ewet canım sorma çizemedim zaten güzergah problemi wardaiire başkanını bekliorum o da toplantıda öğlene gelecek bir üzgünüm sormaa
düzeldiii bidenemmmm atlattımm atllattımmmm
istanbulda kadınlar günlük 100 tl ye geliyor işleri ağır gerçekten ama kaç kişi böyle paralar kazanıyor
kolay gelsın canımmmmmm sıcakta hıc sevmem utu ypmasınıısiz diyin 40 ben diyim 50 parça ütüm var onları oturarak yapıcam ben kaçar
hb canımmmm oluur olrrr oynasın bıdıklarrrr
Günaydın herkese
temizlik işini ben saldım.canım bir şey yapmak istemiyor tüller halılar dolaplar hep temizlenecek kardeşim yardım ederim dedi ama şimdide ramazan başlıyor bayrama kadar yapmak lazım hepsini.çok tembelleştim ne çanta hazır daha ne beşik 3-5 parça bişey aldım bebişe hala yıkanıp ütülenecek pat diye gelirse ayıp olacak oğluma :)))
Günaydın herkese
temizlik işini ben saldım.canım bir şey yapmak istemiyor tüller halılar dolaplar hep temizlenecek kardeşim yardım ederim dedi ama şimdide ramazan başlıyor bayrama kadar yapmak lazım hepsini.çok tembelleştim ne çanta hazır daha ne beşik 3-5 parça bişey aldım bebişe hala yıkanıp ütülenecek pat diye gelirse ayıp olacak oğluma :)))
bizim adanada genelde 70 80 falan bu kadının 110+ benzin 120 weriyorum we haftanın 6 günü full dolu bazen yalvarıyorum resmen gelsin diee
ayy canım ya ille basındamı durman lazımmıs alma bidaha o kadını
kız bende çağırdım sözüm ona her yeri pırıl pırıl yaptı bi tek camlara çok dokandırtmadım.çünkü ev 7, kat çok korkarım ben yüksekten.
ama annem geldi kadından sonra mutfağın duvarlarını bir sildi rezil oldum:)çamur akıyordu resmen halbuki duvarları sildim dedi.
siz diyin 40 ben diyim 50 parça ütüm var onları oturarak yapıcam ben kaçar
ayy canım ya ille basındamı durman lazımmıs alma bidaha o kadını
http://bimerapplication.basbakanlik....plication.aspx bu siteye değişikliler yapıp gönderelim bizde
siz diyin 40 ben diyim 50 parça ütüm var onları oturarak yapıcam ben kaçar
Günaydın herkese
ne karısın sen yaaaaa
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa
ayy ben ne kadar tembelim ya onada çözüm buldum sitenin altında terzi war onunla anlaşdım parça başına 1 tl alıyor haftalık ona weriyorum eşim bankacı hergün bir gömlek ve takım giyiyor haftada 5 tane gömlek 3 tane halan da pantln oluyor haftalık 8 liram feda olsun diyerek indiriyorm çok rahat oluyor walla hafta sonunkileri ben ütülüyorum kot tişört falan kolayy
anladm kuzum sıkma canını, baska birine sorsaydn canm, baskanamı sormak gerekıyo
ben gönderdim. hadi bakalım hayırlı olsun inşallah bu tasarı bizi de kapsar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?