2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibi bugün çok yordum kendmi ondanmıki
canım niye yoruyosun keendini bu kadaarr yorma yaa..
sibel bizden başka konuşan yok sabah erken kalkıcam uyumayı deniycem öpüldün canım herkese iyi geceler
iyi geceler canım görüşmek üzeree iyi uykularr sizee
Ayy kizlar siz uyumaadinizmi?uykum gelsin diye bekliyorum bende.
ben eşimi bekliyorum o gelmeden hayatta uyuyamam kii korkuyorumm

ellrine sağlık canım kocalar girince devreye daha bi sıkıntı oluyor yemek...ohh mis bende geçen yaptım pirinç pilavı şekerden dolayı yasak ama bi özlemişim ki vallaa bayaa yedimmm

oyy kuzum bnm kıyamam arada bi ödüllendir kendini bişey olmaz olmadı bulgur pilavı ye tatlım ben onuda çok severim domatesli biberli misss

aman dikkat et cnm geçmiş olsun valla inanılmaz sıcak yaaa ben adım atamıyorum evden dışarı ancak akşam serininde çıkıyoruz kocişle dolaşmaya bnmde eksikler var bende akşama doğru serinlerde tamamlıcam artıkın

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok tatlısınız cnmmm sende fit gebelerdensin anlaşılan

tesekkür ederim canım ewet mersinn walla çok güzel canım ya ama az kaldı bitiyor tatil:)

kızlar genelde halk arasında 8.ayda doğan çocuk yaşamaz diyorlar ya böyle bişey yok demi :44::44::44:

öle bişey yok tatlım tıbben mümkün değil çünkü 7 aylık doğan bebeğin ciğer gelişimiyle 8 aylık doğan bebeğin ciğer geli,şimi dolayısıyla farklı bu yüzden 8 aylık doğan bebeğin yaşama şansı diğerinden daha yüksek o öle bi hurafe işte

kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibi bugün çok yordum kendmi ondanmıki

bnm o ağrılar 2 gün sürdü resmen yürüyemiyodum sanırsam yoruluyoruz ondan oluyo nstye girdim bişey çıkmadı doktor yorgunluktan dedi kızlar dikkat edelim fazla yormayalım kendimizi ben hele ağrılardan hiç bişe yapamıyorum yaaa iki bi iş yapınca başlıyo adet ağrıları

neyse annişler ben geçmiş yaptım geldim ama kimsecikler yok ... bizde yağmurumla bi duş alıp sonra sütümüzü içip yatışa geçiyoruz ve sizi kocaman öpüyooruz by byyyy

neyse annişler ben geçmiş yaptım geldim ama kimsecikler yok ... bizde yağmurumla bi duş alıp sonra sütümüzü içip yatışa geçiyoruz ve sizi kocaman öpüyooruz by byyyy

günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım

günaydınnnnn
canım az kaldı birazcık daha sabırrrrr Allah yardımcımız olsun

[SUB]günaydın herkeseeeeeeeee...[/SUB][SUB].mihrace mailini aldım canım çook teşekkür ederim..[/SUB]

günaydınlarrr herkese öncelikle;

sedefler; canım şunun şurasında ne kalmış az birşey kalmış en zor dönemleri atlattın bence,sen ikizlerden daha sabırsız çıktın bak onlar maşallah hallerinden memnun,yanlış hatırlamıyorsam gelişimleri de güzelsen sonuca odaklan bi tane de değil 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…