ayy canım valla sende bana moral oldun zayıf gözüktüğüme sevndiimmsağol canım moral oldun. hem o nasıl 89 ya daha çok 59 gibi duruyo
sağol canım beğendiğin için vee beni manken gibi gördüğün içinn ayyy çook şımardıımmmgunaydın cnmm :))) ıı yapmısınzzz.. bızım bugunn oglen uykusu yalan oldu azonce dus aldık kızımlaa sımdı yemeklerı koyduk pıısoo .. aksamaa tavuklarla uyurum artıkk
sıbelcım buarada cok gusel gecelıklerın cok begendımm masallahhmanken gıbımsın wallahı... gobus nerdee hemm goremedımde
cnm çevren geniş mi ona bağlı. ya da mevlüt okutacak mısın? mesela mevlüt okutacaksan yaptır bunlardan. ben beğendim
ama yok çevren çok yoksa gelen giden sayısı hemen hemen belliyse 30 tane de yeter
ayy canım valla sende bana moral oldun zayıf gözüktüğüme sevndiimm
sağol canım beğendiğin için vee beni manken gibi gördüğün içinn ayyy çook şımardıımmm
göbüşü eşime verdim o taşıyoo bugün hehe
canım ben loraya yaptırdım magnetli bebek şekerii bu şekerler yenmez zaten dedii...YA KIZLAR çok pardon ama bişey sorcam...mevlüt şekerleri falan diyosunuz da daha çok erken değilmi bunlar için..nasıl şekerler kullanıyosunuz bozulmuyomu bunlar?merak ettim:26:
canım bu sen misin ne kadar zayıf duruyosun maşallah çatladım yazmışın bi yerde çatlamış olamazsın
sağol canım teşekkürlerrcanım bu sen misin ne kadar zayıf duruyosun maşallah çatladım yazmışın bi yerde çatlamış olamazsın
canım ben loraya yaptırdım magnetli bebek şekerii bu şekerler yenmez zaten dedii...
YA KIZLAR çok pardon ama bişey sorcam...mevlüt şekerleri falan diyosunuz da daha çok erken değilmi bunlar için..nasıl şekerler kullanıyosunuz bozulmuyomu bunlar?merak ettim:26:
hem hastanede hem mevlütte canım. zaten bizim mevlüt 40 içinde yapılacak o yüzden sorun yook benim için..yani hast.demi dağıtılcak yoksa çıktıktan sonra mı..mevlüt için erken o zaman bişeyler yapılır..
canım ben loraya yaptırdım magnetli bebek şekerii bu şekerler yenmez zaten dedii...
slm herkeze.nmasılsınız kızlar..ya bişey sorucam ilk nts kaçıncı haftada oluyor acaba
mrb, üyüyüz canım, sen nasılsın? ben 31 hfta bıterken gıtmıstım, ozamn gırmedım,bıdahakı 34.hftasonunda, doktorum bısey demedı ama, belkı ozamn gırerım dıye düşünüyorum
bzım mevluudmuzz nısan ayında olucak nasıpse ozaman alıcaz ızmırden.. buzdolabında saklanır belkıı bılmıyorum ama bu lavantalı olanlar bozulmaz sanırsam ben daaha karar vermedım erken dıee bıde alınca 2oo tane alınırr kalabalık oluo bızımm
sağol cnm bende iyiyim.sıcaklarla uğraşıyorum yaa çok sıcak.Allah herkeze yardım etsin..benimde haftaya randevum var 30 hafta oluyor acaba gircekmiyim die merak ettim cnm.ozaman heralde bundan sonrakine ayda girerim bende.sağol canım...
aynen canım cook sıcak ya, ofis klımalıda ozellıkle gece uyurken terle uyanıyorum(
ama bazı kızlar gırmıs nst ye, belkı senın dr unda alır, zaten bundan snra kontrol süresinide kısaltıyo, benm doktor 3 hfta snra gel dedı,26 snda gıtcem...
anladım cnm.bende izmirin ilçesindeyim ya burdan gelmek zor oluyor sık sık.annemlerde gaziemirde demiştim ya onlara taşınıcam artık doğuma kadar.sen nerde çalışıyorsun belki uğrarım yanınaa )))))))
ole gelıoo heppp.. ıllede bı eksık cıkıo bundan sonra eksıgımız bıtmez bızım dus kuvetını fılesını herseyını aldınızmı bıberon emzık vs. unuttugun varmı dıee soruyorumm..kızlar bugün itibariyle bebeğimin bütün alışverişini bitirdim ama hala bişeyler eksikmiş gibime geliyor
izmirde olursa bizde gelırız belkı emircigimle kuzum :))))
gel valla canım, sevınırım, bende gazıemırde calısıyorum)) ne zamn gelıyosn annenlere? özelden mesajlasırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?