2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm annişlerrr
biz yürüyüşmüzü yaptık geldik.......
sıcaklardan yakınılmış ,alın bizdende o kadar,ter ter her yerim yanıyooooooo
Allah yardımcımız olsun,umarım bu sıcakların etkisiyle erken doğurmayız....

şaka bir yana inanın ben doğurabilirim sıcaklar beni çok etkiliyor karnım sık kasılıyo ama düzenli değil
yinede böyle olursa 1-2 güne dr nst talep ederim

Merhaba kızlat sizlere birsey sorucam Vitamini gunde kac tane iciyosnuz?

merhaba canım günde 1 tane elevit içiyorumm ben 2 tane de kan ilacım var ferrum fort ...

geçmiş olsun canım aman dikkat et ..bende 2 ayönce piknikte voleybol oynayım ddm köftenn üserine basmısım ayağımın kaymasıyla yerdeydimmm öldüm öldüm dirildimmm dr.a gidene kadar insan çok korkuyor bebeğime bişey oldumu diee

aman canım çok sevindimm bundan sonra diikkat etkendineee

geçen eşime ddm ki kızımızın ısmını sen koysaydın ne koyardın ddm beyza dedi odaa...bencede güsell isim cnm beyzanur da olabılırrr

inşaallah bebeğin kurtulur kordondan canımmm sezaryen olsa da üzülme boşver sağlıklı gelsinde nasıl gelirse gelsinnnn

bende arada bi altımı kontrol ediyorumm sıcaktan su gibi her yerimm suyum geldi sanıyorummm iyice psikopota bağladımm bendeee

dün karnım kıpkırmızı idi buğün geçmiş ama nefes alamıyorum istanbul bitmiş bide klima var ya olmasaydı Allah hepimize sabır versin bende sıcaklardan depresyona bağladım inan hiç birşey yapasım yok

oğlişimin yatağını babamız mobilyacıya sipariş verdi bende sağlığım iyi olursa bu hafta alış verişi yapıp bu işi halledicem birtek ev temizliği kalır oda oldu oldu olmadı ne yapayım

bende yanıyorum yaa eşim gece battaniyeye sarılıp yatıoo bana afakanlar basıorr vallaaa oturduğum yerdeee terliyorum ya yok böle bişeyyy bide bugün göbeğim ölee tatlı kasınıodu kiii çatlamış göbeğimin altı heppp

çatlak dediğin neki canım boş ver sağlık olsun benim karnımda göğsümde yok ama basen ve baldır yanlaarında var hiç umrumda değil
şu karnımın kasılması olmasında karnım çatlasın neolacak televizyona bikiniyle pozmu vericez

slm kızlar ben geldimmnasılsınız valla ben sıcaktan ölüyorum her dkk ter içindeym sizlerde öyleymişsnz galiba ağustosda hamile olucaz tam sıcakk ya offfff bu arada bizim tam 1 ayımız kaldı nasıl geçti anlamadım ya heyecan ve korku içindeym açıkcası ve tabi bide yorgunlukk sizden günü belli olan varmıı

şaka bir yana inanın ben doğurabilirim sıcaklar beni çok etkiliyor karnım sık kasılıyo ama düzenli değil
yinede böyle olursa 1-2 güne dr nst talep ederim
canım kasılma dediğin bebeğin bi yerde toplanmasımı oluyor???
sana acı vermiyor değil mi?

oğlişimin yatağını babamız mobilyacıya sipariş verdi bende sağlığım iyi olursa bu hafta alış verişi yapıp bu işi halledicem birtek ev temizliği kalır oda oldu oldu olmadı ne yapayım
ay benimde halletmem gerek, mobilyaları silinecek,eşyaları yıkanıp,hastane çantası hazırlanacak.....
yatağının içi alıncak......üüüüüüüüüüüffffffffffffffffff amma çok işim varmış......

sorma benimkide boğazına kadar örtünüyoooooo,bana afakanlar basıyoo onu öyle görüncee..........

bende de çatlak oldu yaaaaaaaa

haklısın canım sana katılıyrm....
geçen gün ilk gördüğümde çok üzüldüm,eşime gösterdin,oda boşver olsun,şuan senin yerinde olup bebek beklemek isteyip sahip olamayan kaç kiş var biliymusun dedi,haklıydıda.....

canım ağrı yok ama karnım tümden sertleşiyor zaten ağrı olmasıda gerekmiyormuş
birde soğuk su çok içiyorum o da yaparmı acaba

benimde kıyafetleri bu hafta halletmem lazım bu gerilmeler bana belkide uyarı bu ne rahatlık sağlığın müsade ediiyorsa hazırlıklarını yapıp öyle otur sende canım ben bundan sonra hızlanıcam gerçi sağlığım izin verirse tabi

haklısın geçen görümcemin göbeğini gördüm geçen sene doğum yaptı odaaa böle sarkık beyaz beyaz çatlak birsürü ddm allahım bnm demi bölee olcakkk...
ama cemrem sağlıklı olsun iyi olsundaa ben çatlıyım yeterkiiii

hoşgeldin canım aynen sıcaklar hepimiz mahvediyor bu gece nasıl uyurum ben onun hesabını yapmaya başldımmm...bende şuan korku falan yokk vallaa bian önce doğurup kızımı kucağıma almak istiyorummm doğumdan sancıdan korkmuyorummmm tek korkummm cemremi sağlıcakla kucağıma alabileckmymmm bu

slm annişler albümin değerine baktıran varmı aranızda

yok bende baktırmadım o ne oluyor ki canımm ne için baktırılıyorrr

onu ölee görünce diyorum o zaman sorun bendee hamilelikten bu kadr ter döküyorum demekki geçen sene ben bölee terlediğimi hatırlamıyorum yaa

aynen öylee rabbim bize ve bebişlerimize yeterki sağlık versinn de biz çatlayalımmmm

vayyy beee 34 haftalık olmusuzz cemremleeee
46 günümüz kalmışşşşş
bugünlere kadar kazasız belasız geldik yaa çok şükür rabbimee inşaalah bundan sonrada sorunsuzz 6 hafta daha geçiririz kızımlaaaa

canım doğum fotoğrafçısı tuttum yazmışsın yaa bende düşünüyorum böylee bişeyyy kaç foto kaç liraaa bide nersein sen ist miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…