2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

1450 gr. çıktıysa gayet iyi bence. İnşallah aradaki fark açılmaz. Benimde 26 temmuzda kontrolüm. İnan benimde tek düşündüğüm o. Fark açılmasın. 30. haftada benimkide 1170 gr dı. Oğlum 29. haftalıkken 1450 gr. mış ve 39. haftada 2.880 gr. olarak dünyaya gelmişti. Burdaki bebeklerle kıyasladığımda çok zayıf geliyor kızımın kilosu En önemlisi 200-300 eksik olsunda sağlıklı olsun ne yapalım. Ama sen yinede yemene dikkat et.

Vuslat79

senin için şeker ağaçları koydum ya görmedin miiiiii???
Değişik fikir istememişmiydin bacıııı

sendee o karaköy poğaçaları alman pastalarrıııı kocandadaa o göbekkk oldukçaaa o herif seni boşayamaz şekerimmmmm
sen kocasını nerden gördün face denmi kaçaklar
ben C A ya bakmıştım ürünler sertti beyenmedim ben yumuşacık şeylerden istiyorum belkide elimi attığım öyleydi

iyi yolculuklar iyi dayandın kızından ayrı kalmaya ben oğlumla hep didişiyorum ama sabahtan akşama burnumun direği sızlıyor

korkma canım bak eşinde öyleymiş daha ne düşünüyorsun demekki babadan

merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum

canım tüplerini niye bağlatıyorsun yazık günah sana eşin bağlatsın kendininkini başka yöntemler düşünün bu yöntem en uç yöntem

gel ozaman haftaya kahwe içmeyede gel bana:) hangi hastanede doğum yapıcaksın ewet canım bende gördüm onları hatta onlardanda alasım wardı da abartma dediler

ne kadar saçma değilmi ???memura bu hak tanınıyor ama sgklıya tanınmıyor.mesela memurlara birde günde 3 saat süt izni ver bize is 1,5 saat(((

gel ozaman haftaya kahwe içmeyede gel bana:) hangi hastanede doğum yapıcaksın ewet canım bende gördüm onları hatta onlardanda alasım wardı da abartma dediler
Gelirim valla
nerde oturuyosun?

Biz geldik, yemeğimizi yedik. Ama alışverişe gidemedik, çok sıcaktı pöfff.

Hoş geldiiinnn
niye boş geldiiinnn?hani pasta?poğaça? kurabiye?dondurmalarımız????

canim ist da degilim ordudayim keske gdebilsydim orda alablecgm yerler daha fazla yol uzun oldugu icn gdemyrm bu sene netten uygun fyata siprs vereblecigm bi site onereblrmisin

Gelirim valla
nerde oturuyosun?

Hoş geldiiinnn
niye boş geldiiinnn?hani pasta?poğaça? kurabiye?dondurmalarımız????

ruh sağlığına yakın oturuyorum ama bütün gün işdeyim belediyede çalışıyorum çarşı tarafına gelirsen beklerim zaten oturuyorum öle genelde:)

ay sorma canım ya benim bir arkadaşım var 2011'de doğum yaptı, çok meraklı piyasada ne varsa bilir. O verdi bana bu aleti. Dinlemek çok keyifli ama bebişim dinlendiğini hissedip rahatsız oldu sanırım.

valla biraz boş boş oturyorummm ama ütü yapamıyorummm belim ağrıyorrrr napayııımmm sen taş gibi hatunsun maşallahh

evet canımmm arada ordada takılıyoruzzzz sende gelllll

Canım çok sevindim, sen kendini boşuna üzüyorsun bence, kilonun pek önemi yok diye biliyorum ben. Ben de 2400 gr gibi bir kilo ile doğmuşum, ama annem der ki çok kısa sürede toparladın, bi de hiç bir sağlık sorunu yaşamamışım çok şükür, boyum falan da kısa değil. Sen yine de protein ağırlıklı beslenmeye çalış, bi de çok miktarda su iç ki, kandaki oksijen artsın ve besinin bebeğine taşınması daha fazla olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…