Günaydın kızlar, bugun ankarada hava daha serin nihayet. Yeni uyanmama ragmen kendimi cok yorgun ve uykusuz hissediyorum. Yetmiyor uykum cünkü hiç deliksiz bir uyku uyuyamıyorum.Bugun yine bir sürü işim var Bu arada hafta sonu eşimin dogum günü. Dün laf arasında bi pasta yaparsın arkadasları cagırırz filan dediArkdaslar dediği 4 aile ve bi kısmı cocuklu.Ben nasıl agırlayım askım onları, benim halim mi var dedim tamam ozaman dedi ama gönlü kaldı sanki.Üzüldüm ben de...Kocişimin canı saolsun, biraz yorulurum ama napalım. Ramazan oldugu için mecbur önce iftara almak lazım herkesi, sonrasına pasta kesilir.yanına neler yapsam acaba? yemek sonrası çok yenmez ama sadece bi pastaylada olmaz.Ooof of dünya kadar iş cıktı bana şimdi...
selam kızlar dün saat 4 gibi bir sancıyla iş yerinden hastaneye kaldırıldım tamam dedim doğuruyorum.. çok kötü bir gece geçirdim midemi üşütmüşüm meğerse wcden çıkamıyorum geceden beri resmen karnımın yarısı indi yaa çıkarmaktan of offf
Ewet bugün ankara düne göre daha serin, sabah işe gelirken esiyordu. Kızlar dün ben bir uyumuşum anlatamam. Kocişin dün işi geç bitmiş, gece 10 da eve geldi. Ben de işten geldim 5:30 gibi, taze fasulye ve makarna attım ocağa, onlar pişerken bi uyudum bi uyandım yemeğin suyuna baktım, ve kociş gelene kadar sersem gibi yattım kalktım. Kociş gelince sağolsun sofrayı hazırladı, yedikten sonra da topladı. Ben uykulu uykulu yedim ve tekrar yattım. Sabaha kadar 1-2 kez uyanmalı olarak uyudum. Tabi günlerin uykusuzluğu ve yorgunluğu çıktı. Vücut artık pes etti. Haftasonu da hiç dinlenememiştim zaten evde büyük bir temizlik vardı, apartman inşaattan çıktı da. Ben de çalıştım tabiki de temizlikte ve çok yaroldum. Bacaklarım hala ağrıyor. Sonra pzts iş başı, ve ben bu şekilde pert oldum. İlk defa bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum.
selam kızlar dün saat 4 gibi bir sancıyla iş yerinden hastaneye kaldırıldım tamam dedim doğuruyorum.. çok kötü bir gece geçirdim midemi üşütmüşüm meğerse wcden çıkamıyorum geceden beri resmen karnımın yarısı indi yaa çıkarmaktan of offf
oh mis gibi olmuştur evinEwet bugün ankara düne göre daha serin, sabah işe gelirken esiyordu. Kızlar dün ben bir uyumuşum anlatamam. Kocişin dün işi geç bitmiş, gece 10 da eve geldi. Ben de işten geldim 5:30 gibi, taze fasulye ve makarna attım ocağa, onlar pişerken bi uyudum bi uyandım yemeğin suyuna baktım, ve kociş gelene kadar sersem gibi yattım kalktım. Kociş gelince sağolsun sofrayı hazırladı, yedikten sonra da topladı. Ben uykulu uykulu yedim ve tekrar yattım. Sabaha kadar 1-2 kez uyanmalı olarak uyudum. Tabi günlerin uykusuzluğu ve yorgunluğu çıktı. Vücut artık pes etti. Haftasonu da hiç dinlenememiştim zaten evde büyük bir temizlik vardı, apartman inşaattan çıktı da. Ben de çalıştım tabiki de temizlikte ve çok yaroldum. Bacaklarım hala ağrıyor. Sonra pzts iş başı, ve ben bu şekilde pert oldum. İlk defa bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum.
gunaydın anncıkler nasılsınz
aman canım çok dikkat et. Geçenlerde bende de oldu aynı sorun. Su kaybından dolayı tansiyonum çok yükseldi. Sakın suyu ihmal etme, susuz kalmak bebeğe çok zararlıymış, bi de mineral kaybı da oluyor, onun için de maden suyu iç. ben ishali de haşlanmış patates ve pirinç lapasını süzme yoğurtla karıştırarak yadim, 1-2 günde düzeldim. Aman işe gitmeseydin, rapor almışındır umarım.
çok geçmiş olsun aman devamlı yat benimde hep yatmam gerekiyor ama bakanım olmadığından yatamıyorum
yatmak bebekleride hızlı büyütüyor
gecmıs olsun canımm ınss sımdı ıyısınızdır arada yaz cnm yaa merak edıyoruzz bız senı.. tontıslerını.. kuzucuklarını ve senı opuyorumm onlara kavusmana az kaldıı .. hayırlısıyla kucagımıza alalım...
günaydın canım sana ve tüm annelere
geçmiş olsun klimamı çarptı acep
dr kusma engelleyici vermiyormu nane limon temin et bir yerden(yani bunların çayını)
bu işin o kadar kolay olacağınımı zannediyorsun :)
günaydın canım
yok canım nane limon doğumu öne çekiyormuş doktorum öle dedi sadece ıhlamura izin werdiii
gunaydn canm, cook gecmıs olsun, ayy klımadan oldu galıbaa, süreklı kalıyoruz ya. bulantı ıcın bı ıgne fılan yapsalardı, ben2 ay once besn zehrlenmesı oldugumda bır ıgne vurdular bulantı fılan kesılmıstı, tekrradan cook gecmıs olsun kuzum, dikkat et kendınee
oh mis gibi olmuştur evin
bede önümüzdeki hafta iyi bir temizlikçi ayarlasam 3-4 gün sürer benim temizliğim bizim sokak tadilatı hafta başı bitiyormuş da halılarıda yıkamaya yollarım ondan sonra dahada büyük temizlik yapılmaz
kızlar bişeee soracam size.bugün SAT göre 32 hafta 1 günlük olduk.aktarma yapanlar 32 haftanın bitiminde mi gittiler doktora yoksam başlangıcındamı.doktor hemen alt katta ama gidemiyorumdoktor fobisi oluştu bende tarama testleriinden sonra.
ohh negusell cnm dınlenmıısınn cok sevındımm.. vucutta bıyerden sonraa dınlenmek ıstıoo
kızlar bişeee soracam size.bugün SAT göre 32 hafta 1 günlük olduk.aktarma yapanlar 32 haftanın bitiminde mi gittiler doktora yoksam başlangıcındamı.doktor hemen alt katta ama gidemiyorumdoktor fobisi oluştu bende tarama testleriinden sonra.
çok sağol teyzesi. 2kg duyunca benide iyice heyecan sardı. onu karnımda taşıdığıma inanamıyorum.. tatlı oğlum benim..hoşgeldiniz canımmm gözüm yollarda kaldı valla cemre de merak etti arkadaşını aynı günde olmuşlar ikimizinde 52 günü var
valla maşallhı var allah nazarlardan korusun canımmm benim meleğimde 2ooo kilo olmuşmudur aceppp:26:
kilosu boyu posu yerindeee...herşey de yolundaymışşş tebrikler sizeee
Selam güzeller
Mavis o saydığın isimler takılmıyor artık buraya sanırım tentation ikizleri olacaktı ben en çok onu merak ettim
Kızlar ne zaman gelsem yemek konuşuyorsunuz ya nen bugün misafirliğe gittim aman dunyaları yedim aksam yemedim bisey rahatsız etmesin diye :)
Bu arada Eylül bebeleri hep ısımız kaldılar cogumuz hala karar veremedik en iyisi kızların adı hep Eylül erkekler de Ali falan olsun bari
selam mommy
iki hafta önce bi telaş yaşadık, 3 gece hastanede kaldık ama şimdi iyiyiz çok şükür. istirhatteyim. ilaçlar ve doguma kadar yatışla erken dogum riskini ötelemeye çalışıyoruz.
arada girip okuyorm, pek yazasım yok.
inşlh herkes vakitlice sağlıkla alır kucağına bebişini
ayy nebılım uyandım altımı kontrol edıyorumm bıgun uyanıcam aramızda elıfcıkk
oh mis gibi olmuştur evin
bede önümüzdeki hafta iyi bir temizlikçi ayarlasam 3-4 gün sürer benim temizliğim bizim sokak tadilatı hafta başı bitiyormuş da halılarıda yıkamaya yollarım ondan sonra dahada büyük temizlik yapılmaz
a a bak yeni birşey daha öğrendik
bende haşlanmıs patates yiyoırum umarım iyi gelir yok canım işdeyim rapor almamız yasakmıs çalışabilir rapoırumuz olduğu için şimdi rapor alırsak onu bozmak gerekiyormus doktorum çok dedi ama ben direndim daha 33 haftadayım çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?