benim adımda elif :)) elif ismini ben çok seviyorum benim adım elif olmasaydı kızıma bende elif ismini koyucaktım :)) biz nurceylin koyucaz nasipse :)
evet çok zayıftım neyaparsam yapıyım kilo alamıyordum.birde benim 17 yaşımdan beri mide sorunum vardı hep bulanıyordum hiçbirşey yiyemiyordum.hamile kaldım 10.haftadan itibaren bir iştahım oldu.herşeyi yiyorum sanki yılların acısını çıkarırcasına.eşim ailem arkadaşlarım herkes şaşırıyor.kıtlıktan çıkmışcasına yiyorum.aşerme olayınıda abarttım kimse benim gibi aşermemiştir heralde:)ama doğum yaptığın anda en az 10 kg gidiyormuş zaten.hamilelik dönemimi 70 kilo ile kapatsan doğumda 10 kg gitse kalır 60 kg.oda bana zaten iyi:) heheheheheheralde kilo aldığına tek sevinen benimdir.
ewt nıckınden anladım .. oyuzden soledım bende kızımın adı elıf dıee.. bendee daha cınsıyetı ogrenmedenn elıf dedıkk erkek olsaydı ugurdu.. ısım konusunda zorluk yasamadık hemencık karar verdıkk.. nurceylınde cok gusel cnm..
benimde çok mide sorunum oldu hamileliğimn ilk aylarında ay çektim mide bulantısını 3 4 kilo vermiştim çoktu benm ama 4 aydan sonra kesildi çok şükür ondan sonra bir açıldı iştahım durduramıyorum :)) çok yiyorum böyle gidersem bende 70 olurum kesinn :))) ee napalım anne olmak gerçekten çok zormuş yaaa
ay canım ya senin hamilelikte olmuş sadece ben 17 yaşımdan bu yaşıma kadar(31)çektim.ne görsem bulanıyordum tiksiniyordum.hamileliğimde neyaparım diye düşünüyordum ama çok şükür hamileliğimde tam tersi oldu.10 haftanın başında bir kesildi nazar değmesin halada yok.yani bulantımı hamileliğim durdurdu.anne olmak evet zor ama dünyanın en güzel de duygusu galiba.daha doğmadan bizleri bu kadar mutlu ediyorlarsa kucağımıza aldığımızdaki mutluluğu tahmin edemiyorum.kiloda neymiş alınırda verilirde.anne olmak için değer.
Amaan canım takma kaffana elinden gelen herşeyi yapmışsın ne güzel ağırlamışsın gezmeyiversinler bi kerecikde...bızde aynı sehırdeyız ama karsı tarafta o sasırdım bende gelmelerıne normalde hep cok uzak faln dıyıp gelmıylrdı gorumcemle metrobusle gelmısler demkkı ıstynce gelınıomuş...1 hafta kalcam gezıcem dıyodu ama dun gttı gercı evıne su basmıs bıraz oyuzden ıcıde rht etmedı galıba baya degsk bı gun oldu pazr unu kalcam derken gtcem demeye basladı duygulandı bırden kımse bızle ılgılenmıo cocuklrm benı sevmıo falan dmeye bende noldugmu anlmdm salak salk baknyrm esıme dyrmkı benmı bısı yaptm farkında olmadan yok sen ne yapcan annm duygusaldı bole aglar dedı ama kendmı cok tuhaf hıssettm pek bısı yapmdm yemk faln yaprkn yardm ettm ben yapmadm kı zaten sancm vardı ben ev ısleryle ugrastm bı haftasonum var onda da anca ılgılnyrm evımle esımle kardeslryle playstsn oynadı durdu oda hep bıyerlere gıdıcem dıyodu hadı gıdelım yada goturelım demedık onamı alındı gercı esımde de bende de 5 krş para kalmdı kı gezdrlm onamı alındı bılemedm valla
benimde haftaya kontrolüm yani 32. haftada sonra büyük ihtimal 2 haftada bire düşürecek kontrolleri. nst fln bahsetmemişti bu gidişimizde der heralde:18:kanı verdim geldim kahvaltı yapıyorum şimdi 2 saat sonra tekrar gidip kan vercem...doktor suyuma baktı normal herşeyi dedi...2 hafta sonra nst ye başlıcaz dedi
ayy çook severim çılbırı uzun zamandır yapmamıştın aklıma soktun bak bende yapayımda oğluşumla yiyelim sağool tezyesi.kahvaltı da benim gibi yumurta yiyemeyenlere çılbır şiddetle tavsiye edilir
ayy canım eşine söyle balkonda fln içsin hem bu vesileyle sende sigarayı tamamen bırakırsın inşallah. ne ben ne eşim hiiç ağzımıza sürmedik sigarayı arkadaşlar bile geldiği zaman balkonda içerler yaz kış sağolsunlar.kızlar aranızda hamilelikten önce sigara kullanan var mıydı?
ben hamilelikten önce tek tük içerdim otlakçıydım...
şimdi bazen eşim yanımda içince canım çekiyor ya.
ewt canımm..allhınn ıznıyle onuda halledıcezz sonra dogumm telasııderken bebeklerle ugrasmaktan zamanın nasıl gectıgnıı anlamıycaz.. yok maması yok kakkasıı asısıı v.s derken bakmısınn 2 ye hamıleyızz. cok hızlı gıttım sankı
hadi gözün aydın canım afiyetlee ye poğaçanıkızlar çok şükür şekerim düşmüşpek keyifliyiz kızımla kızcağızım da içerde sevincinden göbek atıyor bu hafta küçük kaçamaklar yapmama rağmen şekerim baya iyi çıktı ... artık gece rüyalrıma kadar giren o poğaçayı yiyeceğim hihihihihiihh
neyse canım kurtarmışsın en azından aaaffiiiiyeett olsun sanaa bizim yerimizede yeay kızlar çok korktum ağzımın sularının aka aka yaptığım kekim az kaldı yanıyormuş....:99:
son anda kurtardım....
Canim gule gule kullan ama keske 3 numara cok almasaydin uzerinde yazana aldanmayin bede.en cok 4+ ve 5 numara uzun vadede kullaniliyor degistirme ssansin varsa birazini oyle yap.
Canim gule gule kullan ama keske 3 numara cok almasaydin uzerinde yazana aldanmayin bede.en cok 4+ ve 5 numara uzun vadede kullaniliyor degistirme ssansin varsa birazini oyle yap.
suksuk paylaştığın şeylerle güldürdün beni ALLAHTA seni güldürsün emi
kızlar ilk ayda göğüslerim acayip derecede büyüdüler çatlak patlak oldular şimdi söndüler ve resmen sarktılar yaa
bacaklarımda çoook çatlamışlar hiiç farkında değildim vee yanlardan 4er tane çatlağım var kırmızı kırmızı
ayy o yanma beni mahvediyo yaa rennie falanda fayda etmiyo aynen benimde acı gibi oluyo böyle yandıığını hissediyorum. artık midemize yer kalmadı bizim yaramazlardan o yüzden olsa gerekHatunlar nasılsınız?
Benim yemek yedikten hemen sonra hatta herken göğsümün hemen altı sol tarafım yanmaya başlıyor. Açken hani yada bişey yaramayıca mide yanar ya öle değil acı gibi oluyor yandığını hissediyorum. Sizde de oluyor mu böyle bir durum? Mide yukarıya çıktığı için baskı felan mı yapıyor acaba bir dahaki doktor kontrolumde soracam kesin
Bu arada kaç gündür yürümüyorum bu akşam kesin yürümem lazım yoksa öle kaldım evde sıkıldım bii yere gittiğim yok komşularımın hepsi tatilde eşimde kpss çalışıyor yıllık izin kpss çalışmasına gittiuf ya yanlız da bi yere göndemriyor ayaklarım şiş diye pöfffff
ayy o yanma beni mahvediyo yaa rennie falanda fayda etmiyo aynen benimde acı gibi oluyo böyle yandıığını hissediyorum. artık midemize yer kalmadı bizim yaramazlardan o yüzden olsa gerek
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
Hatunlar nasılsınız?
Benim yemek yedikten hemen sonra hatta herken göğsümün hemen altı sol tarafım yanmaya başlıyor. Açken hani yada bişey yaramayıca mide yanar ya öle değil acı gibi oluyor yandığını hissediyorum. Sizde de oluyor mu böyle bir durum? Mide yukarıya çıktığı için baskı felan mı yapıyor acaba bir dahaki doktor kontrolumde soracam kesin
Bu arada kaç gündür yürümüyorum bu akşam kesin yürümem lazım yoksa öle kaldım evde sıkıldım bii yere gittiğim yok komşularımın hepsi tatilde eşimde kpss çalışıyor yıllık izin kpss çalışmasına gittiuf ya yanlız da bi yere göndemriyor ayaklarım şiş diye pöfffff
suksuk paylaştığın şeylerle güldürdün beni ALLAHTA seni güldürsün emi
kızlar ilk ayda göğüslerim acayip derecede büyüdüler çatlak patlak oldular şimdi söndüler ve resmen sarktılar yaa
bacaklarımda çoook çatlamışlar hiiç farkında değildim vee yanlardan 4er tane çatlağım var kırmızı kırmızı
Hatunlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?