2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

1buçuk yıl oldu evleneli hiç sularım gitmedi tatlım bende ankara etlikdeyim . Allah yardımcın olsun kötü bi durum ;(

Amin canım, bizim buraların tadilat işleri hiç bitmiyor.Eryamandayım ben de.Köprülü kavşak yapıyorlar şekerin oraya.Ondan kesikmiş.Sözde 24 saat dediler. 48e dönüyoruz.Gecen sene de istanbul yolundaki yol calısması yüzünden 3 gün susuz bırakmıslardı bizi.Bu devirde böyle rezillikk kaldı mı yaaa

Anladım tatlım. Evet oralarda çok çalışma var. Gelişiyo ama eziyetle desene . En azından haber verseler yada belli bi saat başı kesseler dimi

Evet yaa umarım önemli bişi yoktur.Allah yardımcısı olsun.Ben de cok merak ediyorum.

banada 3,4 hfta onvce ole dıyolardı, gobek fılan sanılıyodu, ama şimdi bariz hamılee gobegii, kocaman oldu :))) biz sok olduk eşimle, eşim, ben bukdar olacagını bıle dusunmıuyodum dedi :))) yoktu anıden cıktı:)) senınde oyle olur yakında cıkar merk etme:)))
ayy nealaka bebegın gelısımı ıyıyse, göbiş büyük küçük farketmez, konusuyolar oyle düşüncesiz düşüncesizzz,, banada aaaaaa tam sıcaklara gelmış dıyolar, bende beişim rahat etcek işte dıyorum, napıyım rusyayamı gıdeyım dıcem bıdaha derlerseeeeeee

hepinize günaydın kızlar.bende gece uyuyamayanlardanım.ne tarafıma yatarsam kızım o tarafımı tekmeliyor.sırtüstü yatmak zaten yasak.birde artık sağdan sola soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor.

bu arada bugün görümcem sezeryanla doğum yapacak bakalım.oğluşu oluyor.darısı başımıza kızlar ama tabiki sezeryan istemiyorum.umarım normal doğumla kurtuluruz hayırlısıyla.

kızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(

canım ya rusya olayına çok güldüm.allah iyiliğini versin.benimde birkomşum var.kadın beni sitede her gördünde bebeğin cinsiyetini soruyor.hamileliğimin 3.ayından beri bu böyle.bıktım artık cevaplamaktan.madem aklında tutamıyacaksın yada laf olsun diye soruyorsun yeter ya başka bir soru bul dimi:)

bugün neşem yerinde valla hatta şarkı mırıldanıyorum güneşin tadı boşa gider açmadan kurudum bana verin onu kaçmadan aramak gerek iyi kötü seçmeden ooooh rampiii rampiii

sırt üstü niye yatmıyorsun nefesinmi daralıyor
canım tıbbi zorunluluk olunca veya anne çok çok korkuyorsa sezeryan kaçınılmaz oluyor bende tıbbi durumdan heralde sezeryan olucam gibi
bebeğinizde hayırlı sağlıklı olsun darısı senin ve hepimizin başına

kızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(

canım dönmüş olabilir bazen idrar torbasının üzerine oturuyorlar.senin kızında oturmuştur.benim kız çok yapıyor onu.zaten dönüp oraya oturduğu anda ben wc ye koşakoşa gidiyorum.ayrıca artık son aylarımızya başıda oraya gelmiş olabilir.artık doğum şeklini almaya başlıyorlar.endişe etme bu aylarda oraya baskı yapmaları çok doğal.

günaydın tuba ve diğer anneler valla nedense bende güzel uyumuşum 7:30 da mecburiyetten kalktım

valla duam kabul olmuş
ah canlarım siz yeter ki uyuyun ben her gece dua ederim sizin için
asilemir benimde sanki bi anda büyüdü canım valla bende anlamadım gitti

ama napıyım ınsanı delırtıyolar, aaa sıcaklara gelmış , aa sıcaklara gelmış, gelmışş uleen işte :)))
eee yanı haklısın kuzum, arada degıstır soruyu be kadın de sen ona:))

Ben çok seviyorm kaynanami bu kelime bile kötü annemi diyim maşallah bize aman bozulmasın aramız .
maşşallah maşşalah
allah herkse senin gibi gelin varsin
günaydın canım niye 2 gün ya burdada bazen gider en fazla 3 saat sürer ama çok gıcık bi olay evde suların gitmesi insanı strese sokuyor :18:

herkese günaydııın
günaydın canım hoşgeldin

yaa herşeyde b hayır vardır diye boşuna dememişlercanım haber de yok valla bu sabah da aklıma ilk o geelrek uyandım bi ümit ama yok

canım doktorum 4.ayımdan itibaren sırtüstü yatmamamı söyledi.sırtüstü yatınca büyüyen rahim diğer organlara ve bebeği besleyen damara baskı yaptığından.hem bebeğin beslenmesini hemde annenin bütün sistemini bozuyormuş.buda büyük sorunlara yol açabilirmiş.
sezeryanla doğuma mecbur kalmazsam normal doğumu çok istiyorum çünkü benim 2 yumurtalıktada çikolata kisti var zor hamile kaldım zaten.eğer normal doğum yaparsam onlardan kurtulma şansın yüksek.hemde doğum sonrası iyileşme dönemi daha kısa.ama sezeryan işi zor.resmen açık ameliyat.ama tıbbi olarak doktorum sezeryan derse kaçış yok.hayırlısı neyse hakkımızda o olsun.

hayırlı işler bol güneşlerr kızlarrr
ALLAH neşenizi bozmasııınnnn aminnn...
doktordan geldik oğlum 1880 gr doktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee

ay inanmıyorum gerçekten öyle mi diyorlarallahım bunlar hiç mi hamile kalmadı bekar falanlar mı acaba :26:insan hamile bi kadına öyle der mi ya valla dengesiz bu millet

evet benimde bazen öyle oluyor döndü herhalde diyorum ertesi gün bi bakıyorum yanlardan gene vuruyor

Aynen daha dün öğlen yanlarda atıyordu. Akşam bi baktım sürekli wc wc ama boşuna gidiyorum. Vurdukça sizlatiyor. Demekki normalmis. Bende endişeleniyordum. Sağolun kızlar

valla duam kabul olmuş
ah canlarım siz yeter ki uyuyun ben her gece dua ederim sizin için
asilemir benimde sanki bi anda büyüdü canım valla bende anlamadım gitti

ayy canım, teşekkurler, allah dualarını, dualarımızı kabul etsın ınşallah...
bi anda oldu dimi, bizde anlamadık,aynada resimlerde kendımı gorunce sok oluyorum artık:)

hakkımızda hayırlısı canım,,hayırlısı ne ise oyle olsun,,,
bende normal dogum ıstıyorum, sezeryandan korkuyorum nıyeysee, ama benım velet oglum hala ters duruyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…