2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben oğlumu 39. hafta doğurmuştum 1 haftam yanmıştı, mevzuat böyle çünkü doğum öncesinde kullanılamayan izin doğum sonrasına aktarılamaz ve doğurduktan sonra kalan doğum öncesi izin yanar diye... Nasıl yapılıyormuş o bize de söyle de bir yöntemi varsa biz de yapalım.

Bu arada kızlarrrr biz de tam 7 hafta sonra doktor muayenesine gittik ve kızçem 29+3 günlükken tam 1.750 gr olmuş. Maşallah ona abisi gibi iri olacak sanırım. Bu arada paşamı da Çarşamba sünnet ettireceğim Allah kısmet ederse... :Nazar:

günlerdir ben de uyuyamayanlardanım işe geldim ama bir de bana sorun ne halim var ne dermanım
bir de mide bulantılarım tekrar başladı.hem mide bulantısı hem uykusuzluk mahvediyor beni bu halimize de şükür

günlerdir ben de uyuyamayanlardanım işe geldim ama bir de bana sorun ne halim var ne dermanım
bir de mide bulantılarım tekrar başladı.hem mide bulantısı hem uykusuzluk mahvediyor beni bu halimize de şükür

allah yardımcımız olsun canım, bende gece 4.30 da uyandım 6 da anca gerı uyudum, ve bende işyerındeyım (
gecıcek bugunlerde, bunada şükür...

maşallah kızına canım, maşallah:))))
oglunun sünneti he, o sen tecrubelısın oglun kaç yasında sımdı? sünnet benmde aklıma takılıyorda, oyuzden sordum,

sağolasın canım.. başka zaman olsa doktora gitmek aklıma gelmezdi ama oğlum olunca söz konusu bi damla kan gördüm eşimi aradım ağlıyorum resmen telefondaa yazık adam nasıl geldiiğini bilememiş...
çatı kontrolü yapmadı amaa en azından korkuyu atlattım hehe nstdede bool bool ooğluşumun kalp atışlarını dinledik..
canım üzme kendinii sen sütünü iç yoğurdunu yee ceviz fındık fln bi şekilde beslenir ufaklıklarr. ama ne olursun üzmee kendinii.. doktordan gelincee güzel haberlerinii bekliyoruuuzzz

Ben doğum içn bunu,

Eki Görüntüle 465581 Eki Görüntüle 465581

Mevlüt için de bunu;

Eki Görüntüle 465583

düşünüyorum nasıl sizce?
ben bayıldımmm. hele külahlarr çook mantıklıı içine minik kuş lokumlarından koyacaksın fln harika olurr...

Sibelcim çok geçmiş olsun tatlım. Çok şükür bebeğin iyiymiş, umarım seninde idrar yollarında bir sorun olmaz, tekrarlamaz. Bol su içmeyi ihmal etme tamam mı canım?
Çook teşekkür ederim canım şimdiden 2ltyi bulmuşturr.. doktor ya taş yada böbrek genişlemesi dedi gebelikte oluyomuş zaten artık bool bool su içip yatıyorumm hehe

tansıyonum 3 haftadır sureklı 7/4 cıkıyor
dr la konustum, dusuk tansıyon gebelıkte ozellıkle bu havalarda cok normal dedı
eger yuksek olsaydı korkmamız gerekırdı dedı

allah yardımcımız olsun canım, bende gece 4.30 da uyandım 6 da anca gerı uyudum, ve bende işyerındeyım (
gecıcek bugunlerde, bunada şükür...
ALLAH size kolaylık versin kızlaar..
bende taaa 2 gibi hatta 3 ü bile buluyo uyuyorum gece sonraa sabah ezanında uyanıyorum tuvalet için sonra su içip tekrar yatıyorum 6 gibi ancak uyuyorum sonra 7:30 gibi tekrar kalkıyorum tuvalet için bölük pörçük uyuyorum ama ALLAHTAN evdeyim birde çalışsam mahvolurum heraalde. birde çook aşırı bel ağrım var dayanamıyorum yaa
valla ALLAHIM sizlere kolaylıklar versinn..

Herkes uyuyor mu acaba?
herkes güzellik uykusundaaa heraldee
benimde doktorum gebelikte düşük tansiyon istiyoruz yüksek çok zararlı demiştii. benimde hep 12/8 çıkıyoo doktor az tuz bool su dedi yükselmemesi içiin. sana bi zararı var ı düşük tansiyonun yani halsizlik fln??

rapora kullanılmayan günler doğum sonrasına aktırlacaktır diye yazdırın yeni mevzuata göre erken doğumdaki gün sonraya aktarılıyor

merak etme cnm benim de öyle tansiyonum en yükseği 9-5 falan bazen de 7-3e bile düşüyo hamilelikte tansiyonun düşük olması bekleniyomuş zaten tansiyonun düşük diye tuzlu şeyler de yeme sakın ayakların şişer daha da rahatsız olursun

valla bnmde sırtım cok agrıo cnm 37,haftaya kdr calısblr raporu verdı doktrm ama buyuk ıhtımal bu hafta degstrcem daynmyrm cunku cok agrım oluo ve uykusuzluk mahvedıo

selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii

valla bnmde sırtım cok agrıo cnm 37,haftaya kdr calısblr raporu verdı doktrm ama buyuk ıhtımal bu hafta degstrcem daynmyrm cunku cok agrım oluo ve uykusuzluk mahvedıo
dayanamıyosan değiştir tabi canım senin ve bebişinin sağlığıı daha önemlii akşama kadar otur otur daha da artar şikayetlerinn. evde olsan uzanırsınn en azındann hem bebişindee beslenir..
kızlar trt de bebek pastası yapıyorlar.Bi göz atın isterseniz
taam ben yazacaktım ha benden çok yaşayacaksın
sıcakkkkkk bayılacam yaaa.siz ne oldunuz bacılar sesiniz çıkmıyor
ahh canım sen çalışıyosun bayılacaksın ben evdeyim bayılacağımm sıcaktaannn

Öğretmen arkadaşlar bu konuyu ben şişli ilçe milli eğitime sordum
Biz şu an yz tatilinde olduğumuz için doğum izni dilekçesi vermemize gerek yokmuş. Ama isterseniz verin dediler.

5 hafta çalışabilir raporu da işe yaramıyormuş. Çünkü bilfiil çalışıyor olmak gerekiyormuş yönetmeliğe göre.
Ben doktordan raporumu gönderdim SAT'a göre 32+0'da olduğum gün 5 hafta çalışabilir raporu aldım okula verdim.
Belki insaf eder kabul ederler diye.

Doğumun 2 veya 3 hafta erken olduğunu düşünürsek, doğum olduğunda doğum raporunu okula veriyoruz. O günden itibaren 8 haftalık doğum izni başlıyor. Doğumdan önce kalan o 2-3 haftayı da 8 haftanın sonuna ekliyorlar.

selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii

maşallh kzına cnm bı benm yedıklerm yaramıo galıba bebısıme cılız bebek olcakneden erken dogum rıskın var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…