slmmmmmmmm,,,,,,,,
biz geldik.......
nasılsınız kızlar bebişler nası???????????????????
kızlar nst ye doğum başlamış mı diye mi bakılıyor?
ıyızz cnm elıfımde gayet ıı sımdı bıraz sakın sanırım uyuyo . guzellık uykusunda prensesımm.senın kuzucuk nasıll .. yemek yapmam gerekıo usenıyorumm kalkıp yapasım yok
yakın zamanda nst ye girmiş biri olarak söylüyorum tatlım;kalp atışları,sancı var mı yok mu varsa şiddetine bakılıyor.aynı zamanda hareketleri de takip
edilebiliyor...
CANIM SİLDİM MESAJ KUTUMU.. ben almayacağım yeni doğum yapan arkadasım orkidin gecesi yetiyor artıyor bile gerek yok dedi..
Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
36 paket prima premium care,
10 tane prima ıslak mendil,
2 tane dalin çamaşır deterjanı,
2 tane dalin çamaşır yumuşatıcısı,
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
Dalin şampuan ve pudra aldık
İlk kez bebek alışverişine çıktım o kadar mutlu oldum kiii...Kpss derdini bile unutuverdim...Bu arada sınav giriş yerleri belli olmuş beni çok uzak yere vermişler sabah 7 buçukta çıkarım artık yola
selam herkze nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz am artık yorulmaya başladım dün annemlerden carrefour gittik prima bez aldık yeni doğan milupa aptamil mama aldık ufak boylarından eşim her ihtimale karşı diyo aybüke 15 günlükken sütüm yetersizdi zavallı kociş gece 3 te nöbetci eczane aramıştı şimdi tedbirli artık ordan kızı oyun merkezine götürdük ama bn bayağı bi yorulduk ayaklarım davul oldu eve geldim kalkamadım yerimden halen ayaklarım uyuşmuş durumda bu arada kızlar bu cuma dr kontrolum var paşamı görücem inşş iyi ve sağlıklıdır 22 gündür 200 gr almışım
cnm şeker yüksek çıkınca diyete girdim bu cuma duruma göre 2.ci kez şeker yüklmesi yapıcak belkide yapmayacak diyette olmasaydım kafadan 5 kilo alırdım karpuz ve tatlıardan kesince verdim mama şöle sütne bağlı canım benim biz her ihtimale karşı aldık ama bi kaç kere olsada sanırım mama vereceğim gibime geliyor kızımda kendi sütüm ve mama takviyesi olmuştu
oooooooooooo canım maşallah 200 gr hemde 22 gündeeeee,ne mutlu sana bende aldım başımı gidiyrm vallaaaaaa.........
hazır mama lazım oluyomu tatlım ya, benim kızımın bir sürü eksiği vardı buda eklendi, desenee......
benimde kontrolüm perşembe çok özledim kızımı en son 27. haftada görmüştm cadıyı......
umarım bebişlerin güzel haberleriyle gelirz.....
kızlar sizde de oluyormu inanılmaz bel ağrısı çekiyorumm
canım sen kaçıncı haftada girdin NTS ye????
bende perşembe giricem,saat 9 da randevum var,
peki nts ye girdiğimiz zaman bebek uyuyosa ne olcak,benimki hep 9 civarı uyuyooooooo
canım bende bel değilde,sırt ağrısı ,2 kurek kemiğimn arası çok ağrıyoo ,gaz sıkışmasıymış......
az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsi geçicek inşallahhh......
bol bol uzan tatlım fazla ayakta durma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?