hayırlı işler bol güneşlerr kızlarrr
ALLAH neşenizi bozmasııınnnn aminnn...
doktordan geldik oğlum 1880 grdoktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee
doktordan geldik oğlum 1880 grdoktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee
kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya
hakkımızda hayırlısı canım,,hayırlısı ne ise oyle olsun,,,
bende normal dogum ıstıyorum, sezeryandan korkuyorum nıyeysee, ama benım velet oglum hala ters duruyooo
Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölürçok kızgınım çoook
kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya
ah canım bana arada gelirler öyle merak etme geçici bi durum... arada o depresyon denen şey gelip bi yokluyor bizi :18:kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya
ayrıntılı ultrasonda benim kızımda tersti.sezeryanla doğum yazılmıştı raporuma.ama doktor daha kesin birşey söylemek için çok erken.36.-37-haftalara kadar çok değişir.ozaman belli olur demişti.seninde öyle olur merak etme.
hepimize oluyordur eminim böyle şeyler, ben de iyice kıskanç oldum, biraz ilgi göstermesin hemen küsüyorum, benim her türlü nazı yapmaya hakkım var ama onun yok diye düşünüyorum. Bazen o da küsünce sinir oluyorum. Niye küsüyorsun sen de mi hamilesin diyorum. Diğer konuda korkmana gerek yok bişey olmaz inşallah, sadece biraz daha dikkatli davranmak lazım. Daha doğuma çok var, sonra lohusalık da var unutma.
şu doktorlar bazen çok saçmalıyorlar canım takma kafana.benim doktorda bebeğimin cinsiyetini ilk gördüğünde ben senden erkek bekliyordum bu kız çok şaşırdım demişti.doktorların beklentilerine aldırma yani.hem 1880 gr azmı canım maşallah bebişine.daha ne olsun.bu arada senin vaktin baya azalmış canım ilk senmi doğuracaksın yoksa:)
hahahahahahahah, hepimiz aynıyız galıba,,
bende zaten kıskancm, sımdı dahada beter oldum, gecen gun gazetede yarı acık kadın resmı vardı onun tersını cevırdım, ne manyagım bu kadrda olmazz, adam sankı dısarıda gözü kapalı gezıyoo, bu hormonlar bızı delırtmeden, biz adamları delırtıcez galıba :))))
selam arkadaşlar baş dönmesi ve halsizlik hadi bakalım sonuna kadar böle gitmez inşallah
akşam ayaklarımda yanma hissi vardı sizdede varmı ne eksikliginden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim
hepimize oluyordur eminim böyle şeyler, ben de iyice kıskanç oldum, biraz ilgi göstermesin hemen küsüyorum, benim her türlü nazı yapmaya hakkım var ama onun yok diye düşünüyorum. Bazen o da küsünce sinir oluyorum. Niye küsüyorsun sen de mi hamilesin diyorum. Diğer konuda korkmana gerek yok bişey olmaz inşallah, sadece biraz daha dikkatli davranmak lazım. Daha doğuma çok var, sonra lohusalık da var unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?