2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hava çok sıcak öğlen gitme gideceksen akşam üzeri git. Ankara bu sene daha mı sıcak yoksa ben hamileyim diye mi öyle geliyor piştim yavsss

Ewet ya ben de 10 senedir Ankaradayım, hiç bu seneki kadar sıcak olmamıştı, hem gündüz hem de gece sıcak, yaprak kımıldamıyor sanki.

kızlar bugüne kadar aranıza aktif katılamıyordum..ama her yazdığınızı okuyordum...
malum hem iş hem ev ; birde kpss kursu zamanım kalmıyordu((((

alışveriş annlerine bazı tavsiyelerim var ...
ben bayrampaşada oturduğum için her haftasonu mutlaka forum istanbula gitmeye çalışıyorum.
alt katında çok güzel bebek mağazaları var ve bu ara indirime girdikleri için de çok uygun fiyatlara kaliteli şeyleri alabiliyorsunuz..
bu arada yeni keşfettiğim H&m ve C&a mağazalarının bebek reyonlarına da mutlaka uğrayın çoooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel şeyler var...
geçen haftasonu 30 tl lık ürünü indirimden 7.5 tl ya aldım

smyk diye bir çocuk mağazası var orasıda harikaaa....özellikle bebek ayakkabılarında indirim var
5 tl ya bile alabilirsiniz....

son olarak e bebek her hafta bir üründe çok iyi indirim yapıyor...bu indirimleride kaçırmayın derim....

ah çenem düştü...

nasıl oluo oo banada soleee bı hafta alıp otekı hafta vermekk ben 12 kg aldımm toplamda daha fazla almak ıstemıyorum cokta yemıyorumm..anlamadım ben bu ısı
göstermemmmmm catlaaaaaaaaa meraktaaannn
kız valla elbiseye sarıldımm ağlıyorummmm çok şekerrr yaaa

bende cok duygulanmıstımmm hedıyem gelınce.. ıı gunlerde kullanın cnmm

azıcık geçmiş yaptım
kaçaklar gelmiş tentation ve mrtylz
duygusala bağlamışız kızlar her elinize geçene ağlıyormuşsunuz bakıyorum
ben de öyleyim evimi topladım iyice kızımın odasına baktıkça ağlıyorum,kolileri oraya istif ettik
oda da oyuncaklar saçılı dururken şimdi koliler var görse paralar bizi cadıı

ben yarın adanaya gidicem,arabayla arka koltukta yata yata inşallah bi sorun çıkmaz
kızıma koca bebeğime kavuşacam inşallah

şimdi canım eğer erken doğum yaparsan kalan izinlerin doğum sonrasına aktarılıyor yeni yasaya göre yani 36. haftada doğum yapsan kalan 4 haftan sonraya aktarılıyor.. istediğin zamanda ayrılabilirsin izne 37 kadar çalışabilirsin die kural yok ben 36. haftada ayrılacağım doktorum izin wermedi

benim tel.de sorun var yükleme yapamıorummm 12.30 da babamızın telinden çekip gösteririz hediyemizi canımmmmmm

ıı yolculuklar cnm aman dıkkatlı olll.. cokduuygusalızz cok son ayda napıcazz bılmem
benim tel.de sorun var yükleme yapamıorummm 12.30 da babamızın telinden çekip gösteririz hediyemizi canımmmmmm

tememmm tatlumm

bu sene gece sıcaktan uyunmuyor. gece bir uyanıyorum ter içinde kalmışım çok sıcakkkkk

Evet canım gece ben de ter içinde uyanıyorum, hiç böyle olmamıştım bu yaşıma kadar.

Kıslar bugün teravih ve sahur var. Ramazan heyecanı başlıyor, her ne kadar oruç tutamasam da evde eşlerden dolayı ramazan telaşı var.

canım güzelde ancak 6 ay kullanabvilir dönmeye başlayınca düşer kız içindn

evet yaa, bunlar zaten az kullanılıyomuş, arkadsm martta dogum yaptı, kızı artık duramuyormuş onda, sana vereyım alma boşuna,zaten 5,6 ay anca kullanılıyo dedi..

iyi yolculuklar canımm bence hiç gelme adanaya yanmakta lafmı cehennem artık klima bile yetersiz kalıyor yok böle bişe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…