2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nasıl yani ya sksuk
Bizim bebelerin ayakları aşağıda .
Ilk ayaklarımı doğacak tövbe tövbe . Ne zaman dönecek kızz daha 28+4 deyim ben

dün hastanedeyken kitap dağıttılar kızlar.ismi gebelik ve doğum.prof doktorlar yazmış.herşey okadar güzel anlatılmışki a 'dan z'ye aklımıza takılan birçok şeyi açıklamış.hastanedeykende eğitim videosu izlettiler.bebek doğduktan sonra annenin karnına yüzüstü yatırıyorlar.bebek yarım saat içinde kendisi araya araya memeyi bulup emmeye başlıyor.çok etkilendim.

maşallah ne güzel, demek ki seninki doğmaya pek hevesli.

git tabı canım, ac bırakma kuzuyu :)))
oyle valla ogluma yarasnda, bana yaramasada olur
buarada 26 snda kontrole gıdecek 7 kışı olduk, ada da katıldı aramıza :))

O maşallah bu arada ada yeni gelen dimi. O günü topicde bayram ilan ettim tamamen 7kişi ne demek ooooo

nasıl yani ya sksuk

canım 37. haftaya kadar yolu var diye biliyorum.benim 21.haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğim ters duruyordu.doktor sezeryan doğum diye yazmıştı.ama bu şimdilik böyle 37.haftaya kadar çok değişir.37.haftada nasıl duruyorsa ona göre belli olur doğum şeklin demişti.

Ne kadar güzel. Bu kitaplar internet olmasa. Yeni anne adayı olarak zorluk çekerdim. Birşey olsun nete yazıyorum çıkıyo. Teknoloji iyiki var. Yoksa etrafımda kimse yok akıl verecek öğreteçek

nasıl yani ya sksuk

canım benım oglumda dogum pozısyonuna ters duruyo suanda, yanı ayaklar asagıda dün kontrolum vardı halada oyle... doktorum 36.hftaya kdar donebılır dedı, donmeyebılırde dedı,, donmesse sezeryan yapıolar(( kı ben sezeryandan korkuyorum hayırlısı bakalım

Ikizlerden sonra suksuk doğuracak zaten maşallah elif kıza

nasıl yani ya sksuk
heheee benım elıfımm gelmeye razı anlasılan erkenden.. azcık daha drsunn 35 ten sonra gelebılır :)) yok cnm ya daha doner merak etme.. bıdakı kontrolunde degısmıs bıle olabılır
cok guselll
maşallah ne güzel, demek ki seninki doğmaya pek hevesli.

hehee ole sanırımm benım cımcıme kızımmm.. hastane cantamızı bosunamı hazırlıyorum benn

Doktorum normal doğum demişti. Şimdi görse sezeryan der herhalde. Allahım ınş döner ben normal istiyorum

kızlar azonce saglıkocagından aradılar.. cuma gunu kontrol vardı nıe gelmedınız dedı..bende sıcaklarda cıkamıyorum artık cok agırlastım dedım.. telden halledemezmıyızz. asımda yok nede olsa dedım bı tansıyon olcturmek ıcınde kalkıp gıdılmezkı .. bıde oraya gıden dolmus cok sallıoo :)) elıfımı alıcam kucagımaa o derrece yanı.. tmm ozaman telden halledelım deıd.. kg sordu en son gıttıgımde 67 dım sımdı 77 dedım:))
tansıyon dedıı esım tansıyon aletı aldı hrgun olcuyoruz 11 7 ddedım.. bebek nasıl dedı masallah buyudu artık ara ara bıcak saplannıoo dedım odaaa vucut kendını dogum hazılıo dedı..:)) dedıde dedı :) hehee... agustosunn 9da cagrdı .. geleemesende arayın dedı.. tmm dedım gıdebılecegımı sanmamm bakalımm ..ılgılenıyolar aama ultrason cıhazı yok yoksa kosa kosa gıderım

Ay inşallah döner ya bende çok korkuyorum sezeryandan.
Bende namazı oturarak kılıyorum . Secdeye gidemiyorum kızın üstüne çıkıyorum sıkışıyo diye Allah kabul ediyordur inşallah

Son düzenleme:
kızlar ya bebeğinizi kundak yapacakmısınız.annemler kundak hazırladılar.kundakmı yapıcakzyazık bebeğe canı acımazmı dedim burun kırın yaptım ama oralı olmadılar.kundaksız bebekmi olur diyorlar.hastaneden dağıtılan kitaptada kundak yapmayın diye yazıyor.şaştım kaldım ya.

kundak bebegın el ve ayak kaslarının gelısımınıı engellıo dıe bılıyorum ben yapmıycam cnmm . ablamın bebegınıde yapmadı hıc kımse.. havada sıcak olmaz bence yazık bebegede

Oh uyanık seni. Sağlık ocaginız okadar uzak olması ne saçma burda 4mahalle sonra sağlık ocağı. Aman gitme birşey yapmıyorlar zaten

Oh uyanık seni. Sağlık ocaginız okadar uzak olması ne saçma burda 4mahalle sonra sağlık ocağı. Aman gitme birşey yapmıyorlar zaten

dolmusla 1o dk cnm da hep dık yokus cıkıo dolmuss zonguldakta yasasaydın nedemek ıstedıgımı anlardın dolmuslarda hızlı hızlı bıde eskıııler sallanıyozda sallanıozzz.. 4 aylıkken bıle fena olmustum sımdı hıc dusunemıyorum.. telde hallettık ıı oldu

hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik.. malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..

selam kızlarrrrr biz geldik nurceylinimle :)) nasılsınız bakalımmm

hgg cnmm yesınler senınn nurceylınını :)) ıyız bızdee kızcemle oturuyoruzz buugun uykumuz gelmedı daha ..guzellık uykumuza yatamadıkk yatmasakmı acabaa babamız 5 te gelıcek zaten yemek yapmamız lazım.. püff:// sıcaktada hıc cekılmıoo bırı yapsada yesekk :))) zaten ben hafıf seyler yıyorum mıdem yanıcak dıe korktugumdan.. neyapsamkıı fıkrı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…