selam herkeze nasılsınız
selam kızlar.bebeleri uyuttunuz mu ? oğluşum uyudu bnm.
uyuttukk cnmmm elıfımde ruya goruyodur sımdı yerım ben onu..selam kızlar.bebeleri uyuttunuz mu ? oğluşum uyudu bnm.
uyusun dinlensin bakalımm.
evett pikniğeee gittik güzeldiiii, hanım gibi oturdummmmmmmmm
ama yinede yoruldum yawss
hazıran annelerı dogurdu dıe bı sayfa acılmıs bızde yazarızz eylul annelerı dogurduu allahım o gunler hemen gelsınn.. buarada kuzenımın esıde benımle aynı haftada hamıle kanaması olmus 2 tane ıgne yapmıslar acılde..sımdı sukur daha ıyıler.. agustos ortasına kadar dursa ıı demıs dr.. erken dogum olabılır sanırım sıcaklarda pıtpıt erken doguruverıcezz
hoş geldinnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnn canımmmmmmm
benim bıdıkkkk uyanık vallaa kıpır kıpırr
oy oy maşallahhhhhhhhh canım parça parçaa derken tamamladın eksiklerii süpersinnoohh neguısel cnm ıstee degısıklık olmuss super.. bızde kızımın odasına halı aldıkk bugun bebe yagı sampuan.. ıslak mendıll derken son seylerrıde halletık haftaya cantamızı hazırlıycaz.. ınss.. hazır dursunn
yesınler senın bıdıgınıı
Ah kıyamam Allah kolaylık versinnnnnnn
inş. herşey yolunda gidrrrrr
yemekli misafirmiibizde iyiyiz kizlar sagolun.bu hafta 2 gun misafirim var menu bakiyorum:)
ewt ben bavulumu hazırlayıncaa resmını cekıpp atıcam buraya.. sızlerdende beklıyorumm.. agırdan alma annesıı nezaman gelıcekler bellı olmazz..oy oy maşallahhhhhhhhh canım parça parçaa derken tamamladın eksiklerii süpersinn
darısıda valizlerimizi hazırlamaya,, hazırlıklarr bitinceeeeeeee beklemeside zor olacka yaws ben ağırdan alıyorum son hazırlıklar için
dun aksam benımde vardı cnm 1:3o kadar ayakta kaldım davul gıbı olmuslardı benım menumu soluyeyım ıstersen benım yemek deıldı cay yanına bıseyler hzırladım .. peynırlı pogaca,alman pasta.zeytınyaglı yaprak sarması .:)) cay... sonrdameyve tabagııı oh mıss..bizde iyiyiz kizlar sagolun.bu hafta 2 gun misafirim var menu bakiyorum:)
utanmasam videoya çekip koyucammmmmm vallaaa
Selam kizlar nasilsiniz?
selam herkeze nasılsınız
selam kızlar.bebeleri uyuttunuz mu ? oğluşum uyudu bnm.
yemekli misafirmiiD
ay şimdiden kolay gelsinn
lahmacun içi hazırlaaa fırına verrD
yanına birşeyede gerek yokaz yorulurusn
Suksuk gule gule kullanin aldiklarinizi.eksik bitmiyorki al al al.benim son 5 gun alacaklarim var lokum cikolata gulsuyuu gibi.bu ay sonud bez islak mendil vs onlari alir valizi hazirlarim.yikama utuleme isleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?