2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlars hastanedeki tacımı aldım accesoriesten çok tatlı kırmızı beyaz puantiyeli birde pijama bulsam kırmızı beyaz puantiyeli nerden bulabilirimkine

ne o sekerim kocişin gelince pabucumuzu dama attın sattın bizi bıkmadın mı hala kızzz yeter kop gel kopp gelll

sorma canım yaa :)) sizi unuturmuyum ama kociş hep yanımda ayrılmıyor ki wc ye giderken bile nereye gidiyorsun diye soruyoradam çok komiğiz :)) 24 saat yanımda onun için fazla giremiyorum arada ama hep aklımdasınız yazmasamda geçmişi okuyorum anca :))))

hayır birde aklımıza düşürüdüler kendileri almazzlar bak
burada bir komplo havasımı ne var dersin hım
bizi dombilimi yapmaya çalışıyorlar nedersin

evet bencede oyle bısey var :)))) deşifre edıyım, pis kızlar didem ve dermet :)))

kızlars hastanedeki tacımı aldım accesoriesten çok tatlı kırmızı beyaz puantiyeli birde pijama bulsam kırmızı beyaz puantiyeli nerden bulabilirimkine

ayy bende bugun bi fotoda gördüm bende onu alcam bulursam :)) tacsız doğum yapmış hatun olur mu hiç :)))))

çok geçmiş olsun canım dikkat edelim artık kendimize

GEÇEN BUNA BENZER Bİ TAÇ TAKTIM.her gören lohusa tacı gibi duruyor dedi halbuki iki yıl önce almıştım.sinir oldum takmıyorum artk

KIZLAAR BEBİŞİMİN KIYAFETLERİ GELDİ AZ ÖNCE TULUM ZIBIN BİDE DR.BROWNS BİBERON ALMIŞTIM.ÇOK GÜZELLER YA BAYILDIM VALLA..ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH... bu arada gambino ve wenice den almıştım tulumları falan hakkaten çok kaliteteliler çok beğendim..butikbebe ye gelirse takipte olayım yinee sie de tavsiye ederim annişler

güle güle can sağlığıyla kullanırsınız inşllllllllllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…