2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inanamiyoreee 43 günün mü kalmış seninnnnn

kuzucum ben işteyim bana kızma katılabildiğim kadar katılmaya çalışıyorum napim.... bu kadar oluyor kaçamak

tamam bebekimm seni onlardan ayrı tutuyoruzzzzz

üüüüüüüüffffffffffffff 13 kişiyiz ama sohbet mohbet yok ortada olmıcak böle cemre yle protesto ediyoruz siziiiiiiiii

ya eşime kızartma çay yapmıştım oda yemedi fazla midem kötü die hepsini ben yedim üstüne bi de çayy uyku muyku kalmadı bendeee

bızde sekerlıycektık ama temızlık yaptık dus aldıkk uyuusaakmı uyumasakmı arasındayızz.. yemek yapmamız lazım ne yapıcagımızı bılemedık hergun aynı kabussssssssssssssss

cemreyı getır elıfle oynasın azcıkk

kız aklıma ne geldi geçen şimdi bebişimin yatağını kendi odama koycam ama .... nasıl olcak ooo işş

zaten 4o gun yasakk uunut o işii.. bızımmm ayrı odadaa sımdıden bebısımın psıkolojısını bozamammbıde ben ole odamdaykenn yapamammm

4o gunden sonraa gelsın halvetler ..

tamam ama cemre şimdi uyyorr uyanıncaa getiririm oluyyy muuu:26:
bende yemek yapcam aklımda taze fasulyeyle biber doldurmak var bide cacık yapayım diyorum ama kim yapcak bunları bende üşeniorumm

kız aklıma ne geldi geçen şimdi bebişimin yatağını kendi odama koycam ama .... nasıl olcak ooo işş

yavvv ben beşiği aldım koydum ayrıca kızımın odasıda var ama beşik yatak odasında tuhafffff doğunca hissedeceğim herhalde 3 kişiyi ama fazla tutmam kendi odasına koyarım 5-6 aylık olsunda hemen kendi odasınaaaaaaa

tamam ama cemre şimdi uyyorr uyanıncaa getiririm oluyyy muuu:26:
bende yemek yapcam aklımda taze fasulyeyle biber doldurmak var bide cacık yapayım diyorum ama kim yapcak bunları bende üşeniorumm

benımm kızım uyanıkkk tekmelesıyoruzz .. haftasonu dolma yedıkk..kuurufasulyeyı dun bıtırdıkk bıktımm yemek dusunmektenn bekarken annemde sıkayet ederdıı ne pısırsem dıee ozamanlrr bunu anlamazdımm.. sımdı anlıyorumm offf

ben kızımın odasında bazada kalıcamm ufakkenn.. o uyuyunca kacarımm kocısee . 9 ay bekledıı bı 9 ay daha beklemezz

selam kızlar biz geldik, ne var ne yok?

bizden bi haber yok valla, bol bol terliyoruz, hayatımda hiç bu kadar terlememiştim. bugün çok işim var, ütü yapıcam, pazara gidicem, çantamı tamire götürücem

yarın da oğlumu görmeye gidiceeeemmmm

zaten 4o gun yasakk uunut o işii.. bızımmm ayrı odadaa sımdıden bebısımın psıkolojısını bozamammbıde ben ole odamdaykenn yapamammm

4o gunden sonraa gelsın halvetler ..

bende yapamam işte şimdi düşününce bile tuhafıma gidiooay bende ayırsam kızımın yanında mı yatsammm neee ara ra kocişimin yanına kaçarımm

bolbol ter bızdede var cnmm sormaa.. bende cmtsı esımın utulerını yaptımm sımdı 5 tane pantolonu var onlarda gozumde ole bı buyuyokı ... sırtımmmm acıoo zaten ama mecbur yapılıcak (oglusun kocaman olmustur annesıı ..

o zaman sende akşama çay karışık kızartma falan yap ne kolayına gelirse yap işteee yemem yemektirrr senin kocişde o göbek varken ne olsa götürürrrr

bende ole yaparım die düşünüyorum :) ama anne babadan ayrılmadan yatan bebişler de var aman bizimki ayrılsınn odasına gitsin :))

hoşgeldin canımmmm bizde öyleydikk ama bugün çok rahatızzzzz esiyoo püfür püfürrr
inşallah annesine gösterir yüzünü oğluşunnn iyi haberlerini bekliyoruzz şekerim yaz bize gelincee

inanamiyoreee 43 günün mü kalmış seninnnnn

tamam bebekimm seni onlardan ayrı tutuyoruzzzzz

ayy bende şoktayım çok az kalmış bidebu sıcaklarda 1-2 hafta erken geldiğini varsayarsak 30 gün falannnn ayyy daha cantamız bile hazır değil beşik bile almadık yahuuu

bende yapamam işte şimdi düşününce bile tuhafıma gidiooay bende ayırsam kızımın yanında mı yatsammm neee ara ra kocişimin yanına kaçarımm

ben evlendıgımden berı ayrı yatmadım kocamdann elını tutmadan uyumamm... elıfımmm geldı düzen bozuldu ama kızıma deger... ıns cok annecı olmazz buyudugundee yanlız yatar..

o zaman sende akşama çay karışık kızartma falan yap ne kolayına gelirse yap işteee yemem yemektirrr senin kocişde o göbek varken ne olsa götürürrrr
benım kocısımınn gobegıne nazar degdırceksın yaaahem okadarda gobuslu deılbenımm kocamm ...hıhh.. menemen e karar verdımm ayran karpuz yeter benım yıyesım yok zatenn bana ver meyvee tatlı baska bısey ıstemez
ayy bende şoktayım çok az kalmış bidebu sıcaklarda 1-2 hafta erken geldiğini varsayarsak 30 gün falannnn ayyy daha cantamız bile hazır değil beşik bile almadık yahuuu

masallahh cnmm nekadar raaht gordum senıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…