2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaar,ben 5 haftalık hamileyim doğum eylüle mi geliyo??yani 9 ay mı,9 ay 10 gün mü hesaplayacağız???

gönder kız bende bu sabah gönderdim. E ben gidemiyorum. Sağolsun istediğim herşeyi almış. Kuru kayısı uzum ceviz vs bitti herşey ya yiyip duruyorum. Az az sık sık olunca bitiyor herşey.

yaaa moralım çok bozuldu.....kahverengi akıntım gelmiş........üffff......biliyorum normal diyor doktorlar ama insan üzülüyor işteee.....
aranızda ara ara kahve akıntısı olan var mı???? ara ara dediğim şuana kadar toplam olarak üçüncü kez oldu...((

okudum canım ama ne zaman istersen tekrar okurum.....

Ben de okudum ama belli bi tarih varsa onu söyle o gün de okurum

Geçmiş olsun. Hiç korkma, bende olmadı ama olan arkadaşları buradan okuyoruz, sadece progestan fitil kullanıyorlarmış. Doktora gittin mi?

merhaba anneler ben de 2011 eylül annesiyim inşallah seneye bu zamanlar siz de bu saatte beşikte bebeklerinizle olacaksınız.sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum seve seve.alışveriş hazırlık vsss

şimdi oldu akıntım canım.....doktora gitmedim......daha öncesinde gittim ama sorun yokdu.....doktor normal dedi......dinlen dedi.....eşimde yokki yarın sabah gitsek ((( yarın akşam gelicek..........inşallah yarın akıntım olmazda......cuma günü gideriz doktora....cumartesi randavum var ama bekleyemicem (((

Maybebabe uzulme stres yaparsan daha kotu..
Siddetli agrin sancin yoksa ve kan rengi degilse korkma cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…