kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo
Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
36 paket prima premium care,
10 tane prima ıslak mendil,
2 tane dalin çamaşır deterjanı,
2 tane dalin çamaşır yumuşatıcısı,
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
Dalin şampuan ve pudra aldık
İlk kez bebek alışverişine çıktım o kadar mutlu oldum kiii...Kpss derdini bile unutuverdim...Bu arada sınav giriş yerleri belli olmuş beni çok uzak yere vermişler sabah 7 buçukta çıkarım artık yola
erkek canım yaa benim ki bişe demedi ama bu sefer diyebilir:) sadece bacağımda yumurta gibi bir şişlik war onu sordum bu kadar kiloya ayağın ne yapsın şişko olursan şişer dedi gülerek:) başka bişe demedi
ayy ne komıkk drmus ole oo .:)) buarada bogazlarım şişmiss acıo neyapsam ıı gelırrkı
oh ben bugün yemek işinden yırttım kocacımla dışarda balık yicez cemreye ziyafet var bugün zaten dolap tamtakır kurubakır bu gün pazarımız var alışveriş yapcaz .....
ayyy canım geçmiş olsun paluza die bişe war biliomusun onu yap boğaz ağrısına birebir.. birazcık nişasta süt koy pişir koyu bir kıvam alana kadar pişmesine yakın bal ekle ılık ılık onu ye boğazını geçirir
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende eylül annesiyim :)
30 haftalığm bende :) 28 haftalıkken doktorda kontrolüm vardı boyu 41.33 cm kilosu 1.112 benim bebişte çok hareketli maşşallah bu önümüzdeki haftada kontrolümüz var bebiş bana 11 kilo aldırdı doktorum bana kzdı 1 ayda 4 kilo almışım:) braz fazla kaçırıyorum galiba diyet yapmaya karar verdm az keseyim:)
hg cnmm .. hemen hemen aynıyız bende 1o kılo aldımm sımdılerde dıkkat etmeye calıısyorumm cıkolatayı kestım meyveyı azaltım bılmem faydası olurmu .. alırsamda 2ay dahaalıcam dogumdan sonra ıns hepsı gıder.
bebbişin kısmetli ne gzüel :) ama 36 pakaet bebek bezi çok değilmi hepsi aynı boy muı???
bebek bebzi stoklamayın diyorlar bizm komşunun oğlu 3 aylık 3 numaraya geçmişler şaştım kaldım
üzerindeki kiloya pek aldanma diyorlar 1-2 çok minik oluyormuş
3 uzun süre gidiyormuş
diğerleri çok güzel güle kullan :)
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun zamandır takip ediyorum bende eylül annesiyim :)
30 haftalığm bende :) 28 haftalıkken doktorda kontrolüm vardı boyu 41.33 cm kilosu 1.112 benim bebişte çok hareketli maşşallah bu önümüzdeki haftada kontrolümüz var bebiş bana 11 kilo aldırdı doktorum bana kzdı 1 ayda 4 kilo almışım:) braz fazla kaçırıyorum galiba diyet yapmaya karar verdm az keseyim:)
Zaten şöyle yaptım 2 paket 1 numara, 6 paket 2 numara, 15 paket 3 numara ,13 pakette 4 numara yani 3. ayda 3 numaraya gecerim diye hesapladım..İnşallah sorun olmaz
hoşgeldin canım aramıza.ikimiz aynıyız galiba.benim bebeğiminde beklenen doğum tarihi 11 eylül (doktorumun söylediği).yalnız ben daha fazla kilo aldım canım.toplamda 18 kilo aldım.48 dim 66 kilo oldum.başta kilom düşük olduğu için hala abez bir görüntüm yok:)bu arada bebeğine maşallah annesi iyi beslemiş görünüyorsun.bana kilosunuda boyunuda söylemiyor doktor.sadece sorun yok herşey yolunda diyor.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
ıns cnm ya buarada benım prensesımın ısmı elıf olucakkh.b cnm en son aylarda daha çok alınıyormuş kilo sanırım kesin bi 15 kilo alıırız ama doğumdan sonra kolay veriliyormuş inş veririz :))
Zaten şöyle yaptım 2 paket 1 numara, 6 paket 2 numara, 15 paket 3 numara ,13 pakette 4 numara yani 3. ayda 3 numaraya gecerim diye hesapladım..İnşallah sorun olmaz
ıns cnm ya buarada benım prensesımın ısmı elıf olucakk
h.b canım :) bende 55 kiloda hamile kaldım 66 kiloyum şimdi :) ama baya zayıfmışsın iyi almışsın kiloyu :)) benim doktorumda sölemiyordu ben soruyorum sormasam söleyemicek insan yinede merak ediyor doktor nedesede her kontrolümde soruyorum mutlaka :)
benim adımda elif :)) elif ismini ben çok seviyorum benim adım elif olmasaydı kızıma bende elif ismini koyucaktım :)) biz nurceylin koyucaz nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?