- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
ooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm
Ben çatlamadım henüz
İnşallah da çatlamam..
slm kızlar,
benim hiç göğüs ucum yok yaaaaaetraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?
çok şükür bugünde 5 oldu yarım saatimiz kaldı kzım iki büklüm oturmaktan kurtulacak
tebrik ediyoruz o zaman seniiii canımmmmm maşalah sana da
4 de pek azmış alsana sende şöylee güzelinden bii 10 kilooo bak çok yakışır sana vallaa
6 kilo süpermiş yaa :) En az kilo alanımız sensin demekki... Ben de 8 kilo aldım.
Yok canim ben 18 kilo aldim. En cok ben aldim sanırım43:
6 kilo süpermiş yaa :) En az kilo alanımız sensin demekki... Ben de 8 kilo aldım.
benim arkadasımında yoktu oda bepantenle masaj yapmış,ama sımdılık erken sanırım canım, belkı son ay fılan yapılıyodur.
meraba kızlar... yanıyorum resmen içimden ateş çıkıyo ter zaten su gibi su içiyorum içiyorum tuvalete bile çıkmıyorum aayyyy fenalardayım
slm kızlar,
benim hiç göğüs ucum yok yaaaaaetraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?
meraba kızlar... yanıyorum resmen içimden ateş çıkıyo ter zaten su gibi su içiyorum içiyorum tuvalete bile çıkmıyorum aayyyy fenalardayım
Yok canim ben 18 kilo aldim. En cok ben aldim sanırım43:
canım uzmanlar göğüs ucunun küçük olmasının emirme çısından çok önemli olmadığını söylüyorlar bunu ben bi çok dr.dan duydummm önemli olan emzirme yöntemini bilmekmiş...takma kafanaaaa ...bepanten değil de lanisohun göğüs ucu kremini kullanmak gerekiyormuşş8.aydan itibaren ucu yara olmasın die bi dr.a gitsem sorcam ama izindeee
evet erken olabilir cnm, bakalım doktorumuz ne diyecek ama oğlum ememeyecek diye çok korkuyorum
ay cnmmm hepimizde aynı dert mevcut, artık terlemeden durmak nasıl birşey unuttum ...
canım uzmanlar göğüs ucunun küçük olmasının emirme çısından çok önemli olmadığını söylüyorlar bunu ben bi çok dr.dan duydummm önemli olan emzirme yöntemini bilmekmiş...takma kafanaaaa ...bepanten değil de lanisohun göğüs ucu kremini kullanmak gerekiyormuşş8.aydan itibaren ucu yara olmasın die bi dr.a gitsem sorcam ama izindeee
canım benimde bi göğsümün ucu yok dün sağlık ocağında takibim vardı o banyoda ve sonrasında yağla masaj yapmaya başlamalısın dedi
fatoş 4 kilo almış beni geçtii ooo ama 8 de normal canım çok değil...
çok uğraşıyorum ama olmuyoo bende kendimi birazdaha kilolu görmek istiyorum ama yokk sadece göbüşş önden gidiyoo:))
azcık yee tubacımm ne bu 6 kg aaa nekadar ayıppooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm
ıns cnm yaaa offffffffffffffff negusell 6 aya kadar 4 kg yla geldık sonaa bana neolduysaa bı ıstahh bııshtahhhbencede dikkat et canım 15 i geçmeee hem doğumunda zor olur
patateslı kol boregıhımmm ne yapıcan bakalımmm yufkaylaaaa
aynen yaaa sımdı bı magnumu goturduk elıflee epeydır yemedıydık kg alıoz dıeeevet çok yavaş gidio canım bnmde ölee...
inş.yarar canımmmm kızım için yiyorum zatenn yoksa işathım yok pekkk
aynı senin gibi meyve ve tatlıcıyımmmmmmmm
sende bendensın ozamn cnm su ıcsemm yarıoo banadaaŞaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.
ooooooooo afıyet olsun hamartlar sizi :)))
aaaaaaa iyi hatırlattın kuzum bende kocacıma milfoy yapayım, aksam cayla, sabahta kahvaltıda yerizz, mılfoyun no-frostta tarıhı gecermı ya, aldık onu unuttum yapmayı 1 ay olmustur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?