2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oh yemeklerimizi attık ocağa geldik bi cacık kaldı onu da sonra yaparımmmm

bende facede sana seslenmıstım .. mamalarda hazır ohh mıss.. bende patatess hasladımm.. borek ıcını yaptım sımdı asagıdan yufka almam lazım mılfoyden vazgectım neddense.. ..üşenmeyıptee alsam ıı olcak smdı

yazdıklarım gıtmıo yaa sınır oldummmmmmmm

bende boregın ıc harcını hazırladım sımdı asagıya ınıp yufka alıcmm mılfoydn vazgectım nedense.. oh mısgıbı yemeeklerde hazır.. sımdıdenn yarasınnn cemrecıgee..

yazdıklarım gıtmıo yaa sınır oldummmmmmmm

bende boregın ıc harcını hazırladım sımdı asagıya ınıp yufka alıcmm mılfoydn vazgectım nedense.. oh mısgıbı yemeeklerde hazır.. sımdıdenn yarasınnn cemrecıgee..

evet çok yavaş gidio canım bnmde ölee...
inş.yarar canımmmm kızım için yiyorum zatenn yoksa işathım yok pekkk
aynı senin gibi meyve ve tatlıcıyımmmmmmmm

ooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm

Şaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.

Şaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.

bünye meselesi tabi birazda ben mesela kilo almaya çok müsaitim bi dikkat etmiyimmm anaaaaammm benim göd göbek alır başını gider vallaaa ben de de o potansiyelden var ama aldıktan sonra veremeyen bi potansiyl buuu:26:

ooooooooo afıyet olsun hamartlar sizi :)))
aaaaaaa iyi hatırlattın kuzum bende kocacıma milfoy yapayım, aksam cayla, sabahta kahvaltıda yerizz, mılfoyun no-frostta tarıhı gecermı ya, aldık onu unuttum yapmayı 1 ay olmustur..

slm kızlar,

benim hiç göğüs ucum yok yaaaaa etraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?

benim arkadasımında yoktu oda bepantenle masaj yapmış,ama sımdılık erken sanırım canım, belkı son ay fılan yapılıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…