2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nerden baktınız arkadaşlar ben henüz almadım tavsiyelerinize acıgım

saol cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ole wala bebısler sabırsızz sanrıım agustosta bızde bolee sapır sapır dogurucakmıyız nedır

olabılır valla, canım:))
vallahı ben hep agustos sonu dogurucakmısım gıbı gelıyor, ayrıcada 26 agstosta en yakın arkadsımın(ayrıca eşimin teyzesınınde kızı) düğünü var, sankı ozamn yappıcam dogumu dıye :)))))))) onu sakayla kızdırıyorum ama, gercekleşebilirde

saol cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ole wala bebısler sabırsızz sanrıım agustosta bızde bolee sapır sapır dogurucakmıyız nedır

bende uzar da eylüle sarkar diye düşünüyorum beklerken patlarım artık :)) hergün gelip daha doğurmadım kızlarr falan diye başlarım güne

ben 2. uykuya yatim biraz uykum geldi bakalım sıcaklar uyutcakmı öğleden sonra görüşürüzzzz

ıı sekerlemeler cnm ben su trt 1 dekı cocucgum buyurken programına taktım buara onu ızlemeden uyuyamıyorummm

Becerebildim sanırım. Çok teşekkürler gayet güzel anlattın :)

Yihuu artık bizim de bir günlüğümüz var :) Teşekkür ederim canım

evet bız cekelım sıcakları, bebıslerımız rahat etsın,,,
ayy evet ya sen hangısını goze alıcakmıssın dogum için, doktorun ne dedı, 3 hfta var arada

Valla sanırım ultrasonu alıcam. Çünkü ilk doğum tarihimi 28 eylül olarak vermişti, şimdi 3 eylül diyor. Tabi sarkmalar olabilir. Aslında iyi mi kötü mü bilmiyorum sonuçta 3 eylül olursa her ne kadar gelişimi tamamlanmış olsa da anne karnında az kalmış olacak. Bilmiyorum artık hayırlısı.

Bu arada 26 temmuzda kontrolü olanlar arasında ben de varım, beni de ekleyin :)

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar. Sınav için son hazırlıklarımı yapıyım. Sonra hep buralarda olucam inşallah. Kendinize ve bebişlere iyi bakın

canm benimmm Allah sizleri esirgesin yawssss maşalalhh diiym sana kuzucum aman olma, ilacımı bugün alacğaımmm hiç istemesemdeiçeceğimm,
pazarteside dr a gideceğim kontrolüm var o zaman tekrar soracağım (
Kabizligi olanlar ilaç yerine son care kayısı falan fayda etmiyorsa form cayı öneririm doğadan kayisili hemen için sabaha rahatlamazsınız gelin paranizi feri iade edicem
ccanım yaaa bebişe zararlı olması doğadan o kayısılı çayların içinde sinameki falanda oluyorrr ( cesaret edemiyorum bitki çaylarınaaa doğumu falan tetikler Allah korusun sende varsa bir okusana kullanmını
hım merhaba canım
Hayırlı olsun güle güle kullan,
Biz çok beğendik arabamızı çok konforluuu arabanın seperi falan çok rahat ergonomikk tasarımı çok güzelll, biz heryere eşimle gidiyoruzz arabad aoluncaaçok sıkıntı olacağını düşünmedimm,
sepeitni ana kucağını falan takıp çıkarmak çok pratik öyle kasmıyrsunn çıkarıp takarken istediğin yöne çevirebilme özelliği süper, biz çok baktık piyasadaa araba inan evet bir çoğu daha küçük ama ergonomik değill bebeğin omurga gelişimini falan destekleyen yapıları yokk hele o bastonlarr pehhh sertlerr pratik olsun diye yawruya işkenceden başka birşey değl biraz büyüdükten sonra kullanılacak arabalar.
benc ekullandıkça çok seveceksin emin ol biz kullanmadan sevdikk eşimde bende gidip gidip takıyruz çıkarıyorz pratik yapıyoruz falan

günaydınnnnlarr eylül anneleri ve güzel bebişleri
bugünkü geçirdiğim güzel ve rahat uykudan anladım ki akşam 6 dan sonra yemek tarzı birşey yememem gerekiyor;yersem 10 gibi ya çıkartıyorum ya da gece boyunca dört dönüyoruz temmuz anneleri teker teker dökülmeye başladı;ne güzel onlar dökülsünlerde sıra ağustos annelerine gelsin sonrada bizeeee

sanada günaydın canımmmm.... şafak yaklaşıyor walla dediğin gibi sağa sağlim kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimize... ama ben bir yandan seviniyorum bir yandanda tısıyorum walla vakit daraldıkça

rıca ederım canımm . gorusruuzzz .. bol sanss..

bebısın mıdene baskı yapıo demekkı cnmm bızım cımcımede artık yemek yedırmıo bana ara sıra benımde mıdem hafıf bulanıo .. son aydada bulantı olcak galıbaa..aramızdan agustos annesıde cok cıkıcak ama emınım :=)

ewt cnm yaa haklısınn gercı pek bıseydde yemedımm bı porsıyon makarnaa ( bugunlerde taktım farkındayımmm uzun bır sure yemıcem artık :)) ) bıde 4 dılım karpuzz.
msj ıcın 1o dk gecmesı lazımmıs bende buraya yazdım.. senın oglen yemeyın nekadr az ole 2 galetaa yetıomu..kabzlık sorunun neolduu cnmm.. dun gece gezmeye gıtmısın ıı olmuss yemegı kacırmadın ınssgordugun gıbı takıpteyımm yanııı

sibel_saa kullanıcısından alıntı

tüh yaa valla içime dert olacak senin bu sorun doktoruna danış artık son çare ilaç iç bari yaa yoksa varyaa benden iyi kimse bilemez kabızlığı hamile kalmadan önce çooook yaşardım bi hafta tuvalete gitmediğimi bilirim şimdi çoook şükür hiiiç yaşamadım
evet bende çekiyordum aşırı kabızlık doktorum maflor plus verdi günde 1 tane içiyorum prebiyotik lif

sanada günaydın canımmmm.... şafak yaklaşıyor walla dediğin gibi sağa sağlim kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimize... ama ben bir yandan seviniyorum bir yandanda tısıyorum walla vakit daraldıkça
amin canım aminnn;ya bilmiyorum ben de deli cesareti mi var bilmiyorum hiiiç tırsmıyorum bea,herhalde ben sonuca odaklanıyorum: canım kızımla buluşacağım ana

evet canım mideme baskı yapıyor,öğle yemeğine çıktığımda artık resmen bana eşlik eder gibi kafasını göğüs kafesimin altına koyuyo öne gidemiyorum arkaya yaslanarak yemek yiyorum ve yediğimden bişey anlamadığım için azıcık yiyorum yemiş olmak için yani

kızlar merhaba herkese.....
giremedim ne zamandır. geçmişte yapamadım. belki yaşayanlarınız vardır. yardımcı olun lütfen:18:
ben bebeği resmen kasıklarımda taşıyorum sanırım. yürüyemiyorum. kasıklarımda bir ağrı var ve sünnet çocuğu gibi yürüyorum.aslında tam olarak ağrı da değil batma mı desem bilemedim. bir de çok sert.inanaın yürümekte bile zorlanıyorum.dedim yaa aynı sünnet çocukları gibi yürüyorum. otururken bile rahatsız ediyor.

kesinlikle öyle ben topiği ilk zamanlardan beri takip ediyorum bu güne kadar ne bir tartışma ve bir saygısızlık görmedim hepimizi kutluyorum bende. ve sayfa sayımız diğer topiklere göre çok ilerde ; çenesi düşük topiğimiz

güzellikler hepinizeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

YÜkSEK DOzDA MuTLULUk HorMONUUUU İStiYOrUMMMMMMMMMMMM ÇOkkk ACİLLLLLLLLnerden nasıl tmein edebilirim bilen varmıdırDD

ewt cnm bolelıkle kgda almıyoruz farkındysan herseyde var bı hayırr yoksa hep ıstahlı olsakk neolurdu halımızz
benımde su anda kasıklarımda kafası normal ooturamıyorum pekk kaykılmam lazımm sıkısıo sankı elıfımm.. kaykılıncada ıstedıgım zaman kalkamıyorumm debeelenıyorum esıme dıyorum gel benı kaldır dıee..neyse azkaldı cnm bıraz daha sabırr..

masalahh bızeee

maşallah bize :)))

aaaaaa biz geldik kızımla . Hayırlı Cumalar. Daha şimdi uyandık geçmiş yapıp kahvaltı yapalım geliriz kızlar siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…