2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız

ben de kararsızım o konuda.evim biraz büyük.işyaparken biraz müzikte açarım ben.sesini duyamazsam diye belki alabilirim ilerde.yani duruma göre bakacağım.şimdi acelesi yok.

Ben de son 1 aydır hiç kilo almıyorum. Sıcaklardan galiba canım bişey yemek bile istemiyo.
Buradaki doktor da bebeğin gelişimi iyi diyor ama demek ki sadece bebek kilo alıyor.

bende 7.aydan beri hiç kilo almadım maşallah diyeyim kendime ama inş.bebeğim almıştır anasının yerineee

Ben de son 1 aydır hiç kilo almıyorum. Sıcaklardan galiba canım bişey yemek bile istemiyo.
Buradaki doktor da bebeğin gelişimi iyi diyor ama demek ki sadece bebek kilo alıyor.

sıcaklardan canım, bana kalsa bende yemek ıstemıyorum ama, yıyorum zorla.. bebeklerımız iyi olsunda bız kılo almasakta olur

amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız

bende almıycam cnm cunkı yatak odasıylaa cocuk odası yanyaana.. salonda ve mutfakta kapı yok alcıdan kemer var sadece..bana gerekmedıgı ıcın almıycam aama evı buyuk olanlar alabılır bence gusel bısey.. zaten bebek kucukken yanlız yatamazz

bana söylenen işyerinin muhasebesine sendeki evrağın fotokopisi veriliyor onlar bağlı olduğun ilçe sgk ya bildiriyor aslı sende kalıyor
ondan sonra doğum yapınca bir evrak daha veriyor hastane onuda aynı şekilde yapıyormuşsun sonra asıl kağıtlarla paranı alıyorsun ama ne zaman bilmiyorum canım

YOK DAHA NELER. orucu hamilelik ve emzirme döneminde sonraya bırak bence o kadar uzun süre aç ve susuz kalmak bebk ve senin için hiç iyi değil...

cnm bende su içmeyi sevmem ama mecbur içiorum herşey bebiş için mutlaka gün içerisinde en az 2-2,5 lt su içmeliyiz

ewt bız almasak ıı de 12 tammaladıkk ınss 15 kgyu gecmem

bakalım hftaya nekadr olduk, ben sadece doktorda tartılıyorumda :). alsakta verılıyo kuzum, bak benm tanıdıgım bırı hamılelıgınde tam 27 kılo almış, kız bı senede 32 kılo vermış.
amaaaaa şu bi hfta gecsede gorsek kuzularımızı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…