hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik..malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..
kundak bebegın el ve ayak kaslarının gelısımınıı engellıo dıe bılıyorum ben yapmıycam cnmm . ablamın bebegınıde yapmadı hıc kımse.. havada sıcak olmaz bence yazık bebegede
hgg cnmm yesınler senınn nurceylınını :)) ıyız bızdee kızcemle oturuyoruzz buugun uykumuz gelmedı daha ..guzellık uykumuza yatamadıkk yatmasakmı acabaa babamız 5 te gelıcek zaten yemek yapmamız lazım.. püff:// sıcaktada hıc cekılmıoo bırı yapsada yesekk :))) zaten ben hafıf seyler yıyorum mıdem yanıcak dıe korktugumdan.. neyapsamkıı fıkrı olan varmı
ewt cnm ya sonucta bole bısey ıcın senı zorlayamazlar demı..sahsen ben karıstırtmam.bende öyle düşünüyorum bir de kundak sıkı yapıldığı için allah korusun eklem yerlerinde ,kalçada filan çıkıklak yapıyormuş.
hb canımm :)) bizde bugün uykuyu fazla kaçırmışız kahvaltı derken saati 12 etmişizaynen valla sıcaktada insan ne yapsam ne yesem diye düşünüyor bence doğuk bir karpuzzz yiyebilirsin birazdan ben öle yapıcam çok yiyorum şu karpuzu yaaaaaa seviyorum :)))
hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik..malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..
ewt cnm ya sonucta bole bısey ıcın senı zorlayamazlar demı..sahsen ben karıstırtmam.
bende cok sveıyorumm da cnmm sekerı yukseltıo dıe azz yemeye calısıyorum yoksa gunde yarım karpuzu yerım
selam kızlarrrrr biz geldik nurceylinimle :)) nasılsınız bakalımmm
Selam kizlar nasilsiniz??ayy pert oldum ust kattaki 2 odayi sildim. terasi banyoyu yikadim,camasir bulasik mak calistirdim,kizimi yikadim canim cikti klimanin altinda yattim sodami alip azcik bakayim dedim offf...hic is bitmiyor aksama ne yemek yapicam ben yaaaa...
ewt cnm ya sonucta bole bısey ıcın senı zorlayamazlar demı..sahsen ben karıstırtmam.
bende cok sveıyorumm da cnmm sekerı yukseltıo dıe azz yemeye calısıyorum yoksa gunde yarım karpuzu yerım
benim şeker sorunum yok ALLAHtan hatta braz düşük bile çıkmış şekerim
s
Slm canim.ceylin isminin manasini biliyormusun?nette yazildigi gibi degil!farssca yengec yuvasi demek ve jaylinden gelme oyle cennet mennet anlami yok yani bilgin olsun diye yaziyorum umarim yanlis anlamazsin....
nette cennete açılan kapı cennet kapısı yazıyor.. offff :// anlamı var diye koymak istemiştik şimdi haytta koymam onuu( 26:
bnımde yok aslında cnm sınırdaydım ben drr ılac falan vermeye gerek yok ama hamurısı tatlı yeme dıkat et dedı cocuga bı faydası yok dıoo demıokı aserır bu kadıncagızzzyemıyorum ama dr dınlıyorumm karpuzz cok yeme dedı gunde ceyrek yıyorum ama napım cok sevıyorum
allah yardımcın olsun cnm uzakta olmak cok zor senı cok ıı anlıyorum cunkı bende 12 saat uzaklıktayım aıleme.. bızde aydın nazılıye tayın ıstedık cıkmadı ama.. hayırlısı bolemıs demekkı ıns ıstedıgın olur mubarek gunn.. dualrımmm senınle cnmm ...
inşallah gönlünüze göre olur amin amin amin :)
Hayirlisiyla ataamaniz gerceklesir ins.kizinizin sansina.allah bir kapi acar ins.
Selam kizlar nasilsiniz??ayy pert oldum ust kattaki 2 odayi sildim. terasi banyoyu yikadim,camasir bulasik mak calistirdim,kizimi yikadim canim cikti klimanin altinda yattim sodami alip azcik bakayim dedim offf...hic is bitmiyor aksama ne yemek yapicam ben yaaaa...
Aynen yengeç yuvası tatlım. Cennetin kapısınin isimleri belli zaten ceylin yok anlamsız bence koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?