arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
Ben doktoruma sordum içinde yanık yağ olduğı için tavsiye etmedi normal kızartmayı bile tavsiye etmiyorlar. Canın çok çekerse az yiyebilirsin dedi. Ben bazen 5 10 tane yiyorum geçiyor zaten isteğim o da iki ayda bir oluyor ya da olmuyor. Abartmadan azıcık yiyebilirsin.
Ben doktoruma sordum içinde yanık yağ olduğı için tavsiye etmedi normal kızartmayı bile tavsiye etmiyorlar. Canın çok çekerse az yiyebilirsin dedi. Ben bazen 5 10 tane yiyorum geçiyor zaten isteğim o da iki ayda bir oluyor ya da olmuyor. Abartmadan azıcık yiyebilirsin.
amın canımm :)) bende cok guldumm..goguslerımınalt kısmı benımde bır yada 2 catlagımmm oldu..bazende alev alevler dokunulmuo uc kısımlarınaa.. bıde gogus uclarım resmen sıyah oldusuksuk paylaştığın şeylerle güldürdün beni ALLAHTA seni güldürsün emi
kızlar ilk ayda göğüslerim acayip derecede büyüdüler çatlak patlak oldular şimdi söndüler ve resmen sarktılar yaa
bacaklarımda çoook çatlamışlar hiiç farkında değildim vee yanlardan 4er tane çatlağım var kırmızı kırmızı
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
benim arada canım istiyor 1 paket yiyorum ama hergün yemiyorum
kaburganın olduğu yerde acıma gibiyse bende de oluyor aynısı, özellikle yemek yiyince, ben doktora sordum mide yukarı çıktığı için baskıdan oluyordur dedi, önemseme dedi.. o kadar acımayı nasıl önemsemeyeceksem :)
göğüslerdeki durumu bende bugün fark ettim canım, benimde çok büyüyüp çatlamışlardı, şimdi acayip yumuşayıp söndüler anlamadım bende
o yanma bende de var canım, mide tam ortada oluyor zaten, mide yanması değil yani, sol göğsümün altı yemeklerden sonra acır gibi böyle yanıyor, karıncalanıyor benimde , birde sol tarafıma çok uzun süre yatınca oluyor, doktoruma sordum, bebek bastırdığı için sinir sıkışması olabilir dedi.
Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))
bıseyolmaz cnm yaa abartmadıgın surece.. buarada yakında dr gıttınmıı hemen hemen aynıyızz aramızda bırgunvar...
kızlar içimden geldi size şarkı sölicemmmmmmm belki midemi göğüs altı mı her neremse ağrısı geçer bugün sabah halsiz ve keyifsizdim ama şimdi bir enerji patlaklığım var
neyse şarkıma geliyorum :)
bir güzeli sevdim ben bir güzeli
içimde gizledim büyük sevgimiiiiiiii
kaybettim inanınnnn dostlar kendimiiiiiiiiiiiii
sevdiğim kız bana abiiiiiiii deyinceeeeeeeeeeeeeeee
dan diri dannnn diriiri diriri diriiri
gerçeği burda :)
Bilal Göregen - Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince - YouTube buna rastladım şimdi dilime takıldı
masalahh canım kocaman olmusunKızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))
canım bende sana yakınım 88kg galiba topikin en tombiş anneleri olmaya adayız hehebu kadar kilo alırsam midem de yanar başka yerimde dicem kendime ama üzülüyorum kendimePof ya 92 kilo oldum yakında tv lere sumo güreşçisi olarak çıkazammmm
Renniyi midemde yanma olunca içiyorum bu tarif ettiğim daha farklı daha bi tuhaf orjinal bi yanma
abartmamak kaydıyla bi sorun olacağını zannetmem canım ye gitsin ama azıcıkarkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
başlarda patlamaya hazır bomba gibiydi eşim fln vaay böyle kalsın bunlar diyodugöğüslerdeki durumu bende bugün fark ettim canım, benimde çok büyüyüp çatlamışlardı, şimdi acayip yumuşayıp söndüler anlamadım bende
o yanma bende de var canım, mide tam ortada oluyor zaten, mide yanması değil yani, sol göğsümün altı yemeklerden sonra acır gibi böyle yanıyor, karıncalanıyor benimde , birde sol tarafıma çok uzun süre yatınca oluyor, doktoruma sordum, bebek bastırdığı için sinir sıkışması olabilir dedi.
ahh ahh valla bilmiyorum daha başımıza neler gelecek. göğüslerimin uçları benimde simsiyah ve galiaa öyle kalacaklarr eyvaah eyvahhhamın canımm :)) bende cok guldumm..goguslerımınalt kısmı benımde bır yada 2 catlagımmm oldu..bazende alev alevler dokunulmuo uc kısımlarınaa.. bıde gogus uclarım resmen sıyah olduve kocamanlarr.. sönmedı benım daha nıe ole oldukıı.. belkı benımde olur bılmıyorum daha basımıza nelr gelıcek
ben cok nadır azda olsa yedım cnm bısey olmaz cok yemezsenn
persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ayevet aynıyız :) haftaya gidicem canım kontrolüm varr
slm kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım
Kızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz
hiç geçmeyen o 2 ayın içine girmiş bulunuyoruz gazamız mübarek ola
ayyy 8 hafta geçer mi beahhh
Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
ve daha 2 ay var aman allahııımm sana geliyoruummmm
slm kızlar,
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım
doktorun bi sorun yok dediyse git bence canım hem bebişden önce bi hava almış kafa dağıtmış olursun eşin yanında değilken strese gireceğine gez dolaş ama bi sorun yoksa tabikislm kızlar,
ayy evet yaa çoook az kaldı artık 60 lara düştük bile. eşimde artık doğuuur diyo hehe adam yaklaşamıyoo tabiKızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz
Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ay
benı esım goturmuo hamıle oldugum ıcın bence hıc dusunmeden gıt kafan dagılır hemm.. ben olsam hıc dusunmeden gıtmıstım
aynen cnmm yaa.. son 2 ayda nasıl bısey olucam cok merak edıyorum
slm kızlar,
Kızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz
canım bende sana yakınım 88kg galiba topikin en tombiş anneleri olmaya adayız hehe
abartmamak kaydıyla bi sorun olacağını zannetmem canım ye gitsin ama azıcık
başlarda patlamaya hazır bomba gibiydi eşim fln vaay böyle kalsın bunlar diyodu
şimdi ise hani poşete su koyarız ya öyle hehe yumuş yumuş
ahh ahh valla bilmiyorum daha başımıza neler gelecek. göğüslerimin uçları benimde simsiyah ve galiaa öyle kalacaklarr eyvaah eyvahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?