2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebbişin kısmetli ne gzüel :) ama 36 pakaet bebek bezi çok değilmi hepsi aynı boy muı???
bebek bebzi stoklamayın diyorlar bizm komşunun oğlu 3 aylık 3 numaraya geçmişler şaştım kaldım
üzerindeki kiloya pek aldanma diyorlar 1-2 çok minik oluyormuş
3 uzun süre gidiyormuş
diğerleri çok güzel güle kullan :)

ayy ne komıkk drmus ole oo .:)) buarada bogazlarım şişmiss acıo neyapsam ıı gelırrkı

oh ben bugün yemek işinden yırttım kocacımla dışarda balık yicez cemreye ziyafet var bugün zaten dolap tamtakır kurubakır bu gün pazarımız var alışveriş yapcaz .....

ayy ne komıkk drmus ole oo .:)) buarada bogazlarım şişmiss acıo neyapsam ıı gelırrkı

ayyy canım geçmiş olsun paluza die bişe war biliomusun onu yap boğaz ağrısına birebir.. birazcık nişasta süt koy pişir koyu bir kıvam alana kadar pişmesine yakın bal ekle ılık ılık onu ye boğazını geçirir

saol cnmm ..paluza yı duymadımdaa dıgerını yapıyım cnmm cok acıoo ınss dahada ılerlemez. hıc ılac kullanmadımm son aylardada kullanmak ıstemem

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende eylül annesiyim :)
30 haftalığm bende :) 28 haftalıkken doktorda kontrolüm vardı boyu 41.33 cm kilosu 1.112 benim bebişte çok hareketli maşşallah bu önümüzdeki haftada kontrolümüz var bebiş bana 11 kilo aldırdı doktorum bana kzdı 1 ayda 4 kilo almışım:) braz fazla kaçırıyorum galiba diyet yapmaya karar verdm az keseyim:)

hg cnmm .. hemen hemen aynıyız bende 1o kılo aldımm sımdılerde dıkkat etmeye calıısyorumm cıkolatayı kestım meyveyı azaltım bılmem faydası olurmu .. alırsamda 2ay dahaalıcam dogumdan sonra ıns hepsı gıder.

h.b cnm en son aylarda daha çok alınıyormuş kilo sanırım kesin bi 15 kilo alıırız ama doğumdan sonra kolay veriliyormuş inş veririz :))

Zaten şöyle yaptım 2 paket 1 numara, 6 paket 2 numara, 15 paket 3 numara ,13 pakette 4 numara yani 3. ayda 3 numaraya gecerim diye hesapladım..İnşallah sorun olmaz

hoşgeldin canım aramıza.ikimiz aynıyız galiba.benim bebeğiminde beklenen doğum tarihi 11 eylül (doktorumun söylediği).yalnız ben daha fazla kilo aldım canım.toplamda 18 kilo aldım.48 dim 66 kilo oldum.başta kilom düşük olduğu için hala abez bir görüntüm yok:)bu arada bebeğine maşallah annesi iyi beslemiş görünüyorsun.bana kilosunuda boyunuda söylemiyor doktor.sadece sorun yok herşey yolunda diyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Zaten şöyle yaptım 2 paket 1 numara, 6 paket 2 numara, 15 paket 3 numara ,13 pakette 4 numara yani 3. ayda 3 numaraya gecerim diye hesapladım..İnşallah sorun olmaz

Canim gule gule kullan ama keske 3 numara cok almasaydin uzerinde yazana aldanmayin bede.en cok 4+ ve 5 numara uzun vadede kullaniliyor degistirme ssansin varsa birazini oyle yap.

h.b canım :) bende 55 kiloda hamile kaldım 66 kiloyum şimdi :) ama baya zayıfmışsın iyi almışsın kiloyu :)) benim doktorumda sölemiyordu ben soruyorum sormasam söleyemicek insan yinede merak ediyor doktor nedesede her kontrolümde soruyorum mutlaka :)

bende bezı dırek 3-6 aldım cnmm prımanın... 64 lu oda .. ablamda ancaa 1 ay zor kullanırsın hemen buyuyolar dedı.. ıns bı sorun olmaz olmadı cevrendekı baska hamıslere verırsın dunyanın sonu deıl yaa.. baskada stok yapmadım lazım olunca alır artık esım

evet çok zayıftım neyaparsam yapıyım kilo alamıyordum.birde benim 17 yaşımdan beri mide sorunum vardı hep bulanıyordum hiçbirşey yiyemiyordum.hamile kaldım 10.haftadan itibaren bir iştahım oldu.herşeyi yiyorum sanki yılların acısını çıkarırcasına.eşim ailem arkadaşlarım herkes şaşırıyor.kıtlıktan çıkmışcasına yiyorum.aşerme olayınıda abarttım kimse benim gibi aşermemiştir heralde:)ama doğum yaptığın anda en az 10 kg gidiyormuş zaten.hamilelik dönemimi 70 kilo ile kapatsan doğumda 10 kg gitse kalır 60 kg.oda bana zaten iyi:) heheheheheheralde kilo aldığına tek sevinen benimdir.

benim adımda elif :)) elif ismini ben çok seviyorum benim adım elif olmasaydı kızıma bende elif ismini koyucaktım :)) biz nurceylin koyucaz nasipse :)

ewt nıckınden anladım .. oyuzden soledım bende kızımın adı elıf dıee.. bendee daha cınsıyetı ogrenmedenn elıf dedıkk erkek olsaydı ugurdu.. ısım konusunda zorluk yasamadık hemencık karar verdıkk.. nurceylınde cok gusel cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…