Boy 1 57,kilo 53,5 ...
Listenin en sonunda hep ben kalıyom yaa :))
Boy 1 57,kilo 53,5 ...
Listenin en sonunda hep ben kalıyom yaa :))
rejime devam eiyorum sayılmazzz sadece yediklerime dikkat ediyorum abartmamaya çalışıyorumm şimdi kilo korumadayım:)
14.takım cuma zayıflama yarışmasındayımmmm 3 ay devame der gibiyim oraya günlük yediklerimizimi yazıyorum takibim kola yoluyor
benim ikizlerim olacakmıııışşş... :))))
süper ya çok sevindim hayırlı olsun) inş. Yarın bende böyle güzel bir haber alırım ))
Çok teşekkür ederim. İnşallah, Allah gönlüne göre versin. :)
Benide ekleyın :) boy : 1,65 kılo : 63 siz ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz . Geçen hafta dr'a gıttıgımde keseyı goremedı cok kucuk dedı10 Ocakta inş gidip görücez
canım seninle aynı ilerliyoruz.....sen doktora gittin mi, keseyi falan gördün mü?? ben daha gitmedim haftaya pzt randavum!!!!
Ayrı bir topc takip etmek zor olabilir. Bu tablonun altına ayrı bir tablo oluşturabilirim eğer isterseniz. Aylara göre kilo ve beslenme tablosu olur.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye ve yeni bir anne adayıyım.sat 6 aralık 3 gn önce beta hcg baktırdım.2.gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı.kasıklarımda ağrım oluyor bu yüzden biraz tedirginim ama hayırlısıyla eylül annesi olucam.çok heyecanlıyım.herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler.
Arkadaşlar yarın kan tahlilleririmi yaptırmaya gidicem. Açlık şekeri, tokluk şekeri, antibiyotik duyarlılığı, ve 20ye yakın kan tahlili. Size de doktor bu kadar çok tahlil verdi mi?
kilolarımız ve boylarımızdaa ozaman yazıyoruz artık:)))
iki konu başlığını tkaip etmek zor olur hepimiz aşağı yukarı aynıı tarihlerdeee doğum yapacğaızz inş. ayın belli bir gününde kilo bildirimide yaparlım arkadşaımız tabloyaa ilave etsin hem morive lur kendimize dikkat ederiz.
Ben bugün kan tahlili vermeye gittim. 5 tüp kan aldılar vallahi kan kalmadı bende :) Ama her şeye balıyorlar. Çok sevindim genel bi kontrol olmuş olacak.
rejime devam eiyorum sayılmazzz sadece yediklerime dikkat ediyorum abartmamaya çalışıyorumm şimdi kilo korumadayım:)
14.takım cuma zayıflama yarışmasındayımmmm 3 ay devame der gibiyim oraya günlük yediklerimizimi yazıyorum takibim kola yoluyor
Bu arada en yaşlınız benmişim
Boy: 178
Kilo: 60
Benide ekleyın :) boy : 1,65 kılo : 63 siz ne güzel bebeklerinizi görmüşsünüz . Geçen hafta dr'a gıttıgımde keseyı goremedı cok kucuk dedı10 Ocakta inş gidip görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?