2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hb canım :) 50lere iniyoruzzz az kalmış ayy çok heycanlıı

ewt aramızda bırgun varr oda sayılmaz ılk kım doguurucak ya cok merak edıyorumm buarada hedıyenı yarıngonderıcemm kredı kartınınn kesım tarıhıde :) gonderınce msj atarım ozeldenn ok cnm :))

Kızlar ben katılamadım çekilişe sonra bı daha yaparız inşallah o zaman katılırım şimdi Adana da Ankara'da falan bı yerleşeyim hediye ısı strese sokar beni simdii :)

ben gerekmedıkce cıkmıyorum dısarıya cnm sıcakta dahada kotu oluyorumm allahtann eksıklerı tamamladık ıı oldu

Bende yarın alırım heralde eksikleri bebek doğuncada eksik gördüklerimi tamamlarım artık..
Bende çkmyorum hafta sonu kpss için çıktık mafoldumm bi yarın bide perşmbe çıkcam işte daha doktordan doktora ancak çıkarım :)

Maşallah canım.. Bende merak ediyom kilosunu yarın gidecektim hesapta aradıar doktorun ameliyatı varmış perşembe gidecem bakalım 2 kilo olmuşmu :)

kızlar maşallah ne konuşmuşsunuz bir saattir geçmiş yapıyorum bayıldım uykumuz geldi.süksük eşleştirmeleri gördüm ne zaman hediyeleri göndercez:119:

ben gerekmedıkce cıkmıyorum dısarıya cnm sıcakta dahada kotu oluyorumm allahtann eksıklerı tamamladık ıı oldu

Bende yarın alırım heralde eksikleri bebek doğuncada eksik gördüklerimi tamamlarım artık..
Bende çkmyorum hafta sonu kpss için çıktık mafoldumm bi yarın bide perşmbe çıkcam işte daha doktordan doktora ancak çıkarım :)

Maşallah canım.. Bende merak ediyom kilosunu yarın gidecektim hesapta aradıar doktorun ameliyatı varmış perşembe gidecem bakalım 2 kilo olmuşmu :)

burdanda tebrık edeyımm sızıı masalahh

benım elfıım kac kg oldu acabaaa ..

kızlar maşallah ne konuşmuşsunuz bir saattir geçmiş yapıyorum bayıldım uykumuz geldi.süksük eşleştirmeleri gördüm ne zaman hediyeleri göndercez:119:

Kızlar ben katılamadım çekilişe sonra bı daha yaparız inşallah o zaman katılırım şimdi Adana da Ankara'da falan bı yerleşeyim hediye ısı strese sokar beni simdii :)

Hanımlar ben yarın çıkıp gezecem gidip şu ayaklarımı dinlendirip uyuyayım biraz, ayak şişim inmesse gezmeye mezmeye götürmez beni beyiim :)

Allah rahatlık versin canlar görüşmek üzere... bebişleri iyi taşıyın üstlerine yatmayınn

Öptük sizi Aişemle Aişe dişliyomuş öyle diyo ):

yesınler onun dıslerını ııgeceler cnm sanada..

Yazdığım onca şey gelmemisss
Bunu da kopyala demiştim yapıştırdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…