2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

allah yardımcın olsun cnm uzakta olmak cok zor senı cok ıı anlıyorum cunkı bende 12 saat uzaklıktayım aıleme.. bızde aydın nazılıye tayın ıstedık cıkmadı ama.. hayırlısı bolemıs demekkı ıns ıstedıgın olur mubarek gunn.. dualrımmm senınle cnmm ...

kundak bebegın el ve ayak kaslarının gelısımınıı engellıo dıe bılıyorum ben yapmıycam cnmm . ablamın bebegınıde yapmadı hıc kımse.. havada sıcak olmaz bence yazık bebegede

bende öyle düşünüyorum bir de kundak sıkı yapıldığı için allah korusun eklem yerlerinde ,kalçada filan çıkıklak yapıyormuş.

hb canımm :)) bizde bugün uykuyu fazla kaçırmışız kahvaltı derken saati 12 etmişiz aynen valla sıcaktada insan ne yapsam ne yesem diye düşünüyor bence doğuk bir karpuzzz yiyebilirsin birazdan ben öle yapıcam çok yiyorum şu karpuzu yaaaaaa seviyorum :)))

Selam kizlar nasilsiniz??ayy pert oldum ust kattaki 2 odayi sildim. terasi banyoyu yikadim,camasir bulasik mak calistirdim,kizimi yikadim canim cikti klimanin altinda yattim sodami alip azcik bakayim dedim offf...hic is bitmiyor aksama ne yemek yapicam ben yaaaa...

bende öyle düşünüyorum bir de kundak sıkı yapıldığı için allah korusun eklem yerlerinde ,kalçada filan çıkıklak yapıyormuş.
ewt cnm ya sonucta bole bısey ıcın senı zorlayamazlar demı..sahsen ben karıstırtmam.

bende cok sveıyorumm da cnmm sekerı yukseltıo dıe azz yemeye calısıyorum yoksa gunde yarım karpuzu yerım

inşallah gönlünüze göre olur amin amin amin :)

s
selam kızlarrrrr biz geldik nurceylinimle :)) nasılsınız bakalımmm

Slm canim.ceylin isminin manasini biliyormusun?nette yazildigi gibi degil!farssca yengec yuvasi demek ve jaylinden gelme oyle cennet mennet anlami yok yani bilgin olsun diye yaziyorum umarim yanlis anlamazsin....

O dertdenbende devar cnm
neyapsakkı

buarada cok yormuusnn kendını amann klıma carpmasın sakkın dıkkat et cnmm ..

ewt cnm ya sonucta bole bısey ıcın senı zorlayamazlar demı..sahsen ben karıstırtmam.

bende cok sveıyorumm da cnmm sekerı yukseltıo dıe azz yemeye calısıyorum yoksa gunde yarım karpuzu yerım

suksuk ben önümüzdeki hafta ev taşıma işinden dolayı izinde olacağım. sürekli takip edemem muhtemelen sayfayı, bana kur'ada kim çıktı neolduyu mesaj atabilirsen çok sevinirim. hani katılıyorum dedi kayboldu ortadan demeyin arkamdan :):)

benim şeker sorunum yok ALLAHtan hatta braz düşük bile çıkmış şekerim

bnımde yok aslında cnm sınırdaydım ben drr ılac falan vermeye gerek yok ama hamurısı tatlı yeme dıkat et dedı cocuga bı faydası yok dıoo demıokı aserır bu kadıncagızzzyemıyorum ama dr dınlıyorumm karpuzz cok yeme dedı gunde ceyrek yıyorum ama napım cok sevıyorum

Hayirlisiyla ataamaniz gerceklesir ins.kizinizin sansina.allah bir kapi acar ins.

s

Slm canim.ceylin isminin manasini biliyormusun?nette yazildigi gibi degil!farssca yengec yuvasi demek ve jaylinden gelme oyle cennet mennet anlami yok yani bilgin olsun diye yaziyorum umarim yanlis anlamazsin....

nette cennete açılan kapı cennet kapısı yazıyor.. offff :// anlamı var diye koymak istemiştik şimdi haytta koymam onuu (26:

ben dolma biber yapıcam yanına erişte makarna var belki çorba yaparım semizotu salatası var yeter herhal

banada sağlık ocağında idrar testi yapmışlardı tuz yüksek çıkmış tuzlu yeme dedi albüm olabilirmiş :44: çokta seviyorum tuzu ama napalım tuzsuz yemeye çalışıyoruzz

inşallah gönlünüze göre olur amin amin amin :)

Hayirlisiyla ataamaniz gerceklesir ins.kizinizin sansina.allah bir kapi acar ins.

Allah razı olsun kızlar.. öpüyorum hepinizi..

canım neyaptın sen öyle ya.en tehlikeli aylara geldik yorma kendini.hergün evin biyerini temizle başka çaresi yok.kalbini zorlama.bebekler büyüdü kalbimiz zaten zorlanıyor.

Canım Allah büyüktür inşaallah hakkınızda hayırlısı olur Rabbim gönlünüze göre verir...

Oh ne güzel.. Eline sağlık bitirmişin temizliği...

Selamun aleyküm hanımlar....

Hayırlı cumalar olsun...
Nasılsınzz bakalım.. Biz iyiyizz hemde çok ama halimiz yine yok Sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…