1buçuk yıl oldu evleneli hiç sularım gitmedi tatlım bende ankara etlikdeyim . Allah yardımcın olsun kötü bi durum ;(
Amin canım, bizim buraların tadilat işleri hiç bitmiyor.Eryamandayım ben de.Köprülü kavşak yapıyorlar şekerin oraya.Ondan kesikmiş.Sözde 24 saat dediler. 48e dönüyoruz.Gecen sene de istanbul yolundaki yol calısması yüzünden 3 gün susuz bırakmıslardı bizi.Bu devirde böyle rezillikk kaldı mı yaaa
ben de krampla uyananlardanımilaç milaç fayda etmiyor bana...ama bu sefer iyi ki girdi dedim geç kalmışım. saati kapatıp yatmışım. işe geç kalıyordum:))))
bu arada mrtylz den hbr yok ve ben endişeleniyorum gözlem altında olabilir mi acaba:44::44:. çünkü mutlaka hbr vereceğim gelince demişti.
ya canım banada hala sen hamilemisin diyorlar
e bu göbek neye benziyorki diyorum seni biraz kilolu zannettim diyor ama kaç kişi
1,5 ay sonra doğurucam diyorum ay bebeğin karnında demekki gelişmiyor diyorlar ne alaka diyorum üzülüp bozuluyorum
banada 3,4 hfta onvce ole dıyolardı, gobek fılan sanılıyodu, ama şimdi bariz hamılee gobegii, kocaman oldu :))) biz sok olduk eşimle, eşim, ben bukdar olacagını bıle dusunmıuyodum dedi :))) yoktu anıden cıktı:)) senınde oyle olur yakında cıkar merk etme:)))
ayy nealaka bebegın gelısımı ıyıyse, göbiş büyük küçük farketmez, konusuyolar oyle düşüncesiz düşüncesizzz,, banada aaaaaa tam sıcaklara gelmış dıyolar, bende beişim rahat etcek işte dıyorum, napıyım rusyayamı gıdeyım dıcem bıdaha derlerseeeeeee
sırt üstü niye yatmıyorsun nefesinmi daralıyorhepinize günaydın kızlar.bende gece uyuyamayanlardanım.ne tarafıma yatarsam kızım o tarafımı tekmeliyor.sırtüstü yatmak zaten yasak.birde artık sağdan sola soldan sağa dönerken karnımın içi acıyor.
bu arada bugün görümcem sezeryanla doğum yapacak bakalım.oğluşu oluyor.darısı başımıza kızlar ama tabiki sezeryan istemiyorum.umarım normal doğumla kurtuluruz hayırlısıyla.
kızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(
kızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(
gunaydın canım, senin duaların benı tutmuş demkkı,uzun bı zamn sonra, basımı yastıga koyar koymaz uyumusum, ahh cok ozlemısım derın uyumayı :)))))
ayrıca benım gobek küçücüktü, ama şimdi kocaaman oldu yahhu:)) marketcı abla, aa sen hamılemısın dedı, yakında dogurucam dedımdaha 3,4 hfta once bellı olmuyodu, nasıl oldu bu bole dedı gülüştük :)))
günaydın tuba ve diğer anneler valla nedense bende güzel uyumuşum 7:30 da mecburiyetten kalktım
canım ya rusya olayına çok güldüm.allah iyiliğini versin.benimde birkomşum var.kadın beni sitede her gördünde bebeğin cinsiyetini soruyor.hamileliğimin 3.ayından beri bu böyle.bıktım artık cevaplamaktan.madem aklında tutamıyacaksın yada laf olsun diye soruyorsun yeter ya başka bir soru bul dimi:)
maşşallah maşşalahBen çok seviyorm kaynanami bu kelime bile kötü annemi diyimmaşallah bize aman bozulmasın aramız .
günaydın canım niye 2 gün ya burdada bazen gider en fazla 3 saat sürer ama çok gıcık bi olay evde suların gitmesi insanı strese sokuyor :18:Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölürçok kızgınım çoook
günaydın canım hoşgeldinherkese günaydııın
ben de krampla uyananlardanımilaç milaç fayda etmiyor bana...ama bu sefer iyi ki girdi dedim geç kalmışım. saati kapatıp yatmışım. işe geç kalıyordum:))))
bu arada mrtylz den hbr yok ve ben endişeleniyorum gözlem altında olabilir mi acaba:44::44:. çünkü mutlaka hbr vereceğim gelince demişti.
sırt üstü niye yatmıyorsun nefesinmi daralıyor
canım tıbbi zorunluluk olunca veya anne çok çok korkuyorsa sezeryan kaçınılmaz oluyor bende tıbbi durumdan heralde sezeryan olucam gibi
bebeğinizde hayırlı sağlıklı olsun darısı senin ve hepimizin başına
ya canım banada hala sen hamilemisin diyorlar
e bu göbek neye benziyorki diyorum seni biraz kilolu zannettim diyor ama kaç kişi
1,5 ay sonra doğurucam diyorum ay bebeğin karnında demekki gelişmiyor diyorlar ne alaka diyorum üzülüp bozuluyorum
evet benimde bazen öyle oluyor döndü herhalde diyorum ertesi gün bi bakıyorum yanlardan gene vuruyor
valla duam kabul olmuş
ah canlarım siz yeter ki uyuyun ben her gece dua ederim sizin için
asilemir benimde sanki bi anda büyüdü canım valla bende anlamadım gitti
canım doktorum 4.ayımdan itibaren sırtüstü yatmamamı söyledi.sırtüstü yatınca büyüyen rahim diğer organlara ve bebeği besleyen damara baskı yaptığından.hem bebeğin beslenmesini hemde annenin bütün sistemini bozuyormuş.buda büyük sorunlara yol açabilirmiş.
sezeryanla doğuma mecbur kalmazsam normal doğumu çok istiyorum çünkü benim 2 yumurtalıktada çikolata kisti var zor hamile kaldım zaten.eğer normal doğum yaparsam onlardan kurtulma şansın yüksek.hemde doğum sonrası iyileşme dönemi daha kısa.ama sezeryan işi zor.resmen açık ameliyat.ama tıbbi olarak doktorum sezeryan derse kaçış yok.hayırlısı neyse hakkımızda o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?