vardır tabi bildikleri.bizimkilerde çantan artık hazır dursun diyorlar.kızlar şaka gibi ama farkındaysanız 8. ayın içindeyiz.havalar çok sıcak heran bir muzurluk yapabilir bizimkiler.biz dün anneannemizle beşiği gardrobunu filan almak için çarşıya çıktık.dönüşte nerdeyse sancım tuttu sandım.neyseki kısa sürdü.babamız bugün odamızı gülpembe renge boyuyacak,perşembe günüde eşyalarımız gelip kurulacak.sağolsun anneannemiz bir ihtiyacımızı bırakmadı.dün bebek çantamızı aldım bende.chicco 'nun bakım ürünlerinin olduğu çanta.içindeki ürünleri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyor ama bu şekilde çantayla birlikte 50 tl.
afıyet olsun cnm henuz bı haberyook umarım ıyılerdır...
ewt cnm annennn dogru solemıss.. bız gene ıyıyızz allaha sukurler olsun her ısımı yapabılıyorum yavasta olsakımseye muhtacc deılız.. onemlı olanda bu..bende ılk 4 ay cok kustum ona ragmenn ben yemesemde zorla esıme hazırlıyodum odaa mutfaktann kaça kaçaa.. kurusoganndan bı ara rahatsız oldumm yemegı yapıp kacıyodum resmenn .. hepsı gectıı .. sımdıde dogumm telası var.. ıns odaa gecıcek allahın ıznıyle..
Benim annem 6 aylıkken çantanı hazırla demeye başlamıştı. Ben kabullenemiyordum ama artık zamanı geldi hazırlamanın...
Bebek bezi aldınız mı? En küçüklerinden mi kaç numara ne marka alıyorsunuz? Kendiniz için ped mi? hasta bezi mi?
Bu arada 49 gün kalmıııış[/QUOTE
canım sırada bebek bezimiz var.ben ilk molfix'in yeni doğanını alacağım şu göbek bağı oyuntulu olanından.sonrada duruma göre bakacağım.kendime gelince ped alırım.hasta bezi almam.
Benim annem 6 aylıkken çantanı hazırla demeye başlamıştı. Ben kabullenemiyordum ama artık zamanı geldi hazırlamanın...
Bebek bezi aldınız mı? En küçüklerinden mi kaç numara ne marka alıyorsunuz? Kendiniz için ped mi? hasta bezi mi?
Bu arada 49 gün kalmıııış[/QUOTE
canım sırada bebek bezimiz var.ben ilk molfix'in yeni doğanını alacağım şu göbek bağı oyuntulu olanından.sonrada duruma göre bakacağım.kendime gelince ped alırım.hasta bezi almam.
amınn cnmmbende hergün dua ediyorum Allahım 36 dan önce doğmasın die ewet bebek içinde anne içinde çok zor Allah kimseye yaşatmasın
amın canımm ınsss..ayyyyyy içim bi tuhaf oldu yaa:)))) allahıma şükürler olsun, saglıkla kavusalım bebeklerımıze hepimiz inşallah....
bencede yok et onuu seneyee yazaa ole cıkmak ıstemem plajlarda :)):) ooooyyyyyyyyyy kıyamam ben sana.hemen değiştiriyim bari.doğruyu söylemek gerekirse benide çok kötü etkilemişti.avatar resmin bilgisayarda resimlerim dosyasındada kayıtlı.eşim geçen onu görmüş.bi bana bakıyor bi bilgisayara bakıyor.önce anlamadım ne olduğunu.bir baktımki ekrana bu resim.meğerse resimle beni karşılaştırıyormuş.biryandanda gülüyor.en iyisi resmi yok etmek:)
Bu arada 49 gün kalmıııış
büyüdük canım ya ayy doğmasınlar erken en azından 36. yı bitirsinler yaa bizde aldık kurdurmadık bu hafta sonu kurdı-uracağız inş kzım için bu hafta sonu büyük gün herseyi hazırlanacak:) bende aynı çantadan aldım canım kırmızı olanını:) içindekilerde çok güzeller Allahım sağlıklı sekilde kullanmayı nasip etsin
bende hastane cantası ıcın gerklı olanları aldım,ama yıkayıp ütülemek gerekır..BEN prıma yenıdogan aldım canım.. kg mı 2-5 arası yazıyodu,,,
kendımede ped alıcam,
amin canım.benimde kızım olacak inşallah.bende kırmızı rengini aldım.ürünlerde kokusuda çok güzel.umarım bizim bıdıklar doğmak için hayırlı ve sağlıklı şekilde zamanlarını beklerler.
tesekurler canım..bakalım bu aksam yapıcam, ya bende bunların hepsini koyuyuorm ama mıktarını tuturamıyorum demekkı, bu aksam da olmaassa, bana artık mıktarlarını yazarsınız,1 cay kasıgı pul bıber, 3 fıncan pirinç, phahahha, evet cacık güzel oluyo yannda
benmde ıstahım hıç yoktu 5 ay,zaten 5,5 ayda 3 kılo almıstım... ve 10,19 hftalarda cok tıksındım hersey, ozellıkle salcadan, salcadanda tıksınınce bısey yapamadım annem verıyodu yazık, bana kalsa, hergun makarna,pilav yada kızartma yapmam lazımdı :)))) o ara hııç gecmıcek sanıyordum, cok şükür iyiyz şimdilik. uykusuzluk ayak sısmesı hariç :) okadrda olsun
kızlar az önce yenidoğana gittim 34 haftalık bi bebiş vardı çook tatlıydı yaa.
eve gidince resmini ekleyim 34 haftalıklarımız görsün bebişi..
her zaman 32 haftalık gelir hergün çıkıyorum yukarı hiç erken doğan yok.umarım olmaz da...
olanda 36 37 haftalık
amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız
sorun şurda ki ben gün üçünde pek su içmiyorum, genelde hepsini gece 12 ile sabah 8 arası içiyorum, ama gündüz ayran ya da cacık içiyorum, o nedenle sahurda ve iftarda su içmem yeterli olur gibi düşünmüştüm, ama bu konuda da yanlış yapıyorum herhalde.
Ben kıpırdamayınca annem hastane çıkışı kıyafetlerini aldı yıkadı ütüledi bohçaladı bana verdi :) Kendi pijamalarım, emzirme sütyeni ve emzirme atleti hazır. Bebek şampuanı yağı hazır. Çantama havlu sabun makyaj malzemesi falan da koydum. Benek bezi, ped, göğüs kremi,pişik kremi, pompa, terlik kaldı. Acil durum için her şey hazır aslında...
ay bekliyoruz akşama koy o zaman anammm ne küçüktür o şimdiiii yaaaaa
:) ooooyyyyyyyyyy kıyamam ben sana.hemen değiştiriyim bari.doğruyu söylemek gerekirse benide çok kötü etkilemişti.avatar resmin bilgisayarda resimlerim dosyasındada kayıtlı.eşim geçen onu görmüş.bi bana bakıyor bi bilgisayara bakıyor.önce anlamadım ne olduğunu.bir baktımki ekrana bu resim.meğerse resimle beni karşılaştırıyormuş.biryandanda gülüyor.en iyisi resmi yok etmek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?