2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

beimde o gün ağrım wardı ağlıyodum keske deniz atı olsam diye:) deniz atları anne tasıyor bir müddet sonra babaya weriyor doğumu falan baba yapıyor ya imrendim:)

selam kızlar heryerimiz agrıo bide geçen hafta boğazlarım şişti bitki çayları falan derken antibiyotik kullanmadan atlattık cok sukur

sizler nasılsınız ?
gecmıs olsun cnmm ..bızde ıyıyızz kızmla yoruldukk temızlık yaptıkk..sımdı dınlıyoruz..
yine dinlenme modundayız kızımlaaa keyif saati .....

dınlenın bakalımmm

gurbetlik zor bacım ya....ay bende kızımı severken öyl diyorum bi tek kızım olsun yanımdaaa bana yeter tek can yoldaşım olcakkk...

canım birşey daha sorucam yaa o raporun 1 nüshasını işyerine veriyoruz başka birşey yapmıyoruz dimi... bağlı bulunduğumuz ssk ya haber vermemiz gerekiyor mu acaba?? sonra ödeneği nasıl alıcaz biliyor musun??

çoçuk gözünde babaları:)))
benim gözümde babaları

SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞDUM BEN
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLDUK….
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.

selam kızlar heryerimiz agrıo bide geçen hafta boğazlarım şişti bitki çayları falan derken antibiyotik kullanmadan atlattık cok sukur

sizler nasılsınız ?

geçmiş olsun canım bizlerde iyiyiz babaımızı işe gönderdik bulaşıkları yıkadık uyuyamadan geldik :26:

evet canım bizinkinin iş yeri 5 dk lık bi mesafe benim kocam karısının yemekleri dururken dışada yemezzzz hıhhh

bende dün temizlik yaptım ama cok yoruldum ahh ahhh nerde o eski hallerimizz

wala eskıden evıı kıaldırırdım komplee yınede yorulmazdım sımdı hemen nefesnefese kalıyorum .. esımde bana bakıp bakıp guluoo agırlastım dıee oda sasknnn bende..buhafttaa daha daa bı agırlastımm.. kızım benı cok yoruoo .. evıslerıde malum yap yp bıtmıoo.. yanımda kımsemde yk mecbur ıs baasaa düştüü..

aybüke paylaştığın o şeye bayıldımmm bazı yerlerine güldüm bile çok güzel yazmışlar yaa

üüüüüüüüffffffffffffff 13 kişiyiz ama sohbet mohbet yok ortada olmıcak böle cemre yle protesto ediyoruz siziiiiiiiii

ayyyy çok güzelmiş yaaaa çok beğendim

ben 34 olmusum resmen sok oldum :))) ablamlar burdaydı gecen hafta gezdik denize gittik vakit nasıl gecti anlamadım ama tabi gezmekten eve ugrayıp bi temzilik bile yapmadım dün baya yoruldum anladım ki gerçekten agırlaştık bide asırı terliyorum dün üstümdekileri sıksam su cıkardı o derece terledim

canım benimde ilk bebek sezeryan ikinciyi ne kadar bekletirsek iyi olur dedi hatta açılmayla sancıyla gelirsen seni normal doğurturum dedi [/QUOTE .!.:
Ay keske benimki de öyle dese bende çok istiyorum ikinciyi normal doğurmak ama imkansız dedi bana

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat
kaynağımız bu süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…