2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya net in böyle bi kolaylığı var işte şipşak hallediliyor herşey güle güle kullansın bebeişin canım...

çok güzel bunlar canım bende alıcam ama 6.ayından sonra inş olur tabi niye olmasın

ya sorma eşimin gazına geldim ... akşam bana servis yapacağı tuttu bende hazır yapan varken yedim de yedim ... sonra gece wc ziyaretleri..

ben yemek yedikten sonra bir süre nefes almakta zorluk çekiyorum.

vipdukkan.com

kılzar şampuan, alt değiştirme, deterjan,ıslak mendil fiyatları iyi mi bir bakabilirmisiniz? ben normaldeki fiyatlarını bilmiyorum da...

kızlar doğum haberi aldım şimdi.görümcem doğurmuş.şimdi dikişleri atılıyormuş.kurtuldu o sağ salim doğurdu maşallah.

Kızlaarr biri KPSS banada zor geldi desin nolurr.O kadar emek verdim gidip kazık kazık uçtan köşeden soru sormuşlar hele türkçe yedi bitirdi beni

canım bende ilk bölümü yetiştiremedim.hele pazar günü alan bitirdi beni. ceza hukuku icra hukuku iktisat o kadar ayrıntıydıki cımbızla seçip sormuşlar

canım üzülme yaaa...
illa cinsellik değilde uzzak durma eşine karşıı yanına git sarıl öp meselaa hamileyiz ama onları ihmal ediyoruz bazen sontra lohusalık hiiç yaklaşamayacak adam son zamanların tadını çıkarın bencee:26:
sağol teyzesiidoktorun önerilerini dikkate alacağım kesinliklee.. seninde bebişin kocamaaan olmuştur
sorma canım yaa hiiç yüzünü göremedik dooğunca sürpriiz olacak oğluşum
şakasına dedi zaten canım doktor ben 2 kg almışım 1 kg bebiş diye tahmin etmiş gülerek dedi yani 2250 beklerdim diye hehe
tavsiyelere hepimz uyalım canım...
bende korkuyorum canım doğum yaptıktan sonra fln evliliiğimin sarsılmasından o yüzden ilgi gösteriyorum eşime 55 gün fln kaldı aşağı yukarı. son günlerimiz zaten sonra lohusalıktaa hiiç yaklaşamyacak adamcağız..
kızını azıcık daha özle annesiii
benim akşam alev alev yanıyodu canım soğuk suda tuttum biraz sabaha geçmiş ama uyumakta zorlandım...
sağol teyzesi
yok kıız dur dahaa ikiz anneleri vaar bana sıra var daha
hadi ben çok kilo aldığım için öyle dedi bi insanın yüzüne bakıp nasıl erkek bekliyodum dediysee

vipdukkan.com

kılzar şampuan, alt değiştirme, deterjan,ıslak mendil fiyatları iyi mi bir bakabilirmisiniz? ben normaldeki fiyatlarını bilmiyorum da...

ben sadece deterjanın fiyatını biliyorum, bi marketde 18,50, birinde de 19,50 idi, burda da 17,50tl. Zaten bu sitelerdeki fiyatlar genelde piyasadaki fiyatlarla ya aynı ya da 1,2 lira ucuz, öyle söyledikleri kadar indirim filan yok aslında, mesala deterjan 26 tl den 17,5 a inmiş diyor, değil halbuki.

Mesela primanın indirimi vardı, işte 27 den falan 24 e inmiş diyor mesela halbuki ben aldım marketten 24,5 a.

bende pembesınden aldım cnm cokgusel kokuoo
ohh masallahh tubacımm bende kımse yoksaa tubıs vardır dıodumm ama pıreler ucusmussben gece uyudumda sabahın korundaa uyandım wcye gıttım su ıctımm uykum kactı ..
gormeden bısı dıyememmm senınkı buyududee bızımkı yerınddemıı saydı sankımm uykumm geldı walaa dogru dıosun bıde esımıde zorla yatırıyorum benn oda tavuklar gıbı erkenden yatırıyosun dıoo kıyamıo oda yatıo nefenayım
terbıyesızlerr ınsanı strese sokuolar durduk yerdenn.. cok kızdımm cok
Kızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?
ben almadım cnm yaa rutubet yapıo dıe duydummmmmmmm
kızım benim idrar torbama çok baskı yapıyooooooooooooo dünden beri sizce niye dönmüş olabilirmi ;(
olabılır cnm bende buara cok wcye cıkııyorumm benımkıdee bas asagı duruo belkıde ondann

masalalhh cnmm bence gayet ıı kgsu zaten bunlarr net olcumler deıl eksık yada fazla cıkablıoo dun arkadasım dogum yaptı 315o demısler normal doguma almıslar bebek 4,5 dogmuss kızınn kesılmedık yerı kalmamıss bukadar fark bıle olabılıoo ..

son aylrdaa acılmaya yardımcı oluo dıe bahsetmıslerdıı bende dusunmedım desem yalan olmazz ıse yararmı kıı yaa:)) esının anlayıs gostrmesı lazım sonucta karnımızz burnumuzdaa
hoşgeldiiiiiinnnn kaçak evet allah nazarladan korusun aman diyim sessizken çekilmiyorrr
hb sekerımmmmmm
cnm ben bunlarınn max 8 kg ya kadar kulanılıo dıe bılıyorm oda 6 aya esıt yaklasık bende cok ıstedım almak aama almadık chıcconunn anakucagını aldık bakalım kac ay kullancazz..buda chıcco sanırım demı
ooo hoşgeldiniz

hb cnmm

Bence marketleri takip etmek daha ucuz oluyo.mesela dalin yumuşatıcı 6lt 6tl inmişti almadım sürekli iniyo çünkü. Mesela ben primayi 20tl alıyorum fiyatı hep öyle.
Bitek sebamed şampuani netten aldım oda 19tl o yüzden eczanede daha pahalı markette fiyat uçuk.
Ama temizlik markette ucuz.
Tulumları ben 10 tl ile 15 tl arası alıyorum penye battaniye havlu hep 10tl
Çıtçıtlı badiler 2buçuk tl yani dışarı daha ucuz çok konuştum ))

şükriyecim eşimde sağolsun öyle destek verdi nasılsa net ölçüm yapmıyolar dedi hadi net ölçüm yapsın dedi bu çocuk 2 ayda 1 kg bile alsa dedi 3 kg doğar çok zayıf değilki ne olacak dedi canıımmm kocammm
zaten bende takmadım 1 hafta olduğu için..
ayrıca kızlar bebişim tersti yaaa artık doğum pozisyonunu almışşş

canım görmeden almaya cesaret edemiyorum sen klitesinden eminmisin hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin

inşaallah olmuştur canım ben 1 aydır diyetteyim şekerden dolayı 28+0 da tartıldım 70.6 geldim cuma günü 32+0 olcam ama yine aynı kilom dün tartıldım 70.6 geldim vallaha ...ben sanıyorum ki ben kilo almayınca oda almıcak üzülüyorum kesin haftaya dr.gittiğimde zayıf çıkcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…