hb canım :) 50lere iniyoruzzz az kalmış ayy çok heycanlıı
ewt aramızda bırgun varr oda sayılmaz ılk kım doguurucak ya cok merak edıyorumm buarada hedıyenı yarıngonderıcemm kredı kartınınn kesım tarıhıde :) gonderınce msj atarım ozeldenn ok cnm :))
ben gerekmedıkce cıkmıyorum dısarıya cnm sıcakta dahada kotu oluyorumm allahtann eksıklerı tamamladık ıı oldu
Ben de geldiiimmm Dr daydık bugün oğlumu gördüm
Kilo:81
Tans: 10/6
Oğlum:1750 gr
NasiliZ ama :) bu arada maybebabe kızına maşallah 2200 olmuş vay anam vayyyy ben de 2 kiloyu bulmuştur dedim ama tifil çıktı benim koç
ben gerekmedıkce cıkmıyorum dısarıya cnm sıcakta dahada kotu oluyorumm allahtann eksıklerı tamamladık ıı oldu
NasiliZ ama :) bu arada maybebabe kızına maşallah 2200 olmuş vay anam vayyyy ben de 2 kiloyu bulmuştur dedim ama tifil çıktı benim koç
ewt aramızda bırgun varr oda sayılmaz ılk kım doguurucak ya cok merak edıyorumm buarada hedıyenı yarıngonderıcemm kredı kartınınn kesım tarıhıde :) gonderınce msj atarım ozeldenn ok cnm :))
kızlar maşallah ne konuşmuşsunuz bir saattir geçmiş yapıyorum bayıldım uykumuz geldi.süksük eşleştirmeleri gördüm ne zaman hediyeleri göndercez:119:
tamam canımm ne aldığını çok merak ediyorummm :))
Hanımlar ben yarın çıkıp gezecem gidip şu ayaklarımı dinlendirip uyuyayım biraz, ayak şişim inmesse gezmeye mezmeye götürmez beni beyiim :)
Allah rahatlık versin canlar görüşmek üzere... bebişleri iyi taşıyın üstlerine yatmayınn
Öptük sizi Aişemle Aişe dişliyomuş öyle diyo ):
suprızzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?