amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız
Ben de son 1 aydır hiç kilo almıyorum. Sıcaklardan galiba canım bişey yemek bile istemiyo.
Buradaki doktor da bebeğin gelişimi iyi diyor ama demek ki sadece bebek kilo alıyor.
amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız
bende 7.aydan beri hiç kilo almadım maşallah diyeyim kendime ama inş.bebeğim almıştır anasının yerineee
Ben de son 1 aydır hiç kilo almıyorum. Sıcaklardan galiba canım bişey yemek bile istemiyo.
Buradaki doktor da bebeğin gelişimi iyi diyor ama demek ki sadece bebek kilo alıyor.
sıcaklardan canım, bana kalsa bende yemek ıstemıyorum ama, yıyorum zorla.. bebeklerımız iyi olsunda bız kılo almasakta olur
canım birşey daha sorucam yaa o raporun 1 nüshasını işyerine veriyoruz başka birşey yapmıyoruz dimi... bağlı bulunduğumuz ssk ya haber vermemiz gerekiyor mu acaba?? sonra ödeneği nasıl alıcaz biliyor musun??
bız almadık canım, suandada almayı düşünmüyorum.
evet yemek yapmak işte şimdi sorun olacak, Ramazan'da öyle uyduruk bişey de yapamıyorsun, illa adamakıllı bişey yapmak lazım.
Bu arada oruç tutmayı denicem, kötü olmazsam devam edicem demiştim, birkaç gün önce arkadaşım bebeğin suyu ile ilgili gözümü korkuttu, dr. a sormaya karar verdim, yarın gidicem nasılsa.
ewt bız almasak ıı de 12 tammaladıkk ınss 15 kgyu gecmem
Ben 17 yi devirdim kızlarrrr hepsini bir çırpıda vercem ama hiçççççç kasmıyorummm.
sorun şurda ki ben gün üçünde pek su içmiyorum, genelde hepsini gece 12 ile sabah 8 arası içiyorum, ama gündüz ayran ya da cacık içiyorum, o nedenle sahurda ve iftarda su içmem yeterli olur gibi düşünmüştüm, ama bu konuda da yanlış yapıyorum herhalde.
aranızda hiç çatlamayan var mı merak ettim:44:
ewt bız almasak ıı de 12 tammaladıkk ınss 15 kgyu gecmem
cnm bende su içmeyi sevmem ama mecbur içiorum herşey bebiş için mutlaka gün içerisinde en az 2-2,5 lt su içmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?