aranızda hiç çatlamayan var mı merak ettim:44:
oh yemeklerimizi attık ocağa geldik bi cacık kaldı onu da sonra yaparımmmm
ewt bız almasak ıı de 12 tammaladıkk ınss 15 kgyu gecmem
Ben 17 yi devirdim kızlarrrr hepsini bir çırpıda vercem ama hiçççççç kasmıyorummm.
asagıya ınıpp yufka alıcam ne usengec oldum ben yaa sıcaktaa evden cıkasım yok
yazdıklarım gıtmıo yaa sınır oldummmmmmmm
bende boregın ıc harcını hazırladım sımdı asagıya ınıp yufka alıcmm mılfoydn vazgectım nedense.. oh mısgıbı yemeeklerde hazır.. sımdıdenn yarasınnn cemrecıgee..
ooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm
Şaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.
yazdıklarım gıtmıo yaa sınır oldummmmmmmm
bende boregın ıc harcını hazırladım sımdı asagıya ınıp yufka alıcmm mılfoydn vazgectım nedense.. oh mısgıbı yemeeklerde hazır.. sımdıdenn yarasınnn cemrecıgee..
ooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm
çok şükür bugünde 5 oldu yarım saatimiz kaldı kzım iki büklüm oturmaktan kurtulacak
bende 4 kilo aldımmm:)))
bende 4 kilo aldımmm:)))
slm kızlar,
benim hiç göğüs ucum yok yaaaaaetraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?
Şaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?