2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Suksuk geçmiş olsun canım, Allah tekrar yaşatmasın..Dikkat et kendine.Bu sıcaklar cok tehlikeli, bol su içmeyi ihmal etme.Bende de tansiyon sorunu var doktorum coraspirin içiriyo 16. haftadan beri..Tekrar olursa mutlaka doktorunla görüş canm.

mobılyanız geldıgınde ıcını dışını, hatta cekmecelerı cıkartıp menteselerıne kadar yumoş, vernel tarzında kokulu bır deterjan ıle sılın mutlaka.
bızımkı gelelı 2 ay olucak neredeyse ama hala bıraz da olsa koku var.
tavsıyem, ıkı odanın camını acarak ıyıce cereyan yaptırın. hava sırkulasyonu olsun ıyıce.

bu arada, beklenen dogum tarıhı 18 eylül
dun dr umdan 37.haftaya kadar calısabılır raporu aldım.
28 agustos'a kadar bır aksılık cıkmazsa calısacagım.

bazı arkadaslar soruyordu, fıkır olsun sızlere de ;

raporda belırtılen 32 hafta 31+6 dan sonrakı güne denk gelıyor, dr bu tarıhe gore rapor yazıyor

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum memlekete geldim annemin yanında yapcam doğumumu bu arada burdaki doktorum bebeğe 1 tane kordon dolanmış dedi büyük ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım artık Allah tan hayırlısı sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz

Cok heyecanliyim birazdan kizimin cicilerini yikamaya basliycaz... Her hazirlikta daha da heyecanlaniyorum mutlu gune git gide yaklasiyoruz diye.. Bi de bi aglak oldumki sormayin gitsin.. Gozumden yas eksik olmuyo :) mutluluk gozyaslari....

Bu arada bebis kiyafetleri yikamak icin organik friendly bebe deterjani aldim, yumusatici vs kullanilmiyor extra. Kokusu falan cok hos, agir degil.. Kiyafetler yikaninca tekrardan deterjanla ilgili yorum yaparim kizlar.

Kizlar baktim ama bulamadim sukriye'ye nolmus? Nesi var?

saol cnm yaa sorma bugun cok korktuk esımde bende.. sukur sımdı dustu..tuzlu yemıyorum temızlık yapmıstım cokyoruldum ondanmı cıktı nedır bıde hava sıcak..
beyza ısmı cok gusel cnmm .. anlamıda cok guselmıs ..
canım geçmiş olsun bu arada
kendine dikkat et annesi...
tuzludan uzuak duuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr..................
saol cnmm
bıdaha olursa dr soluycem cnmm ıns bıdaha olmaz.
Kizlar baktim ama bulamadim sukriye'ye nolmus? Nesi var?

tansıyonumm 14 _9 cıktı cnm nrmalde hep 11_7 cıkıodu.. braz daha yukselseydı zararlıydı bebek ıcın sona dus alıp 2 saat uyudumm uyandıgımda bıraz dusmustu 12 _8 sımdı bırazdan gene olcucezz ..

tansıyonumm 14 _9 cıktı cnm nrmalde hep 11_7 cıkıodu.. braz daha yukselseydı zararlıydı bebek ıcın sona dus alıp 2 saat uyudumm uyandıgımda bıraz dusmustu 12 _8 sımdı bırazdan gene olcucezz ..

Canim cok gecmis olsun, dikkat et kendine.. Aman tuzlu yeme, sicaklarda disari cikma dikkat et aman annesi kuzucuga da kendine de..

saol canımyaa .. sıcaktann bıde temızlk yaptık ondan sanırım artık bısey ellemem tobee aklım cıktı bugun

Kiz bu sicakta ne temizligi.. Birak bk gotursun evi senin canin, bebisin cani kiymetli.. Ben de bak gecenlerde ayakta utu yaptim bikac saat neler geldi basima.. Aman ev isi mi ote dursun.

KIZLARRRR KENDINIZI YORMAYIN HELE KI BU SICAKLARDAAA.. AGIR KALDIRMAYIN, AYAKTA COK KALMAYIN..

o ne demek arkadaşm ya kordon gebelik boyunca bebeklere dolanırmış çıkarmış doktorlar bebek hareketlerine bu yüzden önem veriyorlar şimdiden boğazında kordon var e 1 ay sonra sezeryan o zaman mantıksız zararı varsa şimdi müdahale etmeliydi ama yanlışmıyım
saol canımyaa .. sıcaktann bıde temızlk yaptık ondan sanırım artık bısey ellemem tobee aklım cıktı bugun

şükriyecim çok geçmiş olsun ama bence seninkisi yorgunluktan mutfak temizledim yazmışsın hemde tek başına hemde bu sıcakta
biraz dikkat edelim kendimize yazık o yavrulara

bu nasıl terleme yarabbim klimanın altında su gibi ter akıtıyorum bu sıcaklar beni mahvediyor tabi bunalınca assoliste bağlıyıorum
kendimden nefret ettim
bide 2 gündür ayakta veya oturunca daha çok karnım sertleşiyor uzanınca geçiyor devam ederse salı felan dr a giderim biraz rahatsızım heralde sıcaklar herşeyi tetikliyor bence

bende cok terlıyorum cnm yaa durdugum yerde yapısyapısım dus almaktan bıktım o derece yemek yyıyoruz yuzumden akıo terler esımde senhıc bole olmazdın dıoo nebılımm nedenoluoo off .. sıkıldım artıkk.. bıde herdk wcdeyımm .. hep varmıs gıbı bı hıss.. bebek baskı yapıo sanırsam.. ıns bugunlerde gecıcekk bıraz daha sabır

şükriye canım geçmiş olsun aman dikkat et ya

haklısınız kızlar suc bendee temızlık yapıp yordum kendımıı bıdaha yapmıcamm neolursa olsun ev batarsa batsınn umrumda deıl bugunkı yasadıklarımdan sonra aklımm yerınden cıkıcaktı resmen bebegımee bısey olcak dıee .. allah korusunn hepımızın evlatlarını . amınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…