2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah o ayak yanması yok mu beni deli edecek, bir iki haftadır o kadar yok ama önceden her gece oluyordu, insanı sabaha kadar uyutmuyor, neden olduğunu hiç bilmiyorum.

bunaltmıyorsun canım çok büyütülcek bişey değil sende haklısın tabi ama oda haklı bi yerde sanki:26: daha çok var doğuma ondan sonra da lohusalık ...
sen al karşına kocacığını güzel güzel konuş bi orta yol bullunnn

Son düzenleme:

ne ihmal etmesi canım ya sanki o hamile ben onu nazlıyorum.galiba fazla nazladım tepeme çıktı.ailesiyle biraz samimileşip fazla gidip gelmeye başlayınca adamın bana davranışları değişiyor.ilgisi alakası kesiliyor.benim ailesiyle iyi olmasına lafım yok ama birtarafla iyi olunca diğer tarafı ihmal etmesi beni yok sayması zoruma gidiyor.herzamanda tek taraflı gönül yapılmıyor ki.benim gönlüm kırılmış onun gönlünümü yapıyım

ah o ayak yanması yok mu beni deli edecek, bir iki haftadır o kadar yok ama önceden her gece oluyordu, insanı sabaha kadar uyutmuyor, neden olduğunu hiç bilmiyorum.

Ayak yanmasnın dışında şişlikte oluyor mu canım.. Bende yanma yok şişlik var davul gibiler resmen

ne iyiymiş benim eşimde korksa keşke.ben korkuyorum diyorum bişey olmaz diyor oda.çocuk gibi küsmesi yokmu bide.neyse ya bebeğe ördüm canım bişeyler.artık öremiyorum tansiyonum düşüyor örünce.diyorum ya çok halsizim zaten.

hımm anladım canım haklısın...bu erkek milletinin geninde var inan bana benim eşimde öyle...kendi ailesinin yanına gittiğimizde adam da bi efelenme küçük dağları ben yarattım modundaa psikolojik bişey heralde

Ayak yanmasnın dışında şişlikte oluyor mu canım.. Bende yanma yok şişlik var davul gibiler resmen

şişlik daha yeni bir iki haftadır oluyor, ama öyle çok değil, yine aynı terlik ve ayakkabılarımı giyebiliyorum. Ki ben çok tuzlu yerim, kesin çok şişerim diyordum ama çok şükür olmadı.

günaydınlarrr bugün epey bir kalabalığız aile hekimine gittim,magnezyumum bitmişti onu yazdırdım bide kontrol vardı.ebe eliyle inceledi bak ayak ve el parmakları burda poposu burda sırtı dönük dedi kalp atışını hemen aldı çok ilginçti ve kafası şu an aşağıda dedi;niye 2 gündür bu kadar çok tuvalete gittiğimi anladım hemen tabiişime öğleden sonra gidecem şimdi biraz evde tembellik yapayım dedim hoş orda da sadece bilgisayarın başında oturuyorum;böyle demek istemiyorum en son böyle dediğimde van'da deprem oldu sonrada kilis'te mülteciler uğraş dur Rabbim ülkemizi her türlü felaketten korusun mrtylz den hala haber almadık; umarım herşey yolundadır girmeye vakti filan yoktur...

günaydın fıstıklarrrrrr..söylemesi ayıp şimdi uyandım ama gece 5 sefer kalktım... ya ne dicem dün akşam saat 9 gibi bi şiştim ki sormayın saat 7 gibi tartılmıştım 60 kiloydum sonra karnım şiştiğinde 9 da tartıldım bi baktım 62 .. bi şaşırdım çok sertti ama karnım dedm bu gece kesin çatlaklarım oluıcak ... ay bazen nefes alamıorum ya
sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi

KIZLAAARR AZ ÖNCE UNNADO DAN VE BUTİK BEBE DEN Bİ SÜRÜ CİCİLER ALDIM KIZIMA7 adet uzun kollu,7 adet sıfır kol,6 adet kısa kol,1 tane de tulum aldım... bedenleri karışık ama genelde 3-6 ay aldım,,uzun kollularıda 6-9 ay aldım kışa denk gelir diye...bebişime hiç bişey almadım diye düşünüp duruyodum 1 saatte hallettim işte bi çoğunu önümüzdeki ayda diğer ihtiyaçlarını alırım yavaş yavaş biter..

istemiyorsan tabiki anlayışlı olması gerekli, zaten hareket bile edemezken bi de istemezken onların gönlünü eylemek zorunda değiliz, madem çocuk istiyorlar onlar da buna biraz katlanmalılar. Açıkca konuş ne istediğini, ne istemediğini ve nedenlerini, biz bazen pes yani anlamıyor mu açıkça belli ediyorum diye düşünürken, meğer onlar hiç farkında olmamış olabiliyorlar. Benimkisi çooook sonra diyor, eğer söyleseydin derdini bilirdim diye ben aha böyle kalıyom karşısında.

tuzlu suya sok ayaklarını canım, dun aksam bana cok ıyı geldı ... doktorum solemıstı, agrısınıda aldı

şişlik daha yeni bir iki haftadır oluyor, ama öyle çok değil, yine aynı terlik ve ayakkabılarımı giyebiliyorum. Ki ben çok tuzlu yerim, kesin çok şişerim diyordum ama çok şükür olmadı.

Maşallah canım.. Ben de tuzsuz yememe rağmen şiştim tuzlu pek tükemtiyorum sadece yemeklere çk az koyuyorum o kadar..

ay yerim ben onun poposunu evde yap kendine bi kahve keyif yap canım

Gövde ve oyuncak barı ağaçtan üretilmiştir ve ultra modern bir görünüm verir.
Oturma bölümü ve ek aylar içinyükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak içinçıkarılabilir.
Ana kucağı sabitlendiği gibi sallanır pozisyonda da kullanılabilir.
Oturma bölümü yatış pozisyonu tek elle 3 farklı pozisyona ayarlanabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
MP3 çalar özel cepte muhafaza edilebilir.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren

Ürünün Ölçüleri: 84 cm x 47 cm x 52cm
Ürünün Ağırlığı: 3,9 kg

Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: İtalya

bide bunlar çok hoşuma gidiyo kızlar kullanışlı olur mu acaba ?????

güle güle kullanın canım, böyle toplu alınca çabuk bitiyor, birkaç tane daha tulum al.

günaydın canım iyi yaptın erken kalkıp napcan bizde anca birbirimize laf yetiştiryorz işte 5 kere mi kalktın yatarken çok mu depoladın naptın
bende dün akşam obur gibi yedim dedim çatlamassam iyidir valla allah nazarlardan korusun 1 tanecik bile çatlağım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…