2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ewet bugün ankara düne göre daha serin, sabah işe gelirken esiyordu. Kızlar dün ben bir uyumuşum anlatamam. Kocişin dün işi geç bitmiş, gece 10 da eve geldi. Ben de işten geldim 5:30 gibi, taze fasulye ve makarna attım ocağa, onlar pişerken bi uyudum bi uyandım yemeğin suyuna baktım, ve kociş gelene kadar sersem gibi yattım kalktım. Kociş gelince sağolsun sofrayı hazırladı, yedikten sonra da topladı. Ben uykulu uykulu yedim ve tekrar yattım. Sabaha kadar 1-2 kez uyanmalı olarak uyudum. Tabi günlerin uykusuzluğu ve yorgunluğu çıktı. Vücut artık pes etti. Haftasonu da hiç dinlenememiştim zaten evde büyük bir temizlik vardı, apartman inşaattan çıktı da. Ben de çalıştım tabiki de temizlikte ve çok yaroldum. Bacaklarım hala ağrıyor. Sonra pzts iş başı, ve ben bu şekilde pert oldum. İlk defa bugün kendimi dinlenmiş hissediyorum.

gunaydn canm, cook gecmıs olsun, ayy klımadan oldu galıbaa, süreklı kalıyoruz ya. bulantı ıcın bı ıgne fılan yapsalardı, ben2 ay once besn zehrlenmesı oldugumda bır ıgne vurdular bulantı fılan kesılmıstı, tekrradan cook gecmıs olsun kuzum, dikkat et kendınee

ohh negusell cnm dınlenmıısınn cok sevındımm.. vucutta bıyerden sonraa dınlenmek ıstıoo

aman canım çok dikkat et. Geçenlerde bende de oldu aynı sorun. Su kaybından dolayı tansiyonum çok yükseldi. Sakın suyu ihmal etme, susuz kalmak bebeğe çok zararlıymış, bi de mineral kaybı da oluyor, onun için de maden suyu iç. ben ishali de haşlanmış patates ve pirinç lapasını süzme yoğurtla karıştırarak yadim, 1-2 günde düzeldim. Aman işe gitmeseydin, rapor almışındır umarım.

oh mis gibi olmuştur evin
bede önümüzdeki hafta iyi bir temizlikçi ayarlasam 3-4 gün sürer benim temizliğim bizim sokak tadilatı hafta başı bitiyormuş da halılarıda yıkamaya yollarım ondan sonra dahada büyük temizlik yapılmaz

kızlar bişeee soracam size.bugün SAT göre 32 hafta 1 günlük olduk.aktarma yapanlar 32 haftanın bitiminde mi gittiler doktora yoksam başlangıcındamı.doktor hemen alt katta ama gidemiyorumdoktor fobisi oluştu bende tarama testleriinden sonra.

bende haşlanmıs patates yiyoırum umarım iyi gelir yok canım işdeyim rapor almamız yasakmıs çalışabilir rapoırumuz olduğu için şimdi rapor alırsak onu bozmak gerekiyormus doktorum çok dedi ama ben direndim daha 33 haftadayım çok erken

çok geçmiş olsun aman devamlı yat benimde hep yatmam gerekiyor ama bakanım olmadığından yatamıyorum
yatmak bebekleride hızlı büyütüyor

teşekkürler kızlar, sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişler, yatmaya razıyım.

yok canım nane limon doğumu öne çekiyormuş doktorum öle dedi sadece ıhlamura izin werdiii

günaydın canım tesekkür ederim yaptı iğne serumda werdi su kaybı çok die ama pek işe yaramadı berbatım we elimde başkanın beklediği çok acil bir proje war çizim yapmaya çalışıyorum.. bu halimle belirlediğim yol güzergahından hayır gelmez yazık olacak Adsanalılara:)

Ben de halıların hepsini gönderdim yıkamaya. Temizlikçim de çok şükür çok iyi, güçlü kuvvetli. İkimiz bir elden hallettik, tertemiz oladu evim çok şükür.

canm ben 32+1 de gıttım sat a gore.. doktorum ozamn gel demışti..

yok canım 32 haftan başladığı an alman lazım yoksa ölüyormus bizim personel öyle dedi 33 e kalma sakın ben aldığımda 31 hafta 6 günlükdüm hatta

çok sağol teyzesi. 2kg duyunca benide iyice heyecan sardı. onu karnımda taşıdığıma inanamıyorum.. tatlı oğlum benim..

bizim adımız büyük ihtimal ALP DEHA olacak.. herkese söylmeye ve alıştırmaya başladık bile..

çooook geçmiş olsun canım.. kendine ve bebişlere iyi bak..

ay geçen pazar bende öyle oldum, çok korktum. kayınvalidemlerdeydik. sonra onlarda rahatsızlanınca rahatladım, tek değilim diye. bu aralar fena salgın var. annemlerde iki gündür acile gidiyorlar... aman kendimize dikkat edelim. çoook geçmiş olsun canım..
ayy nebılım uyandım altımı kontrol edıyorumm bıgun uyanıcam aramızda elıfcıkk

:)))) o kadar kolay olsaaaa...

güzel günlerde kirlet evini canım.. ben haziran sonu yaptırdım büyük temizliği, doğuma yakın bi daha alacam kadını.. onun peşine dolanmak bile yorucu oluyo. o yüzden geçen sefer kayınvalidem gelmişti bu seferde annem gelir herhalde..

Ay bi de o var değil mi, ben onu unutmuştum, zaten çalışablir diye rapor alınca mecbur işe gidecez. Kıyamam ya bu halde, Allah yardımcın olsun canım. Bari alabilirsen mazeret izni gibi bişey al da en azından öğleden sonra git evine dinlen bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…