- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ya net in böyle bi kolaylığı var işte şipşak hallediliyor herşey güle güle kullansın bebeişin canım...KIZLAAARR AZ ÖNCE UNNADO DAN VE BUTİK BEBE DEN Bİ SÜRÜ CİCİLER ALDIM KIZIMA7 adet uzun kollu,7 adet sıfır kol,6 adet kısa kol,1 tane de tulum aldım... bedenleri karışık ama genelde 3-6 ay aldım,,uzun kollularıda 6-9 ay aldım kışa denk gelir diye...bebişime hiç bişey almadım diye düşünüp duruyodum 1 saatte hallettim işte bi çoğunu önümüzdeki ayda diğer ihtiyaçlarını alırım yavaş yavaş biter..
tuzlu suya sok ayaklarını canım, dun aksam bana cok ıyı geldı ... doktorum solemıstı, agrısınıda aldı
Eki Görüntüle 461211 Gövde ve oyuncak barı ağaçtan üretilmiştir ve ultra modern bir görünüm verir.
Oturma bölümü ve ek aylar içinyükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak içinçıkarılabilir.
Ana kucağı sabitlendiği gibi sallanır pozisyonda da kullanılabilir.
Oturma bölümü yatış pozisyonu tek elle 3 farklı pozisyona ayarlanabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
MP3 çalar özel cepte muhafaza edilebilir.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren
Ürünün Ölçüleri: 84 cm x 47 cm x 52cm
Ürünün Ağırlığı: 3,9 kg
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: İtalya
bide bunlar çok hoşuma gidiyo kızlar kullanışlı olur mu acaba ?????
günaydın canım iyi yaptın erken kalkıp napcan bizde anca birbirimize laf yetiştiryorz işte5 kere mi kalktın yatarken çok mu depoladın naptın
bende dün akşam obur gibi yedim dedim çatlamassam iyidir valla allah nazarlardan korusun 1 tanecik bile çatlağım yok
günaydın fıstıklarrrrrr..söylemesi ayıp şimdi uyandım ama gece 5 sefer kalktım...ya ne dicem dün akşam saat 9 gibi bi şiştim ki sormayın saat 7 gibi tartılmıştım 60 kiloydum sonra karnım şiştiğinde 9 da tartıldım bi baktım 62 .. bi şaşırdım çok sertti ama karnım dedm bu gece kesin çatlaklarım oluıcak ... ay bazen nefes alamıorum ya
sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi
denicem bunu hiç duymamıştım, sağol.
ben geldımmmmmmmmmmmmm elıfımleee amma kalabalıgızz masallahhhhhhhhhh
Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni
hadi gözünüz aydın olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.kızlar doğum haberi aldım şimdi.görümcem doğurmuş.şimdi dikişleri atılıyormuş.kurtuldu o sağ salim doğurdu maşallah.
canım üzülme yaaa...kızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya
sağol teyzesiioyyy oyyy maşşallah canım1880 gr mış ya daha ne olsun oda halt etmiş demekki napcakmişız sola yatcakmışız protein alcakmışız ayakta çok durmıcakmışız ben de uygulayım barı bunları bende haftaya gidicem çok merak ediyorummmm
sorma canım yaa hiiç yüzünü göremedik dooğunca sürpriiz olacak oğluşumDoktorda bi tuhaf ha . Ultrasyon -+400 gr yanlışlık payı var. 2250 beklerdim demesine sinir oldum. Rabbim sağlık versin kilo önemli değil. Senin oğlan süpriz yapıcak annesi yüzünü doğumda göstereçek bu gidişte maşallah
şakasına dedi zaten canım doktor ben 2 kg almışım 1 kg bebiş diye tahmin etmiş gülerek dedi yani 2250 beklerdim diye heheyaa anlamıyorum insanı sakinleştirmeleri gerekirken ne diye cahil insanlar gibi konuşur şu doktorlar tamam problem varsada en uygun biçimde söylenmeli bu ne yaa maşallah bebişine canım gelişiyor işte daha ne olsun tavsiyelere uy barii
bende korkuyorum canım doğum yaptıktan sonra fln evliliiğimin sarsılmasından o yüzden ilgi gösteriyorum eşime 55 gün fln kaldı aşağı yukarı. son günlerimiz zaten sonra lohusalıktaa hiiç yaklaşamyacak adamcağız..ah canım bana arada gelirler öyle merak etme geçici bi durum... arada o depresyon denen şey gelip bi yokluyor bizi :18:
bendensin sende bende istemiyorum benim ki daha küsmedi ama yine de kocalarımızıda ihmal etmeyelimmm....
ben çok okuyorum burda doğumdan sonra özellikle kendi telaşımıza dalıp kocaları ihmal ediyoruz sonra ortada evlilik fln kalmıyor bize çok iş düşüyor canım idare et güzellikle yaklaş yap bi ara adamın gönlünüolmaz öyle dışarı kayyar sonra
kızını azıcık daha özle annesiiiGünaydın hanımlar.. 8 de uyandm.. Dün gece misafirlerim var 11buçuk gibi gittiler bende 2 buçuk gibi yattım uyku tuttmadı annem aramış akşam saa 9buçukta telefonda kulaklığı unuttuğum için duymmaışım sabah 8de aradı korkmuş garibim
Ayaklarım davul gibi kızlar yaaaBen daha çarşıya bi yere çıkamam kızımın son eksiklerinide alsamda bari dursalar..
Yarın doktor randevum vardı aradılar ameliyatı varmış perşembeye kaldı
benim akşam alev alev yanıyodu canım soğuk suda tuttum biraz sabaha geçmiş ama uyumakta zorlandım...selam arkadaşlar baş dönmesi ve halsizlik hadi bakalım sonuna kadar böle gitmez inşallah
akşam ayaklarımda yanma hissi vardı sizdede varmı ne eksikliginden kaynaklanıyor acaba bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim
sağol teyzesişu doktorlar bazen çok saçmalıyorlar canım takma kafana.benim doktorda bebeğimin cinsiyetini ilk gördüğünde ben senden erkek bekliyordum bu kız çok şaşırdım demişti.doktorların beklentilerine aldırma yani.hem 1880 gr azmı canım maşallah bebişine.daha ne olsun.bu arada senin vaktin baya azalmış canım ilk senmi doğuracaksın yoksa:)
vipdukkan.com
kılzar şampuan, alt değiştirme, deterjan,ıslak mendil fiyatları iyi mi bir bakabilirmisiniz? ben normaldeki fiyatlarını bilmiyorum da...
bende pembesınden aldım cnm cokgusel kokuooarkadaşım şunlardan almıştı memnundu, bende şimdi gördüm zaten bugün deterjan almaya çıkacaktım alsam mı acaba, kaç gün sürüyor acaba kargo?
Eki Görüntüle 461148 Eki Görüntüle 461149
ohh masallahh tubacımm bende kımse yoksaa tubıs vardır dıodumm ama pıreler ucusmuss
günaydın hatunlar yine mi uyuyamadınız ya:126: dün gece o kadar dua ettim dedim eylül anneleri deliksiz bi uyku çeksin neeeeeeeeeeeeeolur allahım diye... ama sizde uyuyaak göz anam ben nidemmm
valla daha yani uyandım şekerim hava atmak kibin olmasında
gormeden bısı dıyememmm senınkı buyududee bızımkı yerınddemıı saydı sankımmaaaaa hem siz momy le yani gülle göbek yarışı yapın hemde beni çağırmayın beim göbeğimin sizin göbüşünzden eksiği ne fazla sı var eksiği yok
bide bana uykucu diyon ya tavuk gibi yatmış erkenden
terbıyesızlerr ınsanı strese sokuolar durduk yerdenn.. cok kızdımm cokya canım banada hala sen hamilemisin diyorlar
e bu göbek neye benziyorki diyorum seni biraz kilolu zannettim diyor ama kaç kişi
1,5 ay sonra doğurucam diyorum ay bebeğin karnında demekki gelişmiyor diyorlar ne alaka diyorum üzülüp bozuluyorum
ben almadım cnm yaa rutubet yapıo dıe duydummmmmmmmKızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?
olabılır cnm bende buara cok wcye cıkııyorumm benımkıdee bas asagı duruo belkıde ondannkızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(
hayırlı işler bol güneşlerr kızlarrr
ALLAH neşenizi bozmasııınnnn aminnn...
doktordan geldik oğlum 1880 grdoktor senden daha iri bi bebek beklerdim dedi 2250 fln olabilirdi dedi 1 hafta geride ama sorun değil dedi bol proteinle beslen ve ayakta kalma sürekli sola yat dedi...
3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. oğluşum yine uyuyodu yaa yüzünü net göremedim yineee
son aylrdaa acılmaya yardımcı oluo dıe bahsetmıslerdıı bende dusunmedım desem yalan olmazz ıse yararmı kıı yaa:)) esının anlayıs gostrmesı lazım sonucta karnımızz burnumuzdaakızlar şu birkaçgündür bana birşeyler oldu.kendimi çok yalnız hissediyorum sizdede varmı kendini yalnız hisseden.bu yüzden hırçınlaştım.eşime çatıyorum onu ilgisizlikle suçluyorum.o an iyi ama sonra oda benden nazlı sanki.dün gece de kendime yaklaştırmadım diye küstü bana.bebeğimiz iyice büyüdü ona bişey olmasından korkuyorum o yüzden istemiyorum cinsellik diyorum.ama küstü.başımı alıp gitmek istiyorum ya
hoşgeldiiiiiinnnn kaçak evet allah nazarladan korusun aman diyim sessizken çekilmiyorrr
cnm ben bunlarınn max 8 kg ya kadar kulanılıo dıe bılıyorm oda 6 aya esıt yaklasık bende cok ıstedım almak aama almadık chıcconunn anakucagını aldık bakalım kac ay kullancazz..buda chıcco sanırım demıEki Görüntüle 461211 Gövde ve oyuncak barı ağaçtan üretilmiştir ve ultra modern bir görünüm verir.
Oturma bölümü ve ek aylar içinyükseltici pedi ultra yumuşak nefes alan kumaştan üretilmiştir ve zamanla bebeğe yer kazandırmak içinçıkarılabilir.
Ana kucağı sabitlendiği gibi sallanır pozisyonda da kullanılabilir.
Oturma bölümü yatış pozisyonu tek elle 3 farklı pozisyona ayarlanabilir.
MP3 çalar bağlantısıyla bebeğe MP3 çalarınızı bağlayarak istenilen müzikleri dinletebilirsiniz.
MP3 çalar özel cepte muhafaza edilebilir.
Oyuncak barı farklı melodiler, New age müzikleri, yumuşak ışıkla bebeği dinlendirirken çekince müzik çalan oyuncak kuş onu eğlendirir.
Oyuncak barı bebeğin oturuşu pozisyonuna göre her yöne hareket ettirilebilir ve bebeğin müzik, el ve koordinasyon becerilerini geliştirmesine yardımcı olur.
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren
Ürünün Ölçüleri: 84 cm x 47 cm x 52cm
Ürünün Ağırlığı: 3,9 kg
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: İtalya
bide bunlar çok hoşuma gidiyo kızlar kullanışlı olur mu acaba ?????
ooo hoşgeldiniz
kızlar doğum haberi aldım şimdi.görümcem doğurmuş.şimdi dikişleri atılıyormuş.kurtuldu o sağ salim doğurdu maşallah.
ben sadece deterjanın fiyatını biliyorum, bi marketde 18,50, birinde de 19,50 idi, burda da 17,50tl. Zaten bu sitelerdeki fiyatlar genelde piyasadaki fiyatlarla ya aynı ya da 1,2 lira ucuz, öyle söyledikleri kadar indirim filan yok aslında, mesala deterjan 26 tl den 17,5 a inmiş diyor, değil halbuki.
Mesela primanın indirimi vardı, işte 27 den falan 24 e inmiş diyor mesela halbuki ben aldım marketten 24,5 a.
kızlar doğum haberi aldım şimdi.görümcem doğurmuş.şimdi dikişleri atılıyormuş.kurtuldu o sağ salim doğurdu maşallah.
KIZLAAARR AZ ÖNCE UNNADO DAN VE BUTİK BEBE DEN Bİ SÜRÜ CİCİLER ALDIM KIZIMA7 adet uzun kollu,7 adet sıfır kol,6 adet kısa kol,1 tane de tulum aldım... bedenleri karışık ama genelde 3-6 ay aldım,,uzun kollularıda 6-9 ay aldım kışa denk gelir diye...bebişime hiç bişey almadım diye düşünüp duruyodum 1 saatte hallettim işte bi çoğunu önümüzdeki ayda diğer ihtiyaçlarını alırım yavaş yavaş biter..
inşaallah olmuştur canım ben 1 aydır diyetteyim şekerden dolayı 28+0 da tartıldım 70.6 geldim cuma günü 32+0 olcam ama yine aynı kilom dün tartıldım 70.6 geldim vallaha ...ben sanıyorum ki ben kilo almayınca oda almıcak üzülüyorum kesin haftaya dr.gittiğimde zayıf çıkcak diyesağol teyzesiidoktorun önerilerini dikkate alacağım kesinliklee.. seninde bebişin kocamaaan olmuştur bende korkuyorum canım doğum yaptıktan sonra fln evliliiğimin sarsılmasından o yüzden ilgi gösteriyorum eşime 55 gün fln kaldı aşağı yukarı. son günlerimiz zaten sonra lohusalıktaa hiiç yaklaşamyacak adamcağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?