- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ooooo maşallah ya:)) bende bıber dolması yapıyım bari :).. gercı ıçinı bı turlu tutturamıyorum, bi şeyi eksık gıbı oluyoo
ay benim kayınvalidem hergün taciz ediyor beni kızm çantanı hazırla içerde kalsın ne ıolur ne olmaz die:) bende taklıyuorum o kolay anne siz altınları hazırlayın:) gülüyor öyle değince saka bir yana 65 yasındaki kadın bile hazırla artık dedğine göre wardır bir bildiği
nıekkı cnm yaa kıymalımı zeytınyaglımı yapıosun ben cok gusel yaparım vaala bahartlarını bolbol koyy nanee karabıber pulbıber.. salca,bolsogan,zeytınyagsız olmaz.. bukadar ıstee neynıı eksık koyuyosunkıı .maydonoz dereotu da gusel olur ıcınde ama benım kocıs yemıoo maleseff
erkenn erken deseydınn
ben denemıycem cnm seneye kısmetse.. yemek yemedenn durabılsek bıle su ıcmemıss laızm bolbol.. yınede sen bılırsın ama bebegınıde dusun dr ızın verıcegını sanmam
ama sen 33. haftadasın hazırla tabi, ben daha 30. haftadayım.
Dün trt 1 e bi kadın bağlandı, 33. haftada doğum yapmış bebeği 1 ay küvzede kalmış, çok üzüldüm, ama bi yandan da korktum, 33 e ne kaldı.
sen bilirsin canım ama gün çok uzun ve çok sıcak sona yaklaşmışken bebeğinin sağlığını ve kendi sağlığını riske atmasan.bizim susuz kalmamamız gerek.bu kuzucuklar bizden yemek bekliyorlar.
bak ben şölee yapıyorum pirinci yıkıyorum içine 2 tane sğan doğruyorum.maydonoz ve varsa taze nane koyuyorum yoksa kuru nane sonra karabiber pul biber biraz salça tuz, bolca z.yağı ımmmmm nefis yanına da şefiniz olarak cacık tavsiye edrimmmm
ay benim kayınvalidem hergün taciz ediyor beni kızm çantanı hazırla içerde kalsın ne ıolur ne olmaz die:) bende taklıyuorum o kolay anne siz altınları hazırlayın:) gülüyor öyle değince saka bir yana 65 yasındaki kadın bile hazırla artık dedğine göre wardır bir bildiği
ewt cnm yaa bundan sonra her an hersey olabıılır hazır olmakta fayda var.. :18::18::18::18:
wala eskıden evıı kıaldırırdım komplee yınede yorulmazdım sımdı hemen nefesnefese kalıyorum .. esımde bana bakıp bakıp guluoo agırlastım dıee oda sasknnn bende..buhafttaa daha daa bı agırlastımm.. kızım benı cok yoruoo .. evıslerıde malum yap yp bıtmıoo.. yanımda kımsemde yk mecbur ıs baasaa düştüü..
benımm kızım uyanıkkk tekmelesıyoruzz ..haftasonu dolma yedıkk..kuurufasulyeyı dun bıtırdıkk bıktımm yemek dusunmektenn bekarken annemde sıkayet ederdıı ne pısırsem dıee ozamanlrr bunu anlamazdımm.. sımdı anlıyorumm offf
ama sen 33. haftadasın hazırla tabi, ben daha 30. haftadayım.
Dün trt 1 e bi kadın bağlandı, 33. haftada doğum yapmış bebeği 1 ay küvzede kalmış, çok üzüldüm, ama bi yandan da korktum, 33 e ne kaldı.
vardır tabi bildikleri.bizimkilerde çantan artık hazır dursun diyorlar.kızlar şaka gibi ama farkındaysanız 8. ayın içindeyiz.havalar çok sıcak heran bir muzurluk yapabilir bizimkiler.biz dün anneannemizle beşiği gardrobunu filan almak için çarşıya çıktık.dönüşte nerdeyse sancım tuttu sandım.neyseki kısa sürdü.babamız bugün odamızı gülpembe renge boyuyacak,perşembe günüde eşyalarımız gelip kurulacak.sağolsun anneannemiz bir ihtiyacımızı bırakmadı.dün bebek çantamızı aldım bende.chicco 'nun bakım ürünlerinin olduğu çanta.içindeki ürünleri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyor ama bu şekilde çantayla birlikte 50 tl.
cnm zaten önemli olan susuz kalmamak gün içerisinde bu sıcaklarda 2-3 lt su içmek gerekıo oyuzden riske atma derim ben nasıl olsa dinimizde hamilelere bu konuda izin var sonradan tutarsın..
sen bilirsin canım ama gün çok uzun ve çok sıcak sona yaklaşmışken bebeğinin sağlığını ve kendi sağlığını riske atmasan.bizim susuz kalmamamız gerek.bu kuzucuklar bizden yemek bekliyorlar.
yakında yenı bır baslık acıcazz.. 2o12 eylul annelerın dogum hıkayelerı ( yaklasık 3o gun ıcınde )
bebeck şu avatar resmini değiştir valla moralimi bozuyorsun yaaaa depresyona sokcan beni
vardır tabi bildikleri.bizimkilerde çantan artık hazır dursun diyorlar.kızlar şaka gibi ama farkındaysanız 8. ayın içindeyiz.havalar çok sıcak heran bir muzurluk yapabilir bizimkiler.biz dün anneannemizle beşiği gardrobunu filan almak için çarşıya çıktık.dönüşte nerdeyse sancım tuttu sandım.neyseki kısa sürdü.babamız bugün odamızı gülpembe renge boyuyacak,perşembe günüde eşyalarımız gelip kurulacak.sağolsun anneannemiz bir ihtiyacımızı bırakmadı.dün bebek çantamızı aldım bende.chicco 'nun bakım ürünlerinin olduğu çanta.içindeki ürünleri tek tek almaya kalksam 80 tl yi geçiyor ama bu şekilde çantayla birlikte 50 tl.
afıyet olsun cnm henuz bı haberyook umarım ıyılerdır...Merhaba kızlar, muhabbete ortadan dalıyorum artık :) Ben de daha yeni uyandım. Nasıl uyudum ne siz sorun ne ben söyliyim.Bölük pörçük işte Geçmişe baktım ama bitiremedim. Ne çok kaynatmışsınız :)
Demir ilacımı ve portakal suyumu içtim kocişin uyanmasını bekliyorum. Kahvaltı edicez. Öpüyorum hem sizi hem fındıkları.
Dün gece kanaması olmuştu etelane'nin ne oldu acaba bilginiz var mı?
bende artık çok yoruluyorum..tıslayarak yapıyorum ama hamilelikten midir nedir yorgun oldugumu bile bile deli gibi temizlik yapmak istiyorum..ev dağınık olunca asabım bozuluyo sanki ama bence biz çok çok iyiyiz ..daha 3-4 aylık hamile olupta hiç bir iş yapmayan hamileler var..akşama kadar bulantı var diye yatıyolar..nasıl gönülleri rahat ediyo anlamıyorum ben bu halimle pazara gidiyorum,temizlik zaten şöyle dursun,halı bile yıkarken yardım ettim annemlere..
annemde önemli olan yemeği yapmak değil adını koymak derdi
Benim annem 6 aylıkken çantanı hazırla demeye başlamıştı. Ben kabullenemiyordum ama artık zamanı geldi hazırlamanın...
Bebek bezi aldınız mı? En küçüklerinden mi kaç numara ne marka alıyorsunuz? Kendiniz için ped mi? hasta bezi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?