2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güle güle kirlensin bebişin canım,bugün ben de çok mutluyum;çünküüü avizemiz,perdemiz,bornoz takımımız,converse patiklerimiz,duvar stickerimız aynı anda geldi.farklı sitelerden sipariş vermiştim.hepsi beklediğimden güzel,iş arkadaşlarım bayıldı,sizin kızınız olabilir miyiz diyorlar.Rabbim bu duyguları isteyen herkese doya doya yaşatsın.odamızın montajı da yapıldı;prensesimin odası hazır sayılır,halımız kaldı bi tek.

masallah senın kuzuya cnmm ... yemek yapasım yok dedıkten sonra derın bı nefesle mutfaga gırdımm.. karnıyarık ıcın kızartma faslını yaptım ıc malz.hazırladım bı fırına koyulcak bıde pılav yaptım sımdı demlenıo esım 5 te gelır oyyuzden hazızrladım ııoldudaa canım hıc ıstemmıo kıpırdamak bıle neden bole oldummkı eskıden enrjıkktımmm ..
canım sen kaçıncı haftada girdin NTS ye????
bende perşembe giricem,saat 9 da randevum var,
peki nts ye girdiğimiz zaman bebek uyuyosa ne olcak,benimki hep 9 civarı uyuyooooooo
senınkınınn uyku saatıdemı varyesınler senın kuzunu :)) msalalhh cnmm ben hep nts odasınınn onunde hamıslerı cıkolata yerken goruodumm sımdı anlıyorum onları bızdemı ole olcaz nee
masalahh canım cogu seyını almısınızz. sınav ıcın basarılar. dıkatlı ol sınavdaaa stres yapmaa..ıı gunlerde kullanırsınız ınss aldıklarnızı .. ewt ınsan bebegıne bıseyler alınca cok mutlu oluo dun ben bıle ıslak mendılı sampuan bebeyagı aldımm agzım kulaklarımdaydı :)
kızlar sizde de oluyormu inanılmaz bel ağrısı çekiyorumm

belımm bazen cok sıddetlı agrıoo .. uykumdan bıle uyandıgım oldu cnm bazendee kasılmalar oluo ama bu haftada normalmnıss

canım çok teşekkür ederm...hiç birini bilmiyrdum,henüz nettende araştırma yapmamıştım....iii oldu.....

ayyy inş canım ya uzanmak mı o kelimeyi ben sadece yatarken uygulayabiliyorum:)

çalışıyrmusun canım ,o yüzden mi?
Allah kolaylık versin o zzaman......Zormuş anne olmak.....

oh negusel cnm hepsı aynı anda gelıvermıss.. foto ısterız bızz

oooooooooooooo süper güle güle kullansın annesi bebişin....
Odasının fotosunu istiyrz biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz................................

hızlıyız annesi.......maşallah hamaratsın senin kızında öyle olur kesin....
bende enerjisiz hissediyrm kendimi 30. haftaya girdim tırtladım......
sanırım bende 1 pakaet çikolatayla gidicem kontrole.....

oh negusel cnm hepsı aynı anda gelıvermıss.. foto ısterız bızz

teşekkür ederim tatlım,foto eklemez olur muyum bu heycanımı sizle paylaşmıcam da kimle paylaşcam;bir hamileyi anlayan yine bir hamiledir en yakın zamanda eklerim

ınss kızımda annesı gıbı olur cımcımemm.. ben uyusuk ınsanları hıc sevmııyorumda laf aramızdacıkolatamıdedınn ayy ben cıkolata coksevıyorumm ama buara yemıyorum kgg yapıoo

ınss kızımda annesı gıbı olur cımcımemm.. ben uyusuk ınsanları hıc sevmııyorumda laf aramızdacıkolatamıdedınn ayy ben cıkolata coksevıyorumm ama buara yemıyorum kgg yapıoo

Ah aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh kilo zaten almış başını gitmiş........
canımda herşey yemek istiyoooo,obur kızım beni hiç rahat bırakmıyo.....
saat 1 de sütümüzü içtik şimdide meyve yiyiyrm hiç boş durmuyo ağzım evde olduğum siürece dışarımı çıksam neeeeee......

kızlar çok şükür şekerim düşmüşpek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyorbu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh

ay canım hadi geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn,adına sevindim.........
yerim ben senin o küçük cimcimeniiiiii
Afiyet olsun canım puaça için şimdiden....
bende istiyrmmmm amaaaaaaaaaaaaaa

çalışıyorum canımm sonrasındada kalan diğer işler bir bakıyorum gece olmuş

ya bana dr kızdıı 1o kg aldım dıe uyuz dr erkek yaa anlamıo ıstee..

gozun aydın cnm ıı dusmus.. kacamak yapmak guseldırr

kızlaaaaaarrrr biz yürüyüşe çıkıyoruz kızımla,hava bulutlu bugün baya iiiiiiii
yoksa dolapta hiç bişey kalmıycak.....
boğazımın durmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyooooooooooooooo

canım ben 12 kilo aldım doktor bana kızmıyor normal gidiyorsun diyor
nebılım benımkı kızdı :) drbayanmı erkekmı
kızlaaaaaarrrr biz yürüyüşe çıkıyoruz kızımla,hava bulutlu bugün baya iiiiiiii
yoksa dolapta hiç bişey kalmıycak.....
boğazımın durmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyooooooooooooooo

ıı yuruyusler burası yagmurlu aksama cıkars belkı :)

ay canım hadi geçmiş olsuuuuuunnnnnnnnnnn,adına sevindim.........
yerim ben senin o küçük cimcimeniiiiii
Afiyet olsun canım puaça için şimdiden....
bende istiyrmmmm amaaaaaaaaaaaaaa
tamam canım ben şimdi netten tarif araştırayım sizin denenmiş şöyle yumoş yumoş poğaça tarifiniz vaar mı?

nebılım benımkı kızdı :) drbayanmı erkekmı

ıı yuruyusler burası yagmurlu aksama cıkars belkı :)

erkek canım yaa benim ki bişe demedi ama bu sefer diyebilir:) sadece bacağımda yumurta gibi bir şişlik war onu sordum bu kadar kiloya ayağın ne yapsın şişko olursan şişer dedi gülerek:) başka bişe demedi

bebbişin kısmetli ne gzüel :) ama 36 pakaet bebek bezi çok değilmi hepsi aynı boy muı???
bebek bebzi stoklamayın diyorlar bizm komşunun oğlu 3 aylık 3 numaraya geçmişler şaştım kaldım
üzerindeki kiloya pek aldanma diyorlar 1-2 çok minik oluyormuş
3 uzun süre gidiyormuş
diğerleri çok güzel güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…