2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

akşama ne yemek var
benimki dün balık alacamdemişti hayırlısıyla oğluşumu doğsaydım kurtulsaydım şu balıktan

ayy bende şoktayım çok az kalmış bidebu sıcaklarda 1-2 hafta erken geldiğini varsayarsak 30 gün falannnn ayyy daha cantamız bile hazır değil beşik bile almadık yahuuu

hiiiiiiiii hemen başla annesi bak ne zaman gelceği belli olmazz bende daha almadım beşiğini ist.la gidince alcam hastane çantamız hazır bizimmm bi o hazır zaten başka bişey yokkk

akşama ne yemek var
benimki dün balık alacamdemişti hayırlısıyla oğluşumu doğsaydım kurtulsaydım şu balıktan

bende kendime şaşırıorum :)) haftaya 26 tem.da dr.a gidince bursadan alışveriş yapıp tüm eksikleri almayı planlıyoruz sonraki bir kaç gün içinde de bebişin kıyafetleri yıkayıp ütüler hazırlarım diye düşündüm de haftaya da 35. hafta da olcaz Çok az kalıcak yaaa ddoğum geldi mi neee ama içime hep 40. haftadan önce doğmaz gibi gelıo oyuzden bole rahatım ama karsı komsumun kızı 36. haftada sürpriz yaptı geldi belki oğluşum arkadaşına özenir gelir ama ben konusuorum onla erken gelme zamanında gel die

akşama ne yemek var

akşama hazır da bişey yok daha yapmaya üşenmezsem taze fasulye biber dolması bi cacık olcak sanırım..
ben balığa bayılırım bide ızgara olursa dadından yenmezzzzz

ıns sozunu dınler annesıı... dogumm geldı tabıkıdeee azkaldıı bızım cantamızz herseyımız hazır cok sukurr sıcaklardan once hallettık sımdı sokaga cıkılmıo malsseff.. halledersın cnm bıgunde olmadı netten alırsın ben seneye kısaa netten alıcam mesela :))
ayy gidemde ben de okuyam bari azcık ağlayı geliyom bende o zaman

bende bakemm benımm neyım eksıkk fazlam bılemm var

bende gece 22 o gıbı balkonda yapıyorum ozaman serınde ıı oluo cnm da ayakta kalmak yorucu oluo bazen oturyorumm hepde ole olmuoo .. napallım azkaldıı katlanıcaz..yarın hayırlı haberlerını beklıyoruz ınss cnm

hoşgeldin canımmmm bizde öyleydikk ama bugün çok rahatızzzzz esiyoo püfür püfürrr
inşallah annesine gösterir yüzünü oğluşunnn iyi haberlerini bekliyoruzz şekerim yaz bize gelincee

ütü kolay klimanın tam dibinde yapıyorum çünkü ama dışarı çıkmak çok zoruma gidiyor. Rmazan öncesi bi market alışverişi de yapmak lazım, sade pazarla olmaz, üffff....

inşallah kocaman olmuştur oğlum, yarın dr. dan sonra teyzeme gidicem, akşam yazarım inşallah.

afıyet olsun cnmm

menemen yapım dedım bende... sımdı patates haslamaya koydumm mılfoy vardıı borekde yapıcama karpuzz ayrann yeterrr

akşama hazır da bişey yok daha yapmaya üşenmezsem taze fasulye biber dolması bi cacık olcak sanırım..
ben balığa bayılırım bide ızgara olursa dadından yenmezzzzz

he he benim yemeğim hazır, annem tavuklu pilav yolladı bizeeee

he he benim yemeğim hazır, annem tavuklu pilav yolladı bizeeee

slm kızlar benimde biraz yoğurtlu çorbam var ,erik kompostosu da var yanına köfte yapıcam,karpuzda dilimlerim yeter.bu arada benimde hiçdışarı çıkasım yok.ramazan alışverişi yapmam lazım gözüm yemiyor.eşim akşam işten gelince serinlikte beraber gidiyorum ama o saatte çok kalabalık oluyor.her reyonda kuyruk.bide ramazan geldikİ iğne atsan yere düşmez.

10 sayfa gecmıs, ben sımdı gecmış nasıl yapayım, zaten agırım, bırde gecmıse gıdersem sımdı bı 10 sayfa daha gecer, :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…