Eki Görüntüle 463390 Eki Görüntüle 463391
bunlar da çok güzel düşünsenize daha sonrasında kullanışlı bi hatıra olurmetal kutuya yapmaları çok hoş..biraccık pahalı ama
son 62 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hatta belkı 50 gün, belkıde 45,,,,,,,, heyecanlandım :)))
benimde 53 ggün kaldııı belkii daha az tabiiiherkez yemek telasını dustu sanırsamm
benimde 53 ggün kaldııı belkii daha az tabiiiherkez yemek telasını dustu sanırsamm
ewttt bakalım cımcımee kızımm nekadar dayanıcakk :))) hemen gelsınn ama ozledım ben onuu
ewttt bakalım cımcımee kızımm nekadar dayanıcakk :))) hemen gelsınn ama ozledım ben onuu
umarım 40. haftaya kadar kalmazlar 37 38 de gelebilirler şahsenn
mümkünse 40 ına kadar kalmasınlar yaaa 37 38 gelebilirler şahsenn
Ayy kızlarr 37yi geçtimi zaten panik oluruz heraldee nerde kaldı bunlarr diyee hehe37 haftaya kadar dayansınlarda, sonra annelerini cok bekletmesınler, bende özledim kuzumu :))
37 gelse ıyıı walla yoksa dr dedgı gıbı irilesıcek ıyıcee elıfım
ayy maşallah maşallah maaşallaaahhh
Ayy kızlarr 37yi geçtimi zaten panik oluruz heraldee nerde kaldı bunlarr diyee hehe
napım ya normal dogsun cok ıstıyorum ıns ole olur :))yani bayramda filan :))))) 38, 40 gun snra :)))))
kız alemsın valla, olsun ozamnda daha kolay topluyomuş bebiş kendını :)
ayy maşallah maşallah maaşallaaahhhelif kızımız 2 kgyi geçmiştir kıızzz kocamaaan olmuşşş...
maşallah canım, sibelın dedıgı gıbı gecti bence elifin 2 kg mı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?