2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrrrrrrr sag kolumun ıc tarafıı cook kasınıyooo ,uyuz oldum galıbaa,, minik kırmıxzı kırmızı pütür pütür oldu,,ayyy delırcem sımdı yaa,ofiste ne varsa sürdüm gecmedı yıkadım kolonya surdum, soda sürdüm hala kasınıyorum, ne den oldu bu ya??

soguk suyla yıka cnm buz koyy ... sıcaktan olmustur

tamam canım görüşürüz ozamn, benm işyerı gazıemır meydanda,.. evimde zaten meydana yakın kuzum...

inşallah canım, yazdıgını okuyunca bıle bı tuhaf oldum, :))) allahım ogunlerde gelcekmı hayal gıbı,, cekerizz valla

AAA neden yenmiyormuş ben açıp yiyorum bazen ya yerlerse ya da yemeye kalkarlarsa... Bana da bunlar için erkenmiş gibi geliyor.
benim zaten taaa ağustosun 20si gibi gelecek sadece sipariş verdimm. doğumaa yakında gelecekk. zaten llokum da vereceğim hastanede..
Eki Görüntüle 463379

bakın bunlar çok şekermiş ben yaptırırsam böyle bişey olur heralde..çok hoşuma gitti
çikolata dimi canım buu çok güzelmişş..

bunlar coook tatlı :)) hangi sitede cnm ?? bende bugun hangı site yazıp duruyorum:))

benim zaten taaa ağustosun 20si gibi gelecek sadece sipariş verdimm. doğumaa yakında gelecekk. zaten llokum da vereceğim hastanede..

çikolata dimi canım buu çok güzelmişş..

içinden çikolata kaplı badem şekerler çıkıyomuş..linke bakarsanız çok güzel çeşitler var çok beğendim ben..Bebek Şekerleri - Hoşgeldin Melek

bunlar da çok güzel düşünsenize daha sonrasında kullanışlı bi hatıra olur metal kutuya yapmaları çok hoş..biraccık pahalı ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…