Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
36 paket prima premium care,
10 tane prima ıslak mendil,
2 tane dalin çamaşır deterjanı,
2 tane dalin çamaşır yumuşatıcısı,
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
Dalin şampuan ve pudra aldık
İlk kez bebek alışverişine çıktım o kadar mutlu oldum kiii...Kpss derdini bile unutuverdim...Bu arada sınav giriş yerleri belli olmuş beni çok uzak yere vermişler sabah 7 buçukta çıkarım artık yola
masallah senın kuzuya cnmm ... yemek yapasım yok dedıkten sonra derın bı nefesle mutfaga gırdımm.. karnıyarık ıcın kızartma faslını yaptım ıc malz.hazırladım bı fırına koyulcak bıde pılav yaptım sımdı demlenıo esım 5 te gelır oyyuzden hazızrladım ııoldudaa canım hıc ıstemmıo kıpırdamak bıle neden bole oldummkı eskıden enrjıkktımmm ..canım benim kuzucukta uyuyooo sanırım ses yok sabahtan beri kıpır kıpr,benimki biraz kurtlu olucak sanırım.......
ben yemek işini hallettimde elektrik süpürgesini açıp toz almam gerekiooo ama keyfim yok çok zooooooorrrrrrrrrr gelioooo daha şimdiden ağırlaşınca sanırım yattığımız yerde kalıcaz......
senınkınınn uyku saatıdemı varyesınler senın kuzunu :)) msalalhh cnmm ben hep nts odasınınn onunde hamıslerı cıkolata yerken goruodumm sımdı anlıyorum onları bızdemı ole olcaz neecanım sen kaçıncı haftada girdin NTS ye????
bende perşembe giricem,saat 9 da randevum var,
peki nts ye girdiğimiz zaman bebek uyuyosa ne olcak,benimki hep 9 civarı uyuyooooooo
masalahh canım cogu seyını almısınızz. sınav ıcın basarılar. dıkatlı ol sınavdaaa stres yapmaa..ıı gunlerde kullanırsınız ınss aldıklarnızı .. ewt ınsan bebegıne bıseyler alınca cok mutlu oluo dun ben bıle ıslak mendılı sampuan bebeyagı aldımm agzım kulaklarımdaydı :)Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
İlk kez bebek alışverişine çıktım o kadar mutlu oldum kiii...Kpss derdini bile unutuverdim...Bu arada sınav giriş yerleri belli olmuş beni çok uzak yere vermişler sabah 7 buçukta çıkarım artık yola
kızlar sizde de oluyormu inanılmaz bel ağrısı çekiyorumm
prşembe günü bebek şekerlerimizi alıcaz ektradan renkli içi çikolatalı badem şekeri ve çakıl taşları şeklinde çikolata alıpta koyucaz
27+0 da girdim canım,karnımdaki sertleşme için sancı var mı yok mu diye;çok şükür yoktu.nst de önemli olan kalp atışı ve sancı olup olmadığı canım,bebişin uyusa da olur olmasa dazaten nsty e tepki verdiklerini duymuştum bende de öle oldu,vuruşları sertleşti, kafasını hiç göğüs bölgemin altında hissetmemiştim nst den sonra ultrasona girdim dr a girdim.dedim burda kafası mı var,aynen öleydi ekranda gördük çok komikti:)))
ayyy inş canım ya uzanmak mı o kelimeyi ben sadece yatarken uygulayabiliyorum:)
güle güle kirlensin bebişin canım,bugün ben de çok mutluyum;çünküüü avizemiz,perdemiz,bornoz takımımız,converse patiklerimiz,duvar stickerimız aynı anda geldi.farklı sitelerden sipariş vermiştim.hepsi beklediğimden güzel,iş arkadaşlarım bayıldı,sizin kızınız olabilir miyiz diyorlar.Rabbim bu duyguları isteyen herkese doya doya yaşatsın.odamızın montajı da yapıldı;prensesimin odası hazır sayılır,halımız kaldı bi tek.
oooooooooooooo süper güle güle kullansın annesi bebişin....güle güle kirlensin bebişin canım,bugün ben de çok mutluyum;çünküüü avizemiz,perdemiz,bornoz takımımız,converse patiklerimiz,duvar stickerimız aynı anda geldi.farklı sitelerden sipariş vermiştim.hepsi beklediğimden güzel,iş arkadaşlarım bayıldı,sizin kızınız olabilir miyiz diyorlar.Rabbim bu duyguları isteyen herkese doya doya yaşatsın.odamızın montajı da yapıldı;prensesimin odası hazır sayılır,halımız kaldı bi tek.
masallah senın kuzuya cnmm ... yemek yapasım yok dedıkten sonra derın bı nefesle mutfaga gırdımm.. karnıyarık ıcın kızartma faslını yaptım ıc malz.hazırladım bı fırına koyulcak bıde pılav yaptım sımdı demlenıo esım 5 te gelır oyyuzden hazızrladım ııoldudaa canım hıc ıstemmıo kıpırdamak bıle neden bole oldummkı eskıden enrjıkktımmm ..
senınkınınn uyku saatıdemı varyesınler senın kuzunu :)) msalalhh cnmm ben hep nts odasınınn onunde hamıslerı cıkolata yerken goruodumm sımdı anlıyorum onları bızdemı ole olcaz nee
masalahh canım cogu seyını almısınızz. sınav ıcın basarılar. dıkatlı ol sınavdaaa stres yapmaa..ıı gunlerde kullanırsınız ınss aldıklarnızı .. ewt ınsan bebegıne bıseyler alınca cok mutlu oluo dun ben bıle ıslak mendılı sampuan bebeyagı aldımm agzım kulaklarımdaydı :)
belımm bazen cok sıddetlı agrıoo .. uykumdan bıle uyandıgım oldu cnm bazendee kasılmalar oluo ama bu haftada normalmnıss
oh negusel cnm hepsı aynı anda gelıvermıss.. foto ısterız bızz
oooooooooooooo süper güle güle kullansın annesi bebişin....
Odasının fotosunu istiyrz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz................................
hızlıyız annesi.......maşallah hamaratsın senin kızında öyle olur kesin....
bende enerjisiz hissediyrm kendimi 30. haftaya girdim tırtladım......
sanırım bende 1 pakaet çikolatayla gidicem kontrole.....
ınss kızımda annesı gıbı olur cımcımemm.. ben uyusuk ınsanları hıc sevmııyorumda laf aramızdacıkolatamıdedınn ayy ben cıkolata coksevıyorumm ama buara yemıyorum kgg yapıoo
kızlar çok şükür şekerim düşmüşpek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyor bu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh
canım çok teşekkür ederm...hiç birini bilmiyrdum,henüz nettende araştırma yapmamıştım....iii oldu.....
çalışıyrmusun canım ,o yüzden mi?
Allah kolaylık versin o zzaman......Zormuş anne olmak.....
Ah aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kilo zaten almış başını gitmiş........
canımda herşey yemek istiyoooo,obur kızım beni hiç rahat bırakmıyo.....
saat 1 de sütümüzü içtik şimdide meyve yiyiyrm hiç boş durmuyo ağzım evde olduğum siürece dışarımı çıksam neeeeee......
kızlar çok şükür şekerim düşmüşpek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyor bu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh
ya bana dr kızdıı 1o kg aldım dıe uyuz dr erkek yaa anlamıo ıstee..
nebılım benımkı kızdı :) drbayanmı erkekmıcanım ben 12 kilo aldım doktor bana kızmıyor normal gidiyorsun diyor
kızlaaaaaarrrr biz yürüyüşe çıkıyoruz kızımla,hava bulutlu bugün baya iiiiiiii
yoksa dolapta hiç bişey kalmıycak.....
boğazımın durmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyooooooooooooooo
tamam canım ben şimdi netten tarif araştırayım sizin denenmiş şöyle yumoş yumoş poğaça tarifiniz vaar mı?ay canım hadi geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn,adına sevindim.........
yerim ben senin o küçük cimcimeniiiiii
Afiyet olsun canım puaça için şimdiden....
bende istiyrmmmm amaaaaaaaaaaaaaa
nebılım benımkı kızdı :) drbayanmı erkekmı
ıı yuruyusler burası yagmurlu aksama cıkars belkı :)
kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo
Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?