Ama nasıl yapacaksınız öbür türlü senin doğum yaptığında haftanı 40. haftada mı doğum yaptı diye yazacaklar. Tarihler birbirini tutmazsa paranı alamazsın üstüne bir de ceza yersin. Çünkü senin bütün bilgielrin zaten şu an sağlık sisteminde mevcut. Şimdi kendi haftanı ilerde mi göstereceksin yani 32. haftada yazırcağın izni 30. haftanda mı yazdırcaksın. Ayrıca doktorun bunu yapacak mı bakalım.
günlerdir ben de uyuyamayanlardanımişe geldim ama bir de bana sorun ne halim var ne dermanım
bir de mide bulantılarım tekrar başladı.hem mide bulantısı hem uykusuzluk mahvediyor benibu halimize de şükür
Bu arada kızlarrrr biz de tam 7 hafta sonra doktor muayenesine gittik ve kızçem 29+3 günlükken tam 1.750 gr olmuş. Maşallah ona abisi gibi iri olacak sanırım. Bu arada paşamı da Çarşamba sünnet ettireceğim Allah kısmet ederse... :Nazar:
sağolasın canım.. başka zaman olsa doktora gitmek aklıma gelmezdi ama oğlum olunca söz konusu bi damla kan gördüm eşimi aradım ağlıyorum resmen telefondaa yazık adam nasıl geldiiğini bilememiş...cok gecmıs ollsun cnmm artık bol bol dınlenme zamanlarımızz bebısımızı duusnmek zordundayızz neysekı sonuclar ıı cıkmıss.. catı kontrolunu bazıları cok aabartıolar aslında cok kotu bısey deılmıss.. nst daha hıc gırmedık bakalm nezaman baslıycaz bızde..
canım üzme kendinii sen sütünü iç yoğurdunu yee ceviz fındık fln bi şekilde beslenir ufaklıklarr. ama ne olursun üzmee kendinii.. doktordan gelincee güzel haberlerinii bekliyoruuuzzzGunaydin kizlar yine kabus gibi bir gece geçirdim Ankara cok sicak mahvoldum sıcaklardan elim ayağım şişti iyice resmen yuruyemiyorum artık yanımda bir yardım edende yok. Yemek bile yapamiyorum bu hafta genelde disardan soyledim bebeklerim de beslenemiyor yazik( duygusal açılanda. Çöktüm resmen. Dayanamıyorum artık doktora gideceğiz bugun bakalım ne diyecek?
ben bayıldımmm. hele külahlarr çook mantıklıı içine minik kuş lokumlarından koyacaksın fln harika olurr...Ben doğum içn bunu,
Eki Görüntüle 465581 Eki Görüntüle 465581
Mevlüt için de bunu;
Eki Görüntüle 465583
düşünüyorum nasıl sizce?
Çook teşekkür ederim canım şimdiden 2ltyi bulmuşturr.. doktor ya taş yada böbrek genişlemesi dedi gebelikte oluyomuş zaten artık bool bool su içip yatıyorumm heheSibelcim çok geçmiş olsun tatlım. Çok şükür bebeğin iyiymiş, umarım seninde idrar yollarında bir sorun olmaz, tekrarlamaz. Bol su içmeyi ihmal etme tamam mı canım?
günlerdir ben de uyuyamayanlardanımişe geldim ama bir de bana sorun ne halim var ne dermanım
bir de mide bulantılarım tekrar başladı.hem mide bulantısı hem uykusuzluk mahvediyor benibu halimize de şükür
ALLAH size kolaylık versin kızlaar..allah yardımcımız olsun canım, bende gece 4.30 da uyandım 6 da anca gerı uyudum, ve bende işyerındeyım(
gecıcek bugunlerde, bunada şükür...
herkes güzellik uykusundaaa heraldeeHerkes uyuyor mu acaba?
benimde doktorum gebelikte düşük tansiyon istiyoruz yüksek çok zararlı demiştii. benimde hep 12/8 çıkıyoo doktor az tuz bool su dedi yükselmemesi içiin. sana bi zararı var ı düşük tansiyonun yani halsizlik fln??tansıyonum 3 haftadır sureklı 7/4 cıkıyor
dr la konustum, dusuk tansıyon gebelıkte ozellıkle bu havalarda cok normal dedı
eger yuksek olsaydı korkmamız gerekırdı dedı
Ben oğlumu 39. hafta doğurmuştum 1 haftam yanmıştı, mevzuat böyle çünkü doğum öncesinde kullanılamayan izin doğum sonrasına aktarılamaz ve doğurduktan sonra kalan doğum öncesi izin yanar diye... Nasıl yapılıyormuş o bize de söyle de bir yöntemi varsa biz de yapalım.
tansıyonum 3 haftadır sureklı 7/4 cıkıyor
dr la konustum, dusuk tansıyon gebelıkte ozellıkle bu havalarda cok normal dedı
eger yuksek olsaydı korkmamız gerekırdı dedı
ALLAH size kolaylık versin kızlaar..
bende taaa 2 gibi hatta 3 ü bile buluyo uyuyorum gece sonraa sabah ezanında uyanıyorum tuvalet için sonra su içip tekrar yatıyorum 6 gibi ancak uyuyorum sonra 7:30 gibi tekrar kalkıyorum tuvalet için bölük pörçük uyuyorum ama ALLAHTAN evdeyim birde çalışsam mahvolurum heraalde. birde çook aşırı bel ağrım var dayanamıyorum yaa
valla ALLAHIM sizlere kolaylıklar versinn..
selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii
dayanamıyosan değiştir tabi canım senin ve bebişinin sağlığıı daha önemlii akşama kadar otur otur daha da artar şikayetlerinn. evde olsan uzanırsınn en azındann hem bebişindee beslenir..valla bnmde sırtım cok agrıo cnm 37,haftaya kdr calısblr raporu verdı doktrm ama buyuk ıhtımal bu hafta degstrcem daynmyrm cunku cok agrım oluo ve uykusuzluk mahvedıo
taam ben yazacaktım ha benden çok yaşayacaksınkızlar trt de bebek pastası yapıyorlar.Bi göz atın isterseniz
ahh canım sen çalışıyosun bayılacaksın ben evdeyim bayılacağımm sıcaktaannnsıcakkkkkk bayılacam yaaa.siz ne oldunuz bacılar sesiniz çıkmıyor
selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?