2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fındıkkurtlarım günaydınnnnn nasılsınız bakalım bebişler nasıl??? biz kızımla kahvaltımızı yaptık iş yerindeyiz birazdan son sürat çalışmaya başliciz

Ben de halıların hepsini gönderdim yıkamaya. Temizlikçim de çok şükür çok iyi, güçlü kuvvetli. İkimiz bir elden hallettik, tertemiz oladu evim çok şükür.

ayy ben kadına yıkatmısdım hepsini benim kadınımda süper ewi temizliyo bir hafta we kirlenmio mübarek bir odayı 4 kere siliyor normalden biraz pahalı ama değiyor walla.. ama benim doğumda tatilde kadın ya baskasını bulmam lazım doğumdan önce temizletmek için of ya

Sağol canım, ben artık 15 günde bir alıyorum, ben de temizlik yapacak güç derman kalmadı artık. Bi hafta sonum var, onda da temizlikle uğraşınca dinlenemiyorum

sorma canım dert walla.. bakıcam artık işimde çok biterse kaçarım

Benimki de normalden biraz pahalı ama aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor ne diyeyim walla. Bi de kendi kendine nerenin kirli olduğunu biliyor ve sıraya koyuyor, benden daha iyi biliyor nerenin temizlenmesi gerektiğini. Bi de kocişe kızıyor çok dağınıksın diye çok komik gerçekten.

fındıkkurtlarım günaydınnnnn nasılsınız bakalım bebişler nasıl??? biz kızımla kahvaltımızı yaptık iş yerindeyiz birazdan son sürat çalışmaya başliciz

bende esımıı sabahh fındık kurdumun babası dıee sevıodumm ıyız cnm sukurr .. afıyet bal seker olsunnn ..kolay gelee

günaydın canımmm ben daha yeni uyandım o saatte gelsem ne ben yazdığımı bilirim ne de sen ne yazdığmdan anlarsın heraldee

bak iyi insan lafının üzerine gelirmişş bizde dün seni konuştuk niye gelmiyorr artık dieee ...
sen dinlenmene bak iyi bak bizim kuzucuklaraaaaa

Gunaydinnnn bende de hala yuzustu yatma icgudusu var tabii gece aci bir tekmeyle uyanip pozisyon degistirmek zorunda kaliyorum

günaydınn canımmm bende de var o ic güdüdennn ama hemen farkedip sol yapıyorummmm bebişim ezilir rahatsız olur dieee korkuyorummm kıyamam onaa beennnnn

günaydın şekerrrrrrevet nallıhanda 2-3 gündürr serin rüzgarlı çok şükürrrrrrr
ee gelcek misafirlerdee esseekk değil ya bişey yaptırmazlar heraldee sana :26:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr

günaydınnn canııımm

oyy çook geçimiş olsun canımmm ilk okuduğum da korktum bi annn neyseki ciddi bşey yokk..yaaa kafa izni veremez miii patron beyyy bi daha rapor almasannn da.

günaydın annişleerr

günaydın sekeriimmm

gunaydın anncıkler nasılsınz

günaydıınn yeni uyandık iyi bi uyku çekmişizzz kızımlaa...o da kıpır kpır şimdiiii bombaa gibiyiz ikimizdeee

günaydın finnduğuummm iyiyizz çok şükrrrrr bebişimdeee maşallah iyi zıppır zıppırrr
son süraattt yoookk frenleee frenleee

Günaydınnn annışşler......bizde kızımla kalktık mamamızı yedik.....şimdide gezmeye gidicez....size bir merhala -diyelim dedik

kadın yakında senı evden kovmasınn evı cok sahıplenmıss helal kadınaa.. walaa..

o kadını bana yolla canım

böyle bir şeyde yen duydum yazık adama kadından bide fırça yiyo o zaman oda biraz derli toplu olsun

ayy canm o projede tam zamanına rast gelmiş. biterse eve git bare kuzum, dinlenırsın...
hahaha hamıle ve hasta yolu okadar olur anca :)))

ayy sorma canım aynısı bir bakıyorum kafasına göre örtüleri değiştiriyor temizliyor hatta eşime kızıyor sana kaçkere şunları buraya koyma dedim die.. ewe şunu al falan die yorum bile yapıyor..eşimin aldığı çiçekelri atıyor heryere dökülüyor die kawga ediyorlar sonra.. ayy canım bizimki sosyetik işe arabasıyla geliyor ücreti de + benzin parası şeklinde komik walla ewine parke falan yaptırmıs onu anlatıyor öle işde

Seninki de pek sosyetikmiş canım araba filan maşallah, benimki gariban bir kadın, çok da iyi niyetli aklı fikri işinde, çok dürüst.

suksuk, didem_0101, sorcieree82, zevzekbayan, bayanstres, gulrose1983, pencil83, THIRTYOS, sedefler+, asilemir, Maybebabe+, oznur_52, peluska06, dermet, turkuazsuay+, tubica+

kızlar sinemalarda neler var haberiniz var mı? yazın pek bi şey olmuyo ama doğumdan sonra gidemeyz kolay kolay

nasıl gideceksin canım ya ben öle hiç kalkmadan oturamıyorum 3 saat falan sıkıştırıo ille kalkıp dolaşıyorum şıkıştırmasa bile hayatımı en çok geçiridğim wc ye uğramak zorundayım yarım saatte bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…