ayy ben dün patlıcan tava ve pilaw yapmısdı kadı onu ısıtıcam yanına da mantı yoğurtlayacağım birazcık yeter:) ben yarınki yemeğimin bile adını koydum hamaratım:)
ah ahh bnm de ancığım yanıma olaydı ev de ymk bilem yapmazdımmm sölee annne bize de göndersinnnn
akşama ne yemek var
slm kızlar benimde biraz yoğurtlu çorbam var ,erik kompostosu da var yanına köfte yapıcam,karpuzda dilimlerim yeter.bu arada benimde hiçdışarı çıkasım yok.ramazan alışverişi yapmam lazım gözüm yemiyor.eşim akşam işten gelince serinlikte beraber gidiyorum ama o saatte çok kalabalık oluyor.her reyonda kuyruk.bide ramazan geldikİ iğne atsan yere düşmez.
ayy ben dün patlıcan tava ve pilaw yapmısdı kadı onu ısıtıcam yanına da mantı yoğurtlayacağım birazcık yeter:) ben yarınki yemeğimin bile adını koydum hamaratım:)
geçmiş yapmak yasak10 sayfa gecmıs, ben sımdı gecmış nasıl yapayım, zaten agırım, bırde gecmıse gıdersem sımdı bı 10 sayfa daha gecer, :)))))))))
nıekkı cnm yaa kıymalımı zeytınyaglımı yapıosun ben cok gusel yaparım vaala bahartlarını bolbol koyy nanee karabıber pulbıber.. salca,bolsogan,zeytınyagsız olmaz.. bukadar ıstee neynıı eksık koyuyosunkıı .maydonoz dereotu da gusel olur ıcınde ama benım kocıs yemıoo maleseffooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo
erkenn erken deseydınnkızlar ağustos annelrinden birinin 25 günü kalmış diyo ki hastane çantasını hazırlamak için erken mi daha diye soruyorr bizde bi sorun var galibbaaa
evet yemek yapmak işte şimdi sorun olacak, Ramazan'da öyle uyduruk bişey de yapamıyorsun, illa adamakıllı bişey yapmak lazım.
Bu arada oruç tutmayı denicem, kötü olmazsam devam edicem demiştim, birkaç gün önce arkadaşım bebeğin suyu ile ilgili gözümü korkuttu, dr. a sormaya karar verdim, yarın gidicem nasılsa.
ooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo
ayy canım tarif werirdim ama bizim buralardaki dolma içi ile sizinkier tutmuyor:) bak portakal ağacı diye bir site war ben çoğu yemeği yapmayı bilmiyorum ordan alıyorum tarifi bir tanesi bile kötü olmadı süper site tavsiye ederim... ben dolma yapmak uzun sürüyor die hiç yapmıyorum annem yada halam yapınca çağırıyor bizi:)
kızlar ağustos annelrinden birinin 25 günü kalmış diyo ki hastane çantasını hazırlamak için erken mi daha diye soruyorr bizde bi sorun var galibbaaa
kızlar ağustos annelrinden birinin 25 günü kalmış diyo ki hastane çantasını hazırlamak için erken mi daha diye soruyorr bizde bi sorun var galibbaaa
ben dün bi başlık gördüm, 37. haftasında hala çantamı hazırlamadım benim gibi olan var mı demiş, bir sürü kişi de ben de hazırlamadım diye cevap vermiş, annem de erken erken deyip duruyor. Ben dün dalinin deterjanını aldım, en geç önümüzdeki hafta yıkarım, ütülerim, hazrılarım çantayı, aslında daha gardrobumuz gelmediği için biraz ağırdan aldım, gelsin de ütülediklerimi hemen dolaba yerleştireyim istiyorum.
evet yemek yapmak işte şimdi sorun olacak, Ramazan'da öyle uyduruk bişey de yapamıyorsun, illa adamakıllı bişey yapmak lazım.
Bu arada oruç tutmayı denicem, kötü olmazsam devam edicem demiştim, birkaç gün önce arkadaşım bebeğin suyu ile ilgili gözümü korkuttu, dr. a sormaya karar verdim, yarın gidicem nasılsa.
benmıcok hamaratım ne dolmayı hemencık yaparım benn yaprak sarmasını bıle pıtr pıtır sararım sararken parmaklarımı goremezsın hızdanelıfımde bana ceker ınsssssssss kendımı cok övdümm ama olee.. ama sarma yapmk cok kolay gelıo ama karsı komsumada ezıyet gıbı bazen ben sarıp ona goturuyorum bıtencere bayılıoo
benmıcok hamaratım ne dolmayı hemencık yaparım benn yaprak sarmasını bıle pıtr pıtır sararım sararken parmaklarımı goremezsın hızdanelıfımde bana ceker ınsssssssss kendımı cok övdümm ama olee.. ama sarma yapmk cok kolay gelıo ama karsı komsumada ezıyet gıbı bazen ben sarıp ona goturuyorum bıtencere bayılıoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?