hava çok sıcak öğlen gitme gideceksen akşam üzeri git. Ankara bu sene daha mı sıcak yoksa ben hamileyim diye mi öyle geliyor piştim yavsss
ankara gunduz sıcak ama aksam serın olmuyormuuuu???? biz ordayken oyleydı :))), yazın bıle serın bı gece, izmirde ımkansızz şimdi
nasıl oluo oo banada soleee bı hafta alıp otekı hafta vermekk ben 12 kg aldımm toplamda daha fazla almak ıstemıyorum cokta yemıyorumm..anlamadım ben bu ısıBen doktora tezi yazıyorum, eşim de doktora yapıyor bakalım bebiş gelince ne yapacağız.
12 kg aldım; ama 8 haftadır her hafta düzenli şekilde 2,5 kg alıyorum, ertesi hafta veriyorum :) Kimse bişey anlamadı bu işten. Böyle gidecek gibi, sıcağın tek iyi yanı iştahımın kesilmesi oldu.
Erkek bebeklere isim önerilerim; Efe, Ege, Tuğra, Umut, Bulut, Kerem, Barış, Tuğrul.
Biz kızın adını bulmuştuk da erkekte kararsız kalmıştık, kolaylık oldu kız gelince.
göstermemmmmm catlaaaaaaaaa meraktaaannn
kız valla elbiseye sarıldımm ağlıyorummmm çok şekerrr yaaa
kızlar günaydınn....
çalışan annelere doğum izniyle ilgili sorularım var.
ben 32 haftamda olmama rağmen 37 .haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
Olurda bebek acele eder (ki inşallah etmez) 36 haftada doğurursam veya daha fazla dayanamayıp 36 .haftada izne ayrılmak istesem
çalıştığım o 4 hafta doğum iznime eklenirmi...???
ne olur bilgisi olan cevap versin...ben bir türlü doğru bir cevap bulamadım....:84::88:
ıı yolculuklar cnm aman dıkkatlı olll.. cokduuygusalızz cokazıcık geçmiş yaptım
kaçaklar gelmiş tentation ve mrtylz
duygusala bağlamışız kızlar her elinize geçene ağlıyormuşsunuz bakıyorum
ben de öyleyim evimi topladım iyice kızımın odasına baktıkça ağlıyorum,kolileri oraya istif ettik
oda da oyuncaklar saçılı dururken şimdi koliler var görse paralar bizi cadıı
ben yarın adanaya gidicem,arabayla arka koltukta yata yata inşallah bi sorun çıkmaz
kızıma koca bebeğime kavuşacam inşallah
benim tel.de sorun var yükleme yapamıorummm 12.30 da babamızın telinden çekip gösteririz hediyemizi canımmmmmm
ankara gunduz sıcak ama aksam serın olmuyormuuuu???? biz ordayken oyleydı :))), yazın bıle serın bı gece, izmirde ımkansızz şimdi
Ewet ya ben de 10 senedir Ankaradayım, hiç bu seneki kadar sıcak olmamıştı, hem gündüz hem de gece sıcak, yaprak kımıldamıyor sanki.
Tiny Love Gymini Uykucu Ana Kucağı 3 ü Bir Arada GittiGidiyor'da 60350628
bu ne güzel bişeymiş yaa üst kata kaynanaya bundan mı alsam acaba ama bir park yatak kadar var fiyatı
bu sene gece sıcaktan uyunmuyor. gece bir uyanıyorum ter içinde kalmışım çok sıcakkkkk
bu sene sansımıza demekkı,, hava cook sıcak heryerde
canım güzelde ancak 6 ay kullanabvilir dönmeye başlayınca düşer kız içindn
canım yaa iş için kaçmak zorunda kaldım şimdi geldim site Adana Koza Davetiye bak bakalım
azıcık geçmiş yaptım
kaçaklar gelmiş tentation ve mrtylz
duygusala bağlamışız kızlar her elinize geçene ağlıyormuşsunuz bakıyorum
ben de öyleyim evimi topladım iyice kızımın odasına baktıkça ağlıyorum,kolileri oraya istif ettik
oda da oyuncaklar saçılı dururken şimdi koliler var görse paralar bizi cadıı
ben yarın adanaya gidicem,arabayla arka koltukta yata yata inşallah bi sorun çıkmaz
kızıma koca bebeğime kavuşacam inşallah
didemcım lınk bu. mevlut icın bunlardan düşündüm, içine lokumla badem sekerı koyablırım, ama hastane ve yakın akrabalr ıcın baska bısey alıyım dıyorum, biberonda kararsızımm...
Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?