2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

pek alemmıss yahuu

kadın yakında senı evden kovmasınn evı cok sahıplenmıss helal kadınaa.. walaa..

sorma canım ewde ne war nerde benden iyi biliyor hafta sonu geliyor bazen eşimde ewde oluyor o gün markete gidecek bişe lazımmı dedi bende yok dediim dur dur dio eşime sıvıyağ az kalmış 3 4 yemek yapar ancak gitmişken yağda al eşimle gözgöze geldik kaç saat güldüm

kadında süpermiş canım, benmde cagrmam lazım ama bı 20 gun snra cagırayım, zaten ev bu halde ıken dogurursam, yandıkkk :)) elim bişeye gıtmıyokiiiiiiii

o kadını bana yolla canım

böyle bir şeyde yen duydum yazık adama kadından bide fırça yiyo o zaman oda biraz derli toplu olsun

Adam hak ediyor canım ama çok dağınık. Yemek masasının üzerinden tut vestiyer, tuv. masası, her yere eşyalarını yığıyor. Bi de tamirat alet edevata çok meraklı her yerden bişey çıkıyor. Salondaki büfenin üzerinden bile bi bakıyoruz matkap çıkabiliyor. Ben artık pes ettim gücüm yetmiyor, dır dır ettim ettim hiç bir şey değişmedi, ben böyle mutluyum sen de mutlu ol deyip kaçıyordu işin içinden, sadece huzurumuz kaçtı. Tam kendi haline bırakmıştım ki kadıncağız kocişi adam etti, artık utanıyor da toplamak zorunda kalıyor.

ayyy 50 günüm kalmııışşşşşşşşş 1.5 ay desek hatta buçuğğuuu atsakkkk 1 aaaaayyyyyyyyyyyyyyy

o kadını bana yolla canım

böyle bir şeyde yen duydum yazık adama kadından bide fırça yiyo o zaman oda biraz derli toplu olsun

hemen canım ama yazın yok 2 ay izin yapyor bizden çok walla.. babam diyorki yaptıkları iş tabikide zor ama ben müdürüm kadınla maaşımız aynı dioo

ayy canm o projede tam zamanına rast gelmiş. biterse eve git bare kuzum, dinlenırsın...
hahaha hamıle ve hasta yolu okadar olur anca :)))

ewet canım sorma çizemedim zaten güzergah problemi war daiire başkanını bekliorum o da toplantıda öğlene gelecek bir üzgünüm sormaa

gülrose_1983 öznur _52 ve peluşka06
sizin neden sesiniz soluğunuzz çıkmıyorrr cezalıı gibii durmayıın ordaaaa gelizzzzzzzzz tanışaalımmmmm

kadında süpermiş canım, benmde cagrmam lazım ama bı 20 gun snra cagırayım, zaten ev bu halde ıken dogurursam, yandıkkk :)) elim bişeye gıtmıyokiiiiiiii

bende canım bayramdan önce birini bulup alıcam umarım iyi yapan biri denk gelir benim ewde aynı sormaaa

kız bende çağırdım sözüm ona her yeri pırıl pırıl yaptı bi tek camlara çok dokandırtmadım.çünkü ev 7, kat çok korkarım ben yüksekten.
ama annem geldi kadından sonra mutfağın duvarlarını bir sildi rezil oldum:)çamur akıyordu resmen halbuki duvarları sildim dedi.

Günaydın herkese
temizlik işini ben saldım.canım bir şey yapmak istemiyor tüller halılar dolaplar hep temizlenecek kardeşim yardım ederim dedi ama şimdide ramazan başlıyor bayrama kadar yapmak lazım hepsini.çok tembelleştim ne çanta hazır daha ne beşik 3-5 parça bişey aldım bebişe hala yıkanıp ütülenecek pat diye gelirse ayıp olacak oğluma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…