- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
yazık kız adama şimdi oruçta tutcak ben kıyamayanlardanım o da bana taç takıyor mubarekne karısın sen yaaaaa
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa
iyi yapmışsın canım kış ütüsü zor yazın daha kolay bizim karı koca kıyafet zorunluluğu var ikimizde kışın gömlek takım yazın daha rahatayy ben ne kadar tembelim ya onada çözüm buldum sitenin altında terzi war onunla anlaşdım parça başına 1 tl alıyor haftalık ona weriyorum eşim bankacı hergün bir gömlek ve takım giyiyor haftada 5 tane gömlek 3 tane halan da pantln oluyor haftalık 8 liram feda olsun diyerek indiriyorm çok rahat oluyor walla hafta sonunkileri ben ütülüyorum kot tişört falan kolayy
ay anacım nerden öyle şeyler buluyorsunuz anlamıyom valla artık ana-baba ne yaptınızda kuzuyu rahatsız ettiniz:)Kızlar daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum. Ben de bir el dopleri var bebişin kalp atışlarını dinlemek için. Hamileliğimin başlarında her gün dinliyorduk eşimle. Sonra doktora sorduk zararı var mı diye, o da çok fazla kullanmayın amniyon sıvısının ısınmasına neden oluyor dedi. Son haftalarda kullanın dedi, özellikle hareketsizliğinden şüphelenirseniz dedi. Biz de o gün bıraktık o aleti kullanmayı. İlk zamanlar bir de o kadar zor oluyordu ki bulmak, vırt vırt kayıyordu, kalbine yakın bir yeri bulmak için tüm karnımı dolanıyorduk. Dün yatmadan önce aklımıza geldi bi dinleyelim dedik. Zaten propu koyar koymaz buldum hemen yakaladım kalp atışını 150-160 arası düzenli olarak atıyordu. Ama inanamazsınız sesi sedası çıkmayan bebek bir anda hareketlendi ve resmen propu ittirdi sanki rahatsız oldu kuzucuğum. Korktuk ve hemen çektik.
kız ben evlendiğimden beri hiiiç üzerime almadım.adam öğretmen anacım haftada beş gömlek eder bi de pantolon uğraşamam valla
baktım canım külahlara walla sen bilirsin bende bilemedim şimdi.. ben ayrı ayrı yapmadım hepsi bir:) biberon bana çok sıcak gelmiyor açıkçası yinede sen bilirsin tabikide
iyi yolculuklar canımm bence hiç gelme adanaya yanmakta lafmı cehennem artık klima bile yetersiz kalıyor yok böle bişe...
merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.
merhaba canım, demekkı cok fark yok arada, doktorun da tamamlayabılır demıs zaten, rahat ol kuzum, bebıse yarıyacak seyler yemege calıs...
merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.
Canım kaç gr olmuş bebeğin?sen kaç kilo aldın?
saglıklı olması daha önemli bak benim komşumun bebeği 3200 doğdu ama 15 gün küvezde kaldı
daha düşük kilolu doğup da ertesi gün evine giden bebekler var sonuçta,hem belki kapatır arayı annesi sen bu ara iyi beslen
36.haftada ızne ayrılırsan cnm 4 haftan eklenır dogum sonrasına eger 36,hftda dogum olursa yıne sadece calıstgn 4 haftanı aktrblysn gerıye kalan 4 haftan yanıo yanı
gunaydn canm, benm bıldıgım erkendogum olursa ozaman eklenmıyormuş, ama eger sen 4 hfta snra yanı 36 da ızne ayrılmak ıstersen, ozamn calıstıgın süre dogumdan snraya eklenıyoo dıye bılıyorum,
kız hamile olunca ne oluyor boş oturursan tembelleşirsin cemre doğunca ben bakamam baban baksın mı diycen haen iyisini yapmıssın sen bide çalışıyorsun zateennn ben ev hanımı olduğum için hamilelik öncesinde yapıodummm ama hamile oldum olası elime sürmedimmm
kaynanaylamı yaşıyorsun amanınbende ev için bayramı bekliyorum.zaten bir aksilik olmazsa bayramla beraber işi de bırakacağım.nerdeyse 20 gün oluyor o zaman doğuma ama daha çalışamam sanıyorum.evde de duramam malum kaynana faktörü var bir bahane bulup annemlere atıcam kendimi.yoksa erken doğururum o kadınla her gün dipdibe kalırsam
yazık bu kız annelerine ama damatları pofpoflasınlar erkek anneleride gelinleri sinek gibi ezmeye kırmaya çalışsınlar annelerinizi ezdirmeyin kızlarBence de keske bas basa kutlasaydık ama kocişin canı öyle cekti heralde.Gün onun günü diye bişi diyemedim bende. Allahtan annem yakınımda..Yemekleri ben yaparım dedi kadıncaazz,kıyamadı kızına.Annelik işte
Sorma canım, benim kocam hiç büyümeyecek bir cocuk. Doğum günü için tel almayı düşünüyordum.Hadi dedim kendi secsin belki benim aldıgımı begenmez (tam bi teknoloji manyagı cünkü) Sectiği telefon 1980 liraİnsan biraz acır ne bilim. Bebiş gelecek masraf cok olacak diye düşünmüyor bile:5
Ooh ne güzel dinlenmişşin.Ben de öyle bikacgün boyunca uyumak dinlenmek istiyorum.Hamileliğimin 4. ayından beri devam eden bir uyku problemim var. En cok uyudugum 4 yada 5 saat
Yaptırmazlar yaptırmasına da benim düşündüğüm önceki hazırlık asaması. Temizlik, pasta börek vs. Çok ayakta kalamıyorum hemen ayak tabanlarım agrıyıveriyor. kac gündür aksam yemeklerini hep esim hazırlıyor.Ben nası yemek yapim 4 aileye..Allahtan annem yetişti imdadıma.
ben niye görmüyorum yaabende cok sık gormeye basladım artık sanırım dogum yaklastıgı ıcın basladı... neden cekınıyosunkı cnmm senın 2 tannee hem
fıkır ııguseldee once ısımm bulun dogucak cocuk ısmı yok
kızlar şubat 2011 de çıkan torba yasayla doğum izni maddesi tekrar düzenlendi, erken doğum durumunda kullanamadığımız haftaları doğum sonrasında kullanıyoruz.
iş yerinizdekiler olmuyo diyosa haberleri olmadığındandır, mutlaka söyleyin yeni yasa böyle diye.
herkes tam 40 ta doğuramaz ki, 1 hafta bile olsa aktarabilmek önemli bence
kızlar bugüne kadar aranıza aktif katılamıyordum..ama her yazdığınızı okuyordum...
malum hem iş hem ev ; birde kpss kursu zamanım kalmıyordu((((
alışveriş annlerine bazı tavsiyelerim var ...
ben bayrampaşada oturduğum için her haftasonu mutlaka forum istanbula gitmeye çalışıyorum.
alt katında çok güzel bebek mağazaları var ve bu ara indirime girdikleri için de çok uygun fiyatlara kaliteli şeyleri alabiliyorsunuz..
bu arada yeni keşfettiğim H&m ve C&a mağazalarının bebek reyonlarına da mutlaka uğrayın çoooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel şeyler var...
geçen haftasonu 30 tl lık ürünü indirimden 7.5 tl ya aldım
smyk diye bir çocuk mağazası var orasıda harikaaa....özellikle bebek ayakkabılarında indirim var
5 tl ya bile alabilirsiniz....
son olarak e bebek her hafta bir üründe çok iyi indirim yapıyor...bu indirimleride kaçırmayın derim....
ah çenem düştü...
evet cnm tamamlayabilir gibi bişeyler dedi ama ben çok korkuyorum ya dahada geri kalırsa diye..
merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?