cemre meyve istiyorr gidem de hazırlıyam barimeeee geliyozz beş dkkyaa
ayy bende şoktayım çok az kalmış bidebu sıcaklarda 1-2 hafta erken geldiğini varsayarsak 30 gün falannnn ayyy daha cantamız bile hazır değil beşik bile almadık yahuuu
benım kocısımınn gobegıne nazar degdırceksın yaaahem okadarda gobuslu deılbenımm kocamm ...hıhh.. menemen e karar verdımm ayran karpuz yeter benım yıyesım yok zatenn bana ver meyvee tatlı baska bısey ıstemez
masallahh cnmm nekadar raaht gordum senıııı
ayy bnde temmuz annelerinin hikayelerine dalmışım çok güzel ya ağlayasım geliyor..
afıyet olsun cnmmcemre meyve istiyorr gidem de hazırlıyam barimeeee geliyozz beş dkkyaa
akşama ne yemek var
akşama ne yemek var
benimki dün balık alacamdemişti hayırlısıyla oğluşumu doğsaydım kurtulsaydım şu balıktan
ıns sozunu dınler annesıı...bende kendime şaşırıorum :)) haftaya 26 tem.da dr.a gidince bursadan alışveriş yapıp tüm eksikleri almayı planlıyoruz sonraki bir kaç gün içinde de bebişin kıyafetleri yıkayıp ütüler hazırlarım diye düşündüm de haftaya da 35. hafta da olcaz Çok az kalıcak yaaa ddoğum geldi mi neee ama içime hep 40. haftadan önce doğmaz gibi gelıo oyuzden bole rahatım ama karsı komsumun kızı 36. haftada sürpriz yaptı geldi belki oğluşum arkadaşına özenir gelir ama ben konusuorum onla erken gelme zamanında gel die
ayy gidemde ben de okuyam bari azcık ağlayı geliyom bende o zaman
ütü kolay klimanın tam dibinde yapıyorum çünkü ama dışarı çıkmak çok zoruma gidiyor. Rmazan öncesi bi market alışverişi de yapmak lazım, sade pazarla olmaz, üffff....
inşallah kocaman olmuştur oğlum, yarın dr. dan sonra teyzeme gidicem, akşam yazarım inşallah.
bolbol ter bızdede var cnmm sormaa.. bende cmtsı esımın utulerını yaptımm sımdı 5 tane pantolonu var onlarda gozumde ole bı buyuyokı ... sırtımmmm acıoo zaten ama mecbur yapılıcak(oglusun kocaman olmustur annesıı ..
hoşgeldin canımmmm bizde öyleydikk ama bugün çok rahatızzzzz esiyoo püfür püfürrr
inşallah annesine gösterir yüzünü oğluşunnn iyi haberlerini bekliyoruzz şekerim yaz bize gelincee
he he benim yemeğim hazır, annem tavuklu pilav yolladı bizeeee
afıyet olsun cnmm
menemen yapım dedım bende... sımdı patates haslamaya koydumm mılfoy vardıı borekde yapıcama karpuzz ayrann yeterrr
akşama hazır da bişey yok daha yapmaya üşenmezsem taze fasulye biber dolması bi cacık olcak sanırım..
ben balığa bayılırım bide ızgara olursa dadından yenmezzzzz
olsun üzülme, iyi olsun da uzakta olsun, önemli olan o.
benım annem cok uzakalrdaaa
ah ahh bnm de ancığım yanıma olaydı ev de ymk bilem yapmazdımmm sölee annne bize de göndersinnnnhe he benim yemeğim hazır, annem tavuklu pilav yolladı bizeeee
he he benim yemeğim hazır, annem tavuklu pilav yolladı bizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?