- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.
slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.
Nedenmiş acaba? Doktor birşey söylemedi mi?
Ama son haftaya kadar toparlanır bence.. Üzme kendini
üzülüp bebeğini de etkileme canım.bir sorun yoktur inşallah.burada çok var bebeğinin gelişimi 1 hafta önde yada geride olan.illaki bir sorun olması gerekmiyor ama doktorlar her tedbiri almak zorunda oldukları için ayrıntılı istemişler.dualarımız seninle ve bebeğinle canım.
sölemedi cnm.yarın dopler mi ne öle bişeye gir kan akışına bakıcaz dedi sadece.ona göre sölücem dedi.1.250 kilosu.haftasına göre düşük.çok sıkkıldım ya.
Ben de evde üzerime kocamın tişörtünü giyiyorum. Altımda sadece çamaşırım var. Anca böyle rahat ediyorum. Zaten gelen giden olmuyo eve..
canım hiç sıkma canını....benimki başlarda hep bir hafta önde gidiyordu.....sonra bir gün geriden gelmeye başladı......şimdi en son yine bir hafta önden gidiyor......doktor dediki bir hafta önden geriden hiç önemli değil değişkenlik hep olur dedi.....sıkma canını olan bişey bu
Üzülüp bebeği de strese sokmamaya calış. İnşallah dopplerde iyi sonuç çıkar
selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...
kızlar bir kilo muhabbetidir gitmiş.bende 19 kilo aldım.sıcaklardan bişey yiyemediğim için şuan duruşa geçtik.ama bugünden itibaren kendimi zorlayıp yine yicem bebeğim için.ayrıca kilo almak benim hoşuma gidiyor.oohhhhhhhhh gelsin kilolar.
ewttttttttttttttthaahhhaaa valla doru dedin cnm gezenti oldum çıktım korkuyorum sokakta doğurcamaman allah korusun sizlerle daha çok vakit geçirmeliyim galiba
Selam herkese
sağol canım bakalım yarın 13.30 giricem tekrar ultrasona.inş.bişey çıkmaz.dua edin ne olur.
ewttttttttttttttt
a.s cnmm hg..
bazen ilerde bazen geride olabiliyor canım inş.yarın ayrıntılıda bişey çıkmaz da rahatlarsın çok üzme kendiniii ....1.250 de öylee çok çok az da değill ama senn tahminnce niye almamıştır düzenli benslenmedin mi
kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat
şekerim çıkmasaydı seni bile yerdim valllaaaa diyet yaptık malummmm...ama artıkın bu iş kaçamak yapmaktan çıktı yiyyorum herşeydennn
afiyet olsun canım kolay gelsinnnn hele şkr alabildin şu yufkayııı
adresını ver gonderıyorum hemenn
canım bir börek muhabbetidir aldı gidiyo canım çekti valla aslında bu sıra iştahtan kesildim resmen sıcaktan sütü zor içiyom meyve yemk içinm kendimi zorluyom bakalım halimiz nolcek
gezmekten gezmektenn burnunun şişmesiii
benim eşimde iki gün arayla dahada büyüdün noldun sen öle diyip duruyo bide şiştim ben bu sıra galiba çünkü 10 gün görüşmediğim insanlar burnun dudakların şişmiş nolmuş sana diyolarbu nem varya bizi mahvetti dün denizdeydim ne güzel bişe anlamamıştım havadan bu akşam arkadaşlarıyla gidiyo eşim
cok ayıpp gezmeyı yasaklıyorumm sanaaynen canım sabah öğle ikindi akşam gece duştayım resmen ama bu sıralarda pek bi gezmelerde kaldım gündüz duşlarımı aksatıyorum bazen
selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...
yok cnm doktor bugün bana süt iç peynir ye yumurta ye dedi.ben zaten bunları hergün düzenli yiyip içtim.balığımı etimi eksik etmedim.zaten son ay 4 kilo almışım nereye gitti bu kilolar ozaman bana yaradı sadce bebeğim beslenemedi.:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?