2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii

maşallh kzına cnm bı benm yedıklerm yaramıo galıba bebısıme cılız bebek olcakneden erken dogum rıskın var??

selam kızlar kızmla doktor amcasına gittik kızım büyümüş kocaman olmus:) tam 2000 gram dedi sağlığı falan yerinde çok şükür ama biraz erken doğum riski war dedii

hoşgeldınnnn...maşallah canımm cok şükür saglıklı ya,, erken daha,dinlenırsın kuzum, oyle düşünme,sen le ben bırgun arayla dogurcaz )

maşallh kzına cnm bı benm yedıklerm yaramıo galıba bebısıme cılız bebek olcakneden erken dogum rıskın var??

benim hamilelik takvimimde bu hafta yaklaşık 200 gram olması lazım yazıor tam da öle geldi:) doktora sordum ne kilolu ne zayıf normal dedi bu haftadan sonra alacak zaten dedi.. ayy plesentam aşağıdaymıs biraz

saol canım plesentası aşağıdaymış biraz sıcak ve yorgunluk tetikleyebilir temkinli dawranalım 37. haftaya kadar çalışma seni izne ayıralım dedii

bencede enmantıklısı o çalışmasan iyi edersin.napalım bizde heyet raporu için kapı kapı dolaşacaz artık doğumdan sonra.

hoşgeldınnnn...maşallah canımm cok şükür saglıklı ya,, erken daha,dinlenırsın kuzum, oyle düşünme,sen le ben bırgun arayla dogurcaz )

ayy canım inş yaa bende daha doğacağını düşünmüyorum doktorda sadece bir risk tedbir amaçlı dedi yani kesin demedi 2 hafta sonra çağırdı bakalım ne olacak

çok geçmiş olsun ...

bencede enmantıklısı o çalışmasan iyi edersin.napalım bizde heyet raporu için kapı kapı dolaşacaz artık doğumdan sonra.

ayy canım ben sözleşmeliyim.. doğumun dışında yıl içerisnde sadece 1 ay rapor almaya hakkımız war onuda kullanırsam hasta olduğumda falan ne yapıcam:) o yüzden ben alamıycam kzım bir doğsunda Allah büyük

Ben de baktım şimdi kurumumun personel yönetmeliğine:
. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası izin süresine ilave edilir.
diye bir madde koymuşlar, yaşasın

kızlar bişey soracam bnm karnımda kırmızı kırmızı benekler oluşup kayboluyor ara ara .sizde de böyle bişey var mı?beni rahatsız etmiyor ama merak ettim

rapora kullanılmayan günler doğum sonrasına aktırlacaktır diye yazdırın yeni mevzuata göre erken doğumdaki gün sonraya aktarılıyor

bizim şirketteki uygulamada da erken doğum olursa sonrasında kullanılabiliyor izin.. ben de geçen hafta rapor aldım, ultrason haftam daha ileride görünüyordu ama sata göre rapor verdi doktor..

eylülde doğum yapacağımız için 5 haftayı aktarma hakkımız engellenemez. bu memurun seçimi değil.
herhangi bi yerde öğretmenler için ayrı bi hüküm yok, bu yazılanlar söylenenler sadece yorum.
hatta sendikalar bile bu yorumu yapıyo.
aktif çalışıyo olmak gerek evet ama bu hüküm bütün memurlar için yazılmış, yaz tatilinde kendi seçimi olmadan izinde olmak durumunda kalan öğretmen ayrıca belirtilmemiş.
bu gibi durumlarda memurun lehine yorum yapılması gerekir ama nedense hem meb hem memurlarnet hem de sendikalar farklı yorum peşinde.

ben de haftaya alıcam çalışabilir raporumu okula vericem, insaflarına da bırakmıcam bu konuyu. yasal olarak önümüzde bi engel yol çünkü.
öğretmen arkadaşlara tavsiyem sadece meb in lafına bakarak hareket etmeyin.. hakkınızı arayın

saol canım plesentası aşağıdaymış biraz sıcak ve yorgunluk tetikleyebilir temkinli dawranalım 37. haftaya kadar çalışma seni izne ayıralım dedii
canım çalışma oo zamann ne kadar çook içerde kaldıı o kadar iyi ufaklık için bool bool dinlen..
çok geçmiş olsun ...
teşekkürler canım.. hepimiz dikkat edelim boool boool su içelim çok sıvı kaybımız oluyoo bu sıcaklardaa..

ayaklarım çok fena şişiyo kızlar..az önce bi tane koliyi masanın altına koyup üstüne de ayaklarımı uzattım birazcık rahatlar belki ya bıktım bu ayak mevzusundan..cici cici ayakkabılar aldım hiç birini giyemiyorum terlikten başka..inmiyolar bi türlü..

arkadaşlar tuzlu su fln demişlerdi canım birde eve gidince tuzlu suya koymayı dene bakalım bellki geçer..

maşallah kızına canım, maşallah:))))
oglunun sünneti he, o sen tecrubelısın oglun kaç yasında sımdı? sünnet benmde aklıma takılıyorda, oyuzden sordum,

Teşekkürler canım,

Oğlum 22 aylık ben geç bile kaldım aslında yürümeye başlamadan halletmem gerekiyordu da işte bir türklü işleri ayarlayamadım şimdi fırsat buldum tuvalet eğitimine başlamadan halledeyim dedim.

Evet senin dediğini arkadaşlardan da duydum. Bazısı yaz tatilini sona eklettim dedi. Bazısı milli eğitim eklemiyor dedi. Bu konuda biraz güçlü durup taviz vermemek gerekiyor sanırım.
Ama ben doğumda Türkiye de değilim. İşin peşinden de koşacak kimse yok. Binbir ricayla akraba gönderip doktordan rapor istedim. Onu da okula ver dedim. Ben ya da eşim olsak yapardık belki ama rica ile pek olmuyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…