2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsn canm dikkat etmek lazım gerçekten hamilelikte hastalık zor benm dudağmda bi uçuk çıktı ona bile ilaç süremiyorum korkudan

geçmiş olsn canm dikkat etmek lazım gerçekten hamilelikte hastalık zor benm dudağmda bi uçuk çıktı ona bile ilaç süremiyorum korkudan

geçmiş olsun canım inş.hemen atlatırsın...

teşekkürler kızlar, inşallah çabuk geçer.

hiçte bileneeeee:18::18::18:

bu kötü bişey değil, hepimiz yaşıcaz, senin haftanda başlaması normal diye biliyorum. Ne güzel işte vakit yaklaşıyor.

sıcaklarda yanıyoruz valla az önce nekadar kalabalık demiştim nazar değdi :)
esila bebişinn ismi mi olcak canm

Evet çok sıcak. Ama benim ev kuzey cam bile açmıyorum serin o yüzden. Evet bebeğin ismi olucak inşallah canım.
Birazdan 2.doz aşımı olmaya gidicem ama dışarı kaynıyo gibi oy oy

Senin ultrasona göre haftan kaç olursa olsun ya da 10 gün önce sezeryanle doğum yapacak olman da durumu değiştirmez. sen SAT' ına göre alacaksın raporunu SAT' ına göre kaçıncı haftadasın?

Senin ultrasona göre haftan kaç olursa olsun ya da 10 gün önce sezeryanle doğum yapacak olman da durumu değiştirmez. sen SAT' ına göre alacaksın raporunu SAT' ına göre kaçıncı haftadasın?

yooo olur mu 1,5 haftam ziyan olacak o zaman. iş yeri hemşiremiz hatırlattı bana da , kardeşide böyle yapmış ama izne çıktı kendisi yoksa sorardım ona, ben hesabımı yapsam ona göre randevu alıcam,

yooo olur mu 1,5 haftam ziyan olacak o zaman. iş yeri hemşiremiz hatırlattı bana da , kardeşide böyle yapmış ama izne çıktı kendisi yoksa sorardım ona, ben hesabımı yapsam ona göre randevu alıcam,

selam kızlar nasılsınız.biz bugün sıcaktannn eriyip bittik.pazartesi yoğunluğu ve havalandırmanın çalışmamasıda cabası.niye gebelere tatil değil yaa öldüm bugün

Sibelcim çok geçmiş olsun tatlım. Çok şükür bebeğin iyiymiş, umarım seninde idrar yollarında bir sorun olmaz, tekrarlamaz. Bol su içmeyi ihmal etme tamam mı canım?

aynen ben de bütün camları açtım şimdi burnum tıkandı bir hafta boyunca resmen kömüş gibi uyudum geceleri bugün işe başlıycam ya inadımdan uyuyamadım bütün gece

slm kızlaaaarrrrrr
biz geldik...
geçmiş yapamadık henüz...
nasılsınız bütün bebişler iyimi?????
biz eeehhhhh işte malum sıcaklar......
bide yaklaşık 1 haftadır gece uykusu nedir bilmiyrz sabahlara kadar ağrılarım yüzünden ayaktayız kızımlaaaa......
neyse az kaldı sabır diyrz.....

Canım sen bilirsin ama vücuttaki su kaybı tansiyonun anormal oynamasına sebep oluyor. Ben geçen gün midemi üşütmüştü. Haliyle o gün hiç su içmedim, baygın gibi oldum ve doktora gittim. Tansiyonum hiç olmadığı kadar yükselmiş. Doktor sebebi tamamen su kaybı dedi. Seni etkilemek istemem ama canım Rabbim bize izin vermiş, emzirme bittikten sonra tutarız yerine Allah'ın izniyle.

bizde öylle düşündük zaten ben hergn tutatmam ama ilk gün kuvvetlice sahur yapıp bi denemek istiyorum tansiyonum un düştüğünü hisettiğim anda bozarım zaten 2 senedir tutamadım ne bileym istiyorum 1 günde olsa

herkeze selam arkadaşlar benimde hiç gece uykum yok sıcaklardan bu durumu doktoruna soran varmı benim kontrolum bu haafta sonu o zaman sorucam birde yaklaşık 2 haftadır acayip öksürüğüm var sanırım ceyranda kaldım her tarafı açmaktan

Allah kavuştursun tatlım. Ben de yalnızım annem yanımda değil, Eylül başı gelecek Allah'ın izniyle.

Ama nasıl yapacaksınız öbür türlü senin doğum yaptığında haftanı 40. haftada mı doğum yaptı diye yazacaklar. Tarihler birbirini tutmazsa paranı alamazsın üstüne bir de ceza yersin. Çünkü senin bütün bilgielrin zaten şu an sağlık sisteminde mevcut. Şimdi kendi haftanı ilerde mi göstereceksin yani 32. haftada yazırcağın izni 30. haftanda mı yazdırcaksın. Ayrıca doktorun bunu yapacak mı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…