Selam kızlar! Valla çok hızlısınız yetişemiyorum takip etmeye.
Dün kızımla bir kır düğününe gittik, açık havayı çok sevdi gider gitmez kıpırdanmaya başladı ayrılana kadar da durmadı. Bu sıcaklarda ben de o da pişiyoruz resmen. Artık daraldığımı hissediyorum. Ben de çalışabilir raporu aldım; ama daha teslim edemedim, sallıyorum hep sıcaktan, personel dosyam başka bir binada, üşendim oraya gitmeye :) Bir de rapor alınca mecburen çalışmanız gerekiyormuş o sürede, yoksa yıllık izin kullandırıyorlarmış. Sıcakta çalışmak zor gerçekten, bir de benim gibi tez yazıyorsanız daha bi zor.
Biz eşimle Buz devri 4' e gittik, artık animasyon filmlere gitmeye başladık :))
El dopplerleri 20-24. haftalarda bebişin işitme sistemine zarar verebiliyormuş, daha doğrusu o dönemde ısıdan dolayı etkilenir demişler ve gereksiz yere ultrasona girmememi tembihlemişlerdi, son günlerde birşey olacağını sanmam; ama yine de abartmayın, Allah korusun en ufak bir sorunda kendinizi sorumlu sayarsınız biz mi yaptık ettik diye pişman olmayın!
Benim ev de öğrenci evi gibi oldu, bulaşıklar falan yığıldı, yemek de yapamıyorum. Haftasonu temizlik atağı geliyor bi başlıyorum işe; yorulana kadar yapıyorum sonra tüm hafta yatıyorum! Şansıma temizlikçim de hamile ve benimle aynı zamanda doğuracak, halbuki ben ilk günlerde onu yardıma bile çağırırım diyordumDoğum sonrası annemlerde kalacağız, hatta bayramı da orada geçirmeyi planlıyorum, kendinizi bu sıcaklarda misafir için yormayın, benim annem doğum öncesi bir bayram temizliğinde kanepe çekip 1 ay yatmak zorunda kalmış, ona rağmen kardeşimde erken doğum yapmış, millet ne der diye de düşünmeyin onlar evinize pis demeye geliyorlarsa hiç gelmesinler daha iyi! Bu aralar agrasif takılıyorum zaten, biri birşey dese, hatta ima etse üstüne atlayacağım :))
Bebek alışverişi hem yorucu hem de müthiş zevkli bişey, insan o ufacık şeyleri görünce heyecanlanıyor. Ben de rüyalarımda doğurduğumu, nişan geldiğini, emzirdiğimi görüyorum, çevremdekiler de hep beni aynı şekilde görüyorlarmış.
Bebek şekerini ben de buzdolabı süsü olarak istiyorum, nikahımda yapamadım, bari bebeğimde hevesimi alayım. Uygun bi yer bulursam sizinle de paylaşırım.
Çenem düşmüş kusura bakmayın, hepinize kolay gelsin.
ben herseyı aldımm ama bı okadar daha alırımm daa esım bosarr dıee korkyorumm adama fenalık geldıdeee
Bu arada kızımızın adı Tülay, Eylül ismini çok sevmeme ve Eylül annesi olmama rağmen koymak istemedim; ama şiddetle tavsiye ederim.
bak bırden ogrencılıgımı getırdın aklıma, ben 7 sene ankaradaydım canım, az gezmedık kızılayda, bahcelıde :))
biz de gelek mii
bende cok sık gormeye basladım artık sanırım dogum yaklastıgı ıcın basladı... neden cekınıyosunkı cnmm senın 2 tannee hem
fıkır ııguseldee once ısımm bulun dogucak cocuk ısmı yok
pıreler ucuoo bıyerınde ondannben niye görmüyorummm yaa kızımııııı:84:
buyuduu buyudu cnmm masalahheyül ümün hareketleri iki gündür iyice şiddetlendi..büyüyomu acaba benim kızım ..yerim ben onu
afıyet olsun sızede cnmm .. ıı allısverısler..Afiyet olsun şekerim, biz de yemekhanenin açoılmasını bekliyoruz. 12:15 te açılıyor, yemekten sonra da alışverişe çıkasım var.
zorunamı gıttıı kardesshayrettt
zillii :26:
sendee o karaköy poğaçaları alman pastalarrıııı kocandadaa o göbekkk oldukçaaa o herif seni boşayamaz şekerimmmmm
ben herseyı aldımm ama bı okadar daha alırımm daa esım bosarr dıee korkyorumm adama fenalık geldıdeee
Öğlen çıkıp Kızılay'a alışveriş yapasım var
Had
Hadi ya, benim iş yerim Kızılay da sayılır Bakanlıklarda, evim de Bahçeli de, şansa bak. Ben de Ankarada okudum.Her ikisi de öğrenci mekanı biz de çok gezdik oralarda, şimdi de oralarda yaşıyorum, sen hangi üniversitede okudun canım?
evet canım ya sen tamamladın ne güzel, benim daha ufak tefek eksiklerim var. Kıyafet, tekstil kısmını tamamladım da, bakım ürünleri, temizlik ürünler vs. kaldı. Aklıma geldikçe onları tamamlıyorum işte.
gazi unıv. canm kampusteydık, bizde ılk once gazı mah oturduk.. snra yuksek lısansa baslayınca , calısmayada baslamıstık, ozamnda dıkmene tasındık, dıkmendede 3 sene oturduk, şimdide 3 senedır ızmırdeyım, yuvaya donduük :)))
hava çok sıcak öğlen gitme gideceksen akşam üzeri git. Ankara bu sene daha mı sıcak yoksa ben hamileyim diye mi öyle geliyor piştim yavsss
bakayımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?