aman maşallah canım...Allah nazarlardan saklasın.......
bende kızıma isim bulamadım...
bitürlü beğenmiyrm....
Oğluşunun adı ne olucak tatlım?
Beyza ismi güzel anlamlıda.....
slm kızlar biz geldik acık cekilin kenara
saol cnm yaa sorma bugun cok korktuk esımde bende.. sukur sımdı dustu..tuzlu yemıyorum temızlık yapmıstım cokyoruldum ondanmı cıktı nedır bıde hava sıcak..kızlar çok sıcak ölüyorum yasuksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş
saol cnmmcanım geçmiş olsun bu arada
kendine dikkat et annesi...
tuzludan uzuak duuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr..................
bıdaha olursa dr soluycem cnmm ıns bıdaha olmaz.Suksuk geçmiş olsun canım, Allah tekrar yaşatmasın..Dikkat et kendine.Bu sıcaklar cok tehlikeli, bol su içmeyi ihmal etme.Bende de tansiyon sorunu var doktorum coraspirin içiriyo 16. haftadan beri..Tekrar olursa mutlaka doktorunla görüş canm.
Kizlar baktim ama bulamadim sukriye'ye nolmus? Nesi var?
tansıyonumm 14 _9 cıktı cnm nrmalde hep 11_7 cıkıodu.. braz daha yukselseydı zararlıydı bebek ıcın sona dus alıp 2 saat uyudumm uyandıgımda bıraz dusmustu 12 _8 sımdı bırazdan gene olcucezz ..
Canim cok gecmis olsun, dikkat et kendine.. Aman tuzlu yeme, sicaklarda disari cikma dikkat et aman annesi kuzucuga da kendine de..
Suksukcum geçmiş olsun canım..çok dikkat et kendine ... Yorulma eşini yor
saol canımyaa .. sıcaktann bıde temızlk yaptık ondan sanırım artık bısey ellemem tobee aklım cıktı bugun
o ne demek arkadaşm ya kordon gebelik boyunca bebeklere dolanırmış çıkarmış doktorlar bebek hareketlerine bu yüzden önem veriyorlar şimdiden boğazında kordon var e 1 ay sonra sezeryan o zaman mantıksız zararı varsa şimdi müdahale etmeliydi ama yanlışmıyımMerhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum memlekete geldim annemin yanında yapcam doğumumu bu arada burdaki doktorum bebeğe 1 tane kordon dolanmış dedi büyük ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım artık Allah tan hayırlısı sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz
saol canımyaa .. sıcaktann bıde temızlk yaptık ondan sanırım artık bısey ellemem tobee aklım cıktı bugun
bu nasıl terleme yarabbim klimanın altında su gibi ter akıtıyorum bu sıcaklar beni mahvediyor tabi bunalınca assoliste bağlıyıorum
kendimden nefret ettim
bide 2 gündür ayakta veya oturunca daha çok karnım sertleşiyor uzanınca geçiyor devam ederse salı felan dr a giderim biraz rahatsızım heralde sıcaklar herşeyi tetikliyor bence
o ne demek arkadaşm ya kordon gebelik boyunca bebeklere dolanırmış çıkarmış doktorlar bebek hareketlerine bu yüzden önem veriyorlar şimdiden boğazında kordon var e 1 ay sonra sezeryan o zaman mantıksız zararı varsa şimdi müdahale etmeliydi ama yanlışmıyım
şükriyecim çok geçmiş olsun ama bence seninkisi yorgunluktan mutfak temizledim yazmışsın hemde tek başına hemde bu sıcakta
biraz dikkat edelim kendimize yazık o yavrulara
Kiz bu sicakta ne temizligi.. Birak bk gotursun evi senin canin, bebisin cani kiymetli.. Ben de bak gecenlerde ayakta utu yaptim bikac saat neler geldi basima.. Aman ev isi mi ote dursun.
KIZLARRRR KENDINIZI YORMAYIN HELE KI BU SICAKLARDAAA.. AGIR KALDIRMAYIN, AYAKTA COK KALMAYIN..
şükriye canım geçmiş olsun aman dikkat et ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?