verrD
yanına birşeyede gerek yok az yorulurusn

Yok yemek degil gunduz oturmasi 2 side.birine ayarladim menu ispanakli gul boregi,sarma,kisir,elmali turta,incirli tatli.digerinide ayarlasam iyi olcak.

Suksuk gule gule kullanin aldiklarinizi.eksik bitmiyorki al al al.benim son 5 gun alacaklarim var lokum cikolata gulsuyuu gibi.bu ay sonud bez islak mendil vs onlari alir valizi hazirlarim.yikama utuleme isleri.

ewt cnm yaa al al bıtmedı toplasakk kac para gıttı bılmıyourmm.. kuzucukların canı sagolsundaa.. benım sımdılk bıttı gıbı ıns baska seyler cıkmazzesımde bıktı bendenn.. gercı bısey demıoda.. kıyamam ben onaa

yıkama utuleme bızım bıttı cnmm sımdı tek valız yapıcamm kızımla bana.. bugunlerıngeldıgınee hala ınanamıyorum bazenn sukurler olsun

Maviscim yaptim canim guzel oldu ssagol ama mayali sodali yapiyorum ben onu tercih ederim yinede:)

Sabah aile hekimine gitcem tsh bakilcak biktim bunun ilacini icmekten gunde 4 tane midem bulaniyor nefret ettim okadar aciki.ins duzelmistirde dozunu dusurur doktorum.hemde tetanoz asim var offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…