doktorum kendi baktıpında 1250 diye ölçtü ama dünkü doppler çekimde 1450 çıktı...ben çok kilo aldım canım ya 14...demek hep bana yaramış yediklerim...öle tabiki canım sağlıklı olsun da zayıf olsun önemli değil.benim korkum hep geri kalması.
sen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklarsendee o karaköy poğaçaları alman pastalarrıııı kocandadaa o göbekkk oldukçaaa o herif seni boşayamaz şekerimmmmm
ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydikızlar bugüne kadar aranıza aktif katılamıyordum..ama her yazdığınızı okuyordum...
malum hem iş hem ev ; birde kpss kursu zamanım kalmıyordu((((
alışveriş annlerine bazı tavsiyelerim var ...
ben bayrampaşada oturduğum için her haftasonu mutlaka forum istanbula gitmeye çalışıyorum.
alt katında çok güzel bebek mağazaları var ve bu ara indirime girdikleri için de çok uygun fiyatlara kaliteli şeyleri alabiliyorsunuz..
bu arada yeni keşfettiğim H&m ve C&a mağazalarının bebek reyonlarına da mutlaka uğrayın çoooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel şeyler var...
geçen haftasonu 30 tl lık ürünü indirimden 7.5 tl ya aldım
smyk diye bir çocuk mağazası var orasıda harikaaa....özellikle bebek ayakkabılarında indirim var
5 tl ya bile alabilirsiniz....
son olarak e bebek her hafta bir üründe çok iyi indirim yapıyor...bu indirimleride kaçırmayın derim....
ah çenem düştü...
azıcık geçmiş yaptım
kaçaklar gelmiş tentation ve mrtylz
duygusala bağlamışız kızlar her elinize geçene ağlıyormuşsunuz bakıyorum
ben de öyleyim evimi topladım iyice kızımın odasına baktıkça ağlıyorum,kolileri oraya istif ettik
oda da oyuncaklar saçılı dururken şimdi koliler var görse paralar bizi cadıı
ben yarın adanaya gidicem,arabayla arka koltukta yata yata inşallah bi sorun çıkmaz
kızıma koca bebeğime kavuşacam inşallah
sanirim beni kimse görmüyooorr
merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.
merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum
banada bişey oldu, bıberonu buzamna kadr begenmıstım, bi sogudum ama sımdi.. :))))
Mecburum gelmeye canım yoksa burda kolilerin içine doğum yapacam valla
bu arada alt komşumun bebeği gelmiş hastananeden ağlıyor viyak viyakkk
Ben hastane odası için kutuda çikolata veya bebek şeklinde şekerlerden alıcam pastaneden özel bişey yaptırmicam
bildiğim kadarıyla devlet memurlarını kapsıyor yasa özel sektöre çalışan ssk lıları kapsamıyor. hatta onunla ilgili bir kampanya başlatılmıştı ssklılarıda kapsasın diye yazı yazılıyordu ben de katılmıştım
Gelirim vallagel ozaman haftaya kahwe içmeyede gel bana:) hangi hastanede doğum yapıcaksın ewet canım bende gördüm onları hatta onlardanda alasım wardı da abartma dediler
Biz geldik, yemeğimizi yedik. Ama alışverişe gidemedik, çok sıcaktı pöfff.
canim ist da degilim ordudayim keske gdebilsydim orda alablecgm yerler daha fazla yol uzun oldugu icn gdemyrm bu sene netten uygun fyata siprs vereblecigm bi site onereblrmisinMerhaba canim, bebek sekeri icin malzemeleri ben hhavuzluhan'dan aldim. Pelin bebek'ten. Uygun fiyatli cok urun var orda. Bizimki biraz tuzlu oldu ama hem adetimiz fazlaydi hem de tane basi fiyati pahaliydi. Biz pembe disinda degisik bisey olsun istedik.. Beyaz ferforje ustunde oturmus bir kanatli melek elinde papatyasi, yaninda da piriltili kese icinde seker koyucaz. Daha erken oldugundan sekerleri almadim paketlemesini kendim yapicam. Bu arada logusa serbeti bardagi, bardak susu de yaptirdim, fiyatlari uygundu.
Pelin bebek'i tavsiyeederim uygun fiyata cok fazla urun var canim.
Kızlar şimdi olkuldan aradılar
bankadan maaş promosyonu vereceklermiş,bu eylül bebeleri çoook kısmetli yaaa
gelin imzalayın diye 600 TL ek bir para
Gelirim valla
nerde oturuyosun?
Hoş geldiiinnn
niye boş geldiiinnn?hani pasta?poğaça? kurabiye?dondurmalarımız????
yazık kız adama şimdi oruçta tutcak ben kıyamayanlardanım o da bana taç takıyor mubarek
4-5 günlüğüne yakın biryerde tatildeydik bavulu doldurduk kullan kullanma her şey yıkandı e tabi bide ütülendi çok hamaratım dimi
iyi yapmışsın canım kış ütüsü zor yazın daha kolay bizim karı koca kıyafet zorunluluğu var ikimizde kışın gömlek takım yazın daha rahat
ay anacım nerden öyle şeyler buluyorsunuz anlamıyom valla artık ana-baba ne yaptınızda kuzuyu rahatsız ettiniz:)
ben masraflı kadınım giyim kuaför her şey bende bazen kendimden bıkıyorum ama öyle çok pahalı alış verişler yapmam
kız hamile olunca ne oluyor boş oturursan tembelleşirsin cemre doğunca ben bakamam baban baksın mı diycen ha
kaynanaylamı yaşıyorsun amanın
yazık bu kız annelerine ama damatları pofpoflasınlar erkek anneleride gelinleri sinek gibi ezmeye kırmaya çalışsınlar annelerinizi ezdirmeyin kızlar
ben niye görmüyorum yaa
sen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklar
ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydi
iyi yolculuklar iyi dayandın kızından ayrı kalmaya ben oğlumla hep didişiyorum ama sabahtan akşama burnumun direği sızlıyor
merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.
selam kızlarrrr biz geldikk nasılsınız ne kaynatonuz bakamm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?