Tabi canim insanin evladi dunyanin en guzeli gibi geliyor:)ben kizimi sarisin renkli gozlui bekliyordum dogduktan sonra ayni babasiydi esmerlesti falan sok olmustum:)dogdugu gun hastaneye gelen ayni annesi derken bebe 3 gun sonra babasi oldu:)allahtan simdi degisti sarisin ela gozlu yine babaya benziyor ama banda benziyor:)eltim mesela dogum yapti hastaneye gittik bebegi gorduk kaynimi gordum sandim kizi ayni babasiydi eltimde hic boyle bebek beklemiyordum hayallerim yikildi demisti gulmustuk:)hala ayni babasi:)
kızlar göbeği çatlayan var mı ?
Bende şimdilik birşey yok. 32-33 gelince neolur bilmemben sadece bebek yağı sürüyorum
slmlar kızlarr bayadır uğramıyorum eylül annelerine bende eylül annesi olacağm ama ekim annelerinde takılıyorum genelde..
maşallah 33.haftalara bile gelen var...
nasılsınız keyifler nasıl kilo alımlarınız nasıl?
kaçar kilo aldınız bebeklerinizin durumu nee kilosu boyu:)
çok soru sordum hehe
iyiyiz cnm çok şükür en son 30. haftada 1250 kg du oğluşum şimdi ne olmuştur bidahaki randevuda öğrenicez ben 72 ile hamile kalmıştım şimdi 82 yim cnm
kızlar göbeği çatlayan var mı ?
ben yaaa bebe yağı kullanıyorum foşur foşur ama çatlıyorum kırmızı kırmızı değilde şeffaf benim çatlaklar çoook dikkatli bakmak gerekiyoo görmek için..iyiyiz cnm çok şükür en son 30. haftada 1250 kg du oğluşum şimdi ne olmuştur bidahaki randevuda öğrenicez ben 72 ile hamile kalmıştım şimdi 82 yim cnm
iyiyiz canım çook şükür bizde oğlumla habire yiyoruz ALLAH versin heheSlm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz geldik kızımla
canımız çok sıkılıyor ha bire bişeyler yiyip duruyrz yaaaaa
siz neler yapıysunuz bbebişler iiii mi?
ben yaaa bebe yağı kullanıyorum foşur foşur ama çatlıyorum kırmızı kırmızı değilde şeffaf benim çatlaklar çoook dikkatli bakmak gerekiyoo görmek için..
bende 79la hamile kaldım şimdi 89:26:
buyrun kızlar size göbüş fotosu
Eki Görüntüle 459266
iyiyiz canım çook şükür bizde oğlumla habire yiyoruz ALLAH versin hehe
maşallah kuzuna cnmmm
benimde 26.haftamda oğluşum 1 kiloydu
57 le hamile kaldım şuanda 62 yim bende cnmm
hepimize hayırlı doğumlar
Slm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz geldik kızımla
canımız çok sıkılıyor ha bire bişeyler yiyip duruyrz yaaaaa
siz neler yapıysunuz bbebişler iiii mi?
ben yaaa bebe yağı kullanıyorum foşur foşur ama çatlıyorum kırmızı kırmızı değilde şeffaf benim çatlaklar çoook dikkatli bakmak gerekiyoo görmek için..
sağol cnm teşekkür ederimsaol cnm sana da inşallah ne güzel zapzayıfsınn maşallah sanaa
Eki Görüntüle 459266
maşallah annnesiiiii bebişeeeeeeeeee
napalım anne olucaz çatlakları görmüycez artık,bne ilk gördüğümde acayip bozulmuştum......
göğüslerim çatlamaz diyodum ama onlar biile çatlamaya başlamışşşşşş:18::18::18::18:
göğüslerin yeni çatlamaya başlamış benim ikinci ayda bi gecede çatladı mosmordu resmen eşim fln şok geçirdi adamcağızyakında bizim dolapta hiç bişey kalmıycak yaaaaaa,
yediğimizi kızımda bende inkar etmiyrz ,,,ikimizde donbili olduk....
kızım 2 kiloyu geçmiş teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimkide öyle çok anlayışlı sağolsun bu halde bile beni beğenmesi çok güzel dün gece bana seni çok özledim dedi ağlamamak için zor tuttum kendimiisaol cnm sana da inşallah ne güzel zapzayıfsınn maşallah sanaa
bende şimdi cnm tatlı bişiler çekti tatlı mı yapsam diyorum ama zor da gelıo Allahtan akşama yemeğim var
çatladığım için çok üzüldüm bende ama eşim kızdı öle şeymi olur buna mı üzülüyosun falan dedi bide alıştım artık başta baya bi takmıştım kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?