ewt cnm yaa haklısınn gercı pek bıseydde yemedımm bı porsıyon makarnaa ( bugunlerde taktım farkındayımmm uzun bır sure yemıcem artık :)) ) bıde 4 dılım karpuzz.
msj ıcın 1o dk gecmesı lazımmıs bende buraya yazdım.. senın oglen yemeyın nekadr az ole 2 galetaa yetıomu..kabzlık sorunun neolduu cnmm.. dun gece gezmeye gıtmısın ıı olmuss yemegı kacırmadın ınssgordugun gıbı takıpteyımm yanııı
kızlar merhaba herkese.....
giremedim ne zamandır. geçmişte yapamadım. belki yaşayanlarınız vardır. yardımcı olun lütfen:18:
ben bebeği resmen kasıklarımda taşıyorum sanırım. yürüyemiyorum. kasıklarımda bir ağrı var ve sünnet çocuğu gibi yürüyorum.aslında tam olarak ağrı da değil batma mı desem bilemedim. bir de çok sert.inanaın yürümekte bile zorlanıyorum.dedim yaa aynı sünnet çocukları gibi yürüyorum.otururken bile rahatsız ediyor.
gunaydın cnmm afıyet olsun sızee...aaaaaa biz geldik kızımla . Hayırlı Cumalar. Daha şimdi uyandık geçmiş yapıp kahvaltı yapalım geliriz kızlar siz nasılsınız
canım bneimm makarnacıı seniiama peynirli makarna gayet güzle birseçimbenceee bir problem olmazzD hemde doyurucu
canım ben yazarken yanlışıkla göndere tıkladım eksik kaldı az önce gönderdimistersne tekrar bak azmı çokmu ozaman anlarsın hehe
bravo sana şekerrr fenaaa dikkatlisin:)))
biraz akşam yemeğini kaçırdım ama 1 saat yürüyş yaptımDD üstüne gün içinde kılamadığım naamazları kaza yaptım hemde oturmadan normal şekilde eğil kalk eğil kalk su içindeydim heheh
sımdı okudum senınkıde fena deıl abartısızz yanı.. gerkesızz bısey yok . buarada oglen ıcın cılbır yapmaya karar vrdım allah kabul etsın cnmm .. bende hıc olmadıgım kadr cok terlıyorumm .. dus almaktan derımm delınıcek
ewt cnm bolelıkle kgda almıyoruz farkındysan herseyde var bı hayırr yoksa hep ıstahlı olsakk neolurdu halımızz
benımde su anda kasıklarımda kafası normal ooturamıyorum pekk kaykılmam lazımm sıkısıo sankı elıfımm.. kaykılıncada ıstedıgım zaman kalkamıyorumm debeelenıyorum esıme dıyorum gel benı kaldır dıee..neyse azkaldı cnm bıraz daha sabırr..
masalahh bızeee
aaaaaa biz geldik kızımla . Hayırlı Cumalar. Daha şimdi uyandık geçmiş yapıp kahvaltı yapalım geliriz kızlar siz nasılsınız
cnm kasıklarımda olması normaldir belki ama bu yürümeoturma kalkma normal gelmedşi bana...çünkü gerçekten zorlanıyorum.ewt cnm bolelıkle kgda almıyoruz farkındysan herseyde var bı hayırr yoksa hep ıstahlı olsakk neolurdu halımızz
benımde su anda kasıklarımda kafası normal ooturamıyorum pekk kaykılmam lazımm sıkısıo sankı elıfımm.. kaykılıncada ıstedıgım zaman kalkamıyorumm debeelenıyorum esıme dıyorum gel benı kaldır dıee..neyse azkaldı cnm bıraz daha sabırr..
masalahh bızeee
canım bence istersen bi dr a görün aynı şeyleri ben de yaşadım;kitlenip kalıyordum resmen yürüdüğüm yerde.ilk başta çok önemsemedim aşıya gittiğimde aile hekimine söyledim bunu,dr a görünmemi söyledi.dr um da magnezyumu 2 ye çıkardı,eğer devam ederse nst ye alacaktı;devam etti nst ye girdim çok şükür sancı çıkmadı ama çıkabilirdi de.bide eskisi gibi değilim magnezyum baya iyi geldi çook fazla sertleşme olmuyor artık...
Kızlar günaydın. Biz de dün gittik doktora. Kuzum 1235 gr olmuş, 3 hafta önce 808 gr dı. Ben de 300 gr kilo vermişim, bebiş 400 gr almış. Yani ben 700 gr azalmışım, doktor da şaşırdı.
Bi de kızım yüzünü göstermedi. Ama en güzeli yatay olan pozisyonu düzelmiş. Artık başı aşağıda bebişimin. Bizden bu kadar kıslar, umarım herkes iyidir.
Biz bi geçmiş yapıp gelelim.
hg canım, afiyet olsun, biz oğluşumla boyoz yedık bugun, acıkırız birazdan :))
Ay büyümüş maşallah tatlım. Benim bebe kaşıklarımda 2gündür normalmi. Eskiden sağ sol atıyordu şimdi ortada duruşu ne oluyo .randevu 26sında dr izinde gidip görmek istiyorum 2gündür hareket yeri değişti
cenemızz düşmüss napalım :))bu geçmiş ne böyle ay oku oku oku bitmiy
ewt yaa nasıl sabırsızlarr bızım sonumuzda olemı olcak acabaasuksukkkkkk, gırdım temmuz annelerıne:), 2 ay snra bızde dogum yapmamıs olursak öylemi olcaz, bızım gıbıler(ayın 8,9,12 si tarıhlıler) suanda 40.hfta içinde, ayy nasıl beklıyolar, onları okuyunca ben strese gırdım :)))))))))))
masalalhh cnmm kuzucuk buyumus..artıkk 1 kg altında hemen hemen bebıs kalmaııı benım bebegımde bası asagıdaa sevıyorumkızımıın kafasınıı :))Kızlar günaydın. Biz de dün gittik doktora. Kuzum 1235 gr olmuş, 3 hafta önce 808 gr dı. Ben de 300 gr kilo vermişim, bebiş 400 gr almış. Yani ben 700 gr azalmışım, doktor da şaşırdı.
Bi de kızım yüzünü göstermedi. Ama en güzeli yatay olan pozisyonu düzelmiş. Artık başı aşağıda bebişimin. Bizden bu kadar kıslar, umarım herkes iyidir.
Biz bi geçmiş yapıp gelelim.
afıyet olsun annesı ızmırdeyken boyoz sık yıyodumm burda pek gusel yapamıolar.. bız oglenyemegımızı bıle yedık sımdıhg canım, afiyet olsun, biz oğluşumla boyoz yedık bugun, acıkırız birazdan :))
cnm sen bı dr gıt ıstersenn cııdddı bısey olmasıncnm kasıklarımda olması normaldir belki ama bu yürümeoturma kalkma normal gelmedşi bana...çünkü gerçekten zorlanıyorum.
bacaklarıma giren kramplarımda çok. magnesyum ilacımda var ama onunla mı ilgili acaba:44: açıkçası ben çok panik biri değilimdir. gayet sakinimdir.herşeye normaldir der geçerim ama bu sefer farklı hissediyorum.
günaydın kızlar.geçmişe gözattım biraz.benimde iştahım azaldı kilom durdu.birde dün bütün gün kızımla hastanedeydik.gir çık öğle arası derken güneş çarptı bizi bide.eve pelt olmuş şekilde geldik.ben çok yoruldum ne iştah kaldı nede yemeye hal.ama bugün hiç bir iş yapmayacağım dinlenmeye çektik kendimizi.akşam üzeri yemeğimizi yaparız yeter.
Teşekkür canım. Oh yarasın bebişe sana değilbende geçmiş bitmedi yatakdayim hala oku oku oyh kalkıyorum gıdım kız açıktı
cenemızz düşmüss napalım :))
ewt yaa nasıl sabırsızlarr bızım sonumuzda olemı olcak acabaa
masalalhh cnmm kuzucuk buyumus..artıkk 1 kg altında hemen hemen bebıs kalmaııı benım bebegımde bası asagıdaa sevıyorumkızımıın kafasınıı :))
afıyet olsun annesı ızmırdeyken boyoz sık yıyodumm burda pek gusel yapamıolar.. bız oglenyemegımızı bıle yedık sımdı
cnm sen bı dr gıt ıstersenn cııdddı bısey olmasın
kg benımde durdu ama ıstahsızlıktan cnmm esksı gıbı deılımm eskıden dolabın basından ayrılmıodumdr nededii..ben dr hep ogleden sonra gıdıyorum ıı oluoo cnmm sabahtann yogun oluo beklemek ıstemyorum otur otur sert taburede belım agrıo
cnm ben 23 haftada ayrıntılıya gırdıgımden bu zmana kadr bugun 30+4 uz hıc degısmedı masallahh kızımmdogumm pozısyonunda.. esıme dıyorum bende bızım kızımızz tepe taklak dıyorumm oda gülüo banagünaydın kızlar biz de geldik....
suksukcum bebeğin başı ne zaman döndü, dr.un mu söyledi döndüğünü. Dün gece yazdım benimki aşağıya vuruyor diye, sanırım ayakta duruyordu, yani başı yukarda, ayakları aşağıda idi diye düşünüyorum. eğer doğruysa bizimki de döndü ama ters döndü
git tabı canım, ac bırakma kuzuyu :)))
oyle valla ogluma yarasnda, bana yaramasada olur
buarada 26 snda kontrole gıdecek 7 kışı olduk, ada da katıldı aramıza :))
Kızlar merhaba
Desteklerinize çok ihtiyacım var gerçekten...
Biliyorsunuz bir haftadır diş ağrısı çekiyorum uykum yok kaç gündür haliyle bu bütün günümü etkiliyor, işe zor gidiyorum, bütün düzenim alt üst oldu, geçmek bilmeyen bir ağrıyla dolaşıyorum leyla gibi kaç gündür....
Dayanamayıp diş doktoruna gittim dişimin içten çürüdüğünü çekmektense kanal tedavisini uygun gördüğünü ama hamile olduğum için röntgensiz işlem yapacağını daha öncede yaptığını 8 aylık yani 3. dönemimde olduğum için hiçbir etkisinin olmayacağını iletti, doktoruma da sormam gerektiğini söyledi...
Bende düşüneyim dedim hani belki o arada ağrılarım geçer diye...Ama geçmek bilmedi doktorumun da onayıyla bugün 2 seans olacak kanal tedavisine başladım...
Ama herkes bana " Nasıl cesaret ettin, ya bebeğe birşey olursa sonuçta iğne vuruyor, ben olsam asla düşünmezdim ağrıyı çekerdim, helal sana" gibi laflar etti...
Bende Allahım büyük başka türlü birşey olmayacağını nerden bilebiliriz diye yanıtlar verdim ama ....
O kadar canım sıkıldı ki anlatamam yanlış birşey mi yaptım çekemezmiydim bu ağrıyı diye kendimi suçluyorum şimdi halbuki çok saçma biliyorum ama psikolojimi bozdu millet ya ben bebeğimi düşünmez miyim yani ben kendimi düşünmedim ki hayatımı idame ettirememeye başladım ben iyi olmazsam bebeğim nasıl iyi olacak ki hem
canım plt (kandaki trombosit) değerim düşük ya onun için haftalık takibime gittim ben .değerim yine düşmüş.ama daha riskli değil dedi.trombosit eksikliği de doğumda kanamanın durmasına engel oluyormuş.kanın birbirine tutunup akmasını önleyen şey trombositmiş.oda bende gittikçe düşüyor.iki hafta sonra yine bakıcaklar.ama bebeğim çok şükür iyiymiş.ultrasonda sorun görmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?