arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
merhaba anneler ben de 2011 eylül annesiyim inşallah seneye bu zamanlar siz de bu saatte beşikte bebeklerinizle olacaksınız.sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum seve seve.alışveriş hazırlık vsss
allah razı olsun canım allah sabrının mükafatını vermiş ne güzel inşallah hayırlısyla kucağına aldığın günleri de görürsün canım eğer senin için de uygunsa 3 şubat cuma günü benim için bir tane okur musun
Maybebabe uzulme stres yaparsan daha kotu..
Siddetli agrin sancin yoksa ve kan rengi degilse korkma cnm..
Maybebabe bende de 1 kez çok az (1 damla) kahverengi akıntı oldu. Dr a sordum takip et ve 15-20 gün cinsel ilişki yok dedi. Ama progesteron vermedi. Sık tekrar ederse sevmediğimiz birsey bana haber ver progesterona başlayalım dedi. Ama sanırım 15 te bir bir damla falan normal diye algıladım ben... Ay benim Dr um çok mu rahat???yaaa moralım çok bozuldu.....kahverengi akıntım gelmiş........üffff......biliyorum normal diyor doktorlar ama insan üzülüyor işteee.....
aranızda ara ara kahve akıntısı olan var mı???? ara ara dediğim şuana kadar toplam olarak üçüncü kez oldu...((
okudum canım ama ne zaman istersen tekrar okurum.....
İnsallah bu böyle gider. yarın 6 haftalık oluyorum...Hala bulantı yok.maşaşlhh nasıl yiyorsunuzzz ya balık ben tikssindin en yararlı şeyden
canım sen de çok ii besleniyıorsun maşallhh bende 6 haftaya kadar öyleydin balıklar haftada 2 kez salatalar karışık
ceviz fındık fıstık üzümlr .....
şimdi sadece meyve istiyor canım yemeklri yiiyorum ama balık salata tavuk falan yiyemiyom
kıymetini bil mide bulantıların başlayana kadar yee
Hoşgeldin lady mother...Bende siteye yeni üye oldum. Allah kısmet olursa bende 2012 eylül annesi olacağım. Daha önce de 2010 ekim annesiydim. Poyraz adında 16 aylık bir oğlum var. Sanırım özel mesaj gönderme hakkım yok o nedenle bilgilerimi buradan yolluyorum benide tablona eklersen sevinirim filiz. Allah hepimize hayırlı sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin. Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almamız umuduyla hepinizin güzel bir hamilelik geçirmenizi dilerim. Bu arada ilk defa anne olacaklar hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili sorularınıza seve seve yanıt verebilirim. Za buçuk tecrübeli sayılırız. Hele de ilk hamileliği çok zor geçen biri olarak.
Bilgilerim: Yaş 30 boy:173 kilo 64 şehir. Tekirdağ sat: 21 aralık 2. Bebek
yok kahve rengi......ağrımda yok.......inşallah sorun yoktur(( bugün kesilmiş sanırım....sabah kalktığımda bişey yoktu.....
Miktarı ne kadardı?
Benim kahverengi lekelenme tam da dr. a gittiğim gün oldu. Ve ben hemen söyledim Dr.a Vajinal ultrasonla baktı bir problem yok. düşük riski de yok dedi. 20 gün önce bir damla yine gelmişti dedim. Devam etmediyse mesele yok progesterona da gerek yok dedi.4-5 damla kadardı canımmm.......
Gebelikte akıntı- kahverengi akıntı;
Gebelikte görülen açık renkli, koyu kıvamlı ve kokusuz akıntılar östrojen salgısının artmasıyla gerçekleşir. Bu tür akıntılar risk içermez. Ancak akıntı kötü kokulu, sarı-kırmızı- kahverengi ise, idrar yaparken yanma varsa vajinit veya genital sistem enfeksiyonu belirtisi olabilir.
Gebelikte kahverengi kanama ve lekelenme;
Gebelikte kahverengi kanamalar sık sık görülebilir. Kırmızı renkli kanamalar kahverengi kanamalara göre daha tehlikelidir. Ancak kahverengi kanama görüldüğünde de mutlaka bir doktora başvurmak ve kanamanın sebebini öğrenmek en doğru yaklaşım olacaktır. Gebelikte kahverengi kanamaların sebepleri şöyle açıklanabilmektedir.
Plesenta yerleşimi; Bu durumda Kahverengi kanama görülebilir, kanama lekelenme şeklindedir ancak düşük riski az da olsa vardır.
Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.
Bilinmesi gereken önemli bir husus da şudur, kahverengi kanama, kanamanın az olduğunu gösterirken Kırmızı renkli kanama daha fazla kanamanın işaretidir. Fazla kanamalar ise elbette yüksek düşük riskidir.
Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.
Kanama çok ve kırmızı ise düşük riski yüksektir. Az ve lekelenme şeklinde olup kahverengi ise düşük riski daha az bir ihtimaldir. Sonuçta kanama damla damla lekelenme şeklinde ve kahverengi de olsa mutlaka bir hekime başvurulmalıdır
gece boyunca kabuslar gördüm........kanama geciriyormuşum.....içimden kese, bebek ve et parçaçıkları dökülüyordu......rüya içinde uyanıyorum.......bu gerçek mi diye üzülüyordum........resmen korku filmi gibiydi((((((((((
Cnm ya bende bu sabah kotu birsey yasadim diyim. Sirt ustu yatiyordum ustume siyah birsey oturmus bastiriyordu karnima bebegim dusucek diye korkuyordum. Dusurmeye calisiyormus. Cok korktum ya
Yaa siz ne feci rüyalar görüyorsunuz öyleee...
Ben de şaşkınlıklar yapıyorum. Dün sinirle laptopa vuruken yanlışlıkla göbeğime vurdum. Nasıl üzüldüm sonra...
Sorma cnm ya nekadar cok korktum siyah golge gibiydi dusurme diyordum
maybebabe bende de 1 kez çok az (1 damla) kahverengi akıntı oldu. Dr a sordum takip et ve 15-20 gün cinsel ilişki yok dedi. Ama progesteron vermedi. Sık tekrar ederse sevmediğimiz birsey bana haber ver progesterona başlayalım dedi. Ama sanırım 15 te bir bir damla falan normal diye algıladım ben... Ay benim dr um çok mu rahat???
Insallah bu böyle gider. Yarın 6 haftalık oluyorum...hala bulantı yok.
Hoşgeldin lady mother...
Günaydın bayanlar...
Fena bir hava var zor geldik işe...
Akşamları bende sürekli uyuyorum 9 gibi battaniyeyi alıyorum üstüme tv izlerken uyuyakalıyorum.Sizlerde böylemisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?