2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim arada canım istiyor 1 paket yiyorum ama hergün yemiyorum

benim arada canım istiyor 1 paket yiyorum ama hergün yemiyorum

amın canımm :)) bende cok guldumm..goguslerımınalt kısmı benımde bır yada 2 catlagımmm oldu..bazende alev alevler dokunulmuo uc kısımlarınaa.. bıde gogus uclarım resmen sıyah oldu ve kocamanlarr.. sönmedı benım daha nıe ole oldukıı.. belkı benımde olur bılmıyorumdaha basımıza nelr gelıcek
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı

ben cok nadır azda olsa yedım cnm bısey olmaz cok yemezsenn

Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))

Eklentiler

• $image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 30
kızlar içimden geldi size şarkı sölicemmmmmmm belki midemi göğüs altı mı her neremse ağrısı geçer bugün sabah halsiz ve keyifsizdim ama şimdi bir enerji patlaklığım var

neyse şarkıma geliyorum :)

bir güzeli sevdim ben bir güzeli
içimde gizledim büyük sevgimiiiiiiii
kaybettim inanınnnn dostlar kendimiiiiiiiiiiiii
sevdiğim kız bana abiiiiiiii deyinceeeeeeeeeeeeeeee

dan diri dannnn diriiri diriri diriiri

gerçeği burda :)

Bilal Göregen - Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince - YouTube buna rastladım şimdi dilime takıldı

Ayy sorma ya helede sandalyede oturunca daha da kötü oluyorum...

Anladım canım napalım çekecez artık Allah başka dert vermesin bebişimiz var ya yeter...

Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))

benim memişlerde ilk aylar davul gibiydi şimdi söndüler yaa demek tek bende değilmiş canımmmmm

alemsın cnm
masalahh canım kocaman olmusun

slm kızlar,

hepiniz iyisinizdir umarım
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım

Kızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz
hiç geçmeyen o 2 ayın içine girmiş bulunuyoruz gazamız mübarek ola
ayyy 8 hafta geçer mi beahhh

Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
ve daha 2 ay var aman allahııımm sana geliyoruummmm

canım bende sana yakınım 88kg galiba topikin en tombiş anneleri olmaya adayız hehe
arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
abartmamak kaydıyla bi sorun olacağını zannetmem canım ye gitsin ama azıcık
başlarda patlamaya hazır bomba gibiydi eşim fln vaay böyle kalsın bunlar diyodu
şimdi ise hani poşete su koyarız ya öyle hehe yumuş yumuş
ahh ahh valla bilmiyorum daha başımıza neler gelecek. göğüslerimin uçları benimde simsiyah ve galiaa öyle kalacaklarr eyvaah eyvahhh

evet aynıyız :) haftaya gidicem canım kontrolüm varr
persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ay

benı esım goturmuo hamıle oldugum ıcın bence hıc dusunmeden gıt kafan dagılır hemm.. ben olsam hıc dusunmeden gıtmıstım

aynen cnmm yaa.. son 2 ayda nasıl bısey olucam cok merak edıyorum

Canım dr un risk yok demiş ya,allah korusun olacağı varsa evde de olur zaten
ben de 34.haftamda taaa Adanaya gidicem uçak mı arabamı hala karar veremedim ama
gidicem benim dr um da uzun yol uçağı tercih et dedi bakalım..
Sen git eşinle bence,bi daha gelmez bu günler.

doktorun bi sorun yok dediyse git bence canım hem bebişden önce bi hava almış kafa dağıtmış olursun eşin yanında değilken strese gireceğine gez dolaş ama bi sorun yoksa tabiki
ayy evet yaa çoook az kaldı artık 60 lara düştük bile. eşimde artık doğuuur diyo hehe adam yaklaşamıyoo tabi

canım 8.ayına girdiğinde 2 haftada bir geliceksin demişti doktor bana bende bu önümüzdeki pazartesi gidicem senin doktorun 1 ay demiş allalla:44:

kızlar diş ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz ya doktora da gidemedim hem gitsem de bişey yapabilecek mi bilmiyorum

Hayatımda ilk defa bu kadar zorlu bir diş ağrısı çekiyorum hamilelikten önce hiç yaşamadım zaten hamileliğimin ilk zamanlarında yaşamıştım ama bu sefer çok kuvvetlii

Bi bildiğiniz var mı ya

gögüs çevresinin koyu rengi zamanla geçiyor kızlar eskisi gibi pembe oluyor
hem gögüs ucu da bu kadar büyük kalmıyor,o da küşülüyor
allahın işi işte yeni doğan bebeklerin görme duyusu çok azmış
özellikle beyaz zemin üstüne siyah nesneleri daha iyi seçebiliyorlarmış göğüslerin de koyulaşmasının sebebi buymuş
minikler hemen seçsin yapışsınlar diye...Bir de böyle koyulaşınca süt kokusunu daha iyi yayıyormuş bu da bebekler için
inşallah doğduktan sonra memeyi yüzüne doğru yaklaştırınca nasıl arandıklarını ,ühemen ağız açıp kapıverdiklerini hayretler
ve göz yaşları içinde göreceksiniz

Canım doktorun sıkıntı yok dediyse git evde yanlız canın sıkılacak Allahn izniyle bişey olmaz inşaallah yoldada bol bol dua edersin bişeycik olmaz )

Bende öyleyim ya bu gidişle 20 kilo yu geçecem poff yaa çevremdekiler olmasa sıkıntı yokda çok şişmişsin diyolar yok dudaklarım burnum şişmiş yok bilmem ne Allahın izmiyle bi sağlıkla doğum yapıp sonrada eski hallimden daha zayıf halime dönsemde görseler şişliği gııcklarr

Rekor bende olacak heralde kiloda 100 olmassam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…