slm annişlerrr
biz yürüyüşmüzü yaptık geldik.......
sıcaklardan yakınılmış ,alın bizdende o kadar,ter ter her yerim yanıyooooooo
Allah yardımcımız olsun,umarım bu sıcakların etkisiyle erken doğurmayız....
Merhaba kızlat sizlere birsey sorucam Vitamini gunde kac tane iciyosnuz?
Slm kızlaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız???????????
Geçmiş yapamadık umarım bi sorun yoktur.......
bizimde bugün kuyruk sokumumuz ve sırtımız çok ağrıyor,bide sıcaklaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
dün akşam babamızla yürüyüşe çıktık,daha sonra arkadaşlar aradılar şu parktayız sizde gelin diye,neyse bizde gittik....
hani şu beyaz sandalyeler varya plastik,oturdum daha sonra kendimi yerde buldum...çok korkum nerdeyse ağlıycaktım bebeğime bişey oldu dieeeeee...tabi millet seferber oldu beni kaldırmak için ama ne mümkün bu kiloylaaaaa
neyseki bebişim 2dk sonra haraket etmeye başladıda içim rahatladı......
şuan biraz ağrımız ve kollarımızdaki ve bacaklarımızdaki morarıklar haricinde bişeyimiz yokkk.....
Allahım hepimizi korusun...bebişlerimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin....
amanda kuzumm mavısmavısmı oluvermıss gariikıskandımm elıfımde hemen mavılessın ..:)) buyudu tosuncukk annesıı [/COLOR]
2 saat uyudum kızlar sımdı 12 _8 cıktı ama ondan once 14_9 du cok korktumm dahada yukselırse dıee cok sukur düştuu .. sızde tansıyonunuzu sık takıp edınn .. allah korusunn ..
1 kez cnm oda aksam yemeegınden sonra..
kızlar çok sıcak ölüyorum yasuksuk geçmiş olsun cana tuzlu yeme kendinini yormamaya dikkat et. benimkiler maşalla iyi dayandılar salı günü 34+0 oluyoruz tehlikeli günler büyük ölçüde geride kalıyor. Bu arada bebeklerim neredyse doğacak ben hala kızıma isim bulamadım. Anlamıda güzel olsn kulağada hoş gelsin istiyorum. Sizce Beyza nasıl? Anlamı çok beyaz, günaha bulaşmamış demekmiş
Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum memlekete geldim annemin yanında yapcam doğumumu bu arada burdaki doktorum bebeğe 1 tane kordon dolanmış dedi büyük ihtimalle sezeryan olursun dedi bakalım artık Allah tan hayırlısı sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz
bu nasıl terleme yarabbim klimanın altında su gibi ter akıtıyorum bu sıcaklar beni mahvediyor tabi bunalınca assoliste bağlıyıorum
kendimden nefret ettim
bide 2 gündür ayakta veya oturunca daha çok karnım sertleşiyor uzanınca geçiyor devam ederse salı felan dr a giderim biraz rahatsızım heralde sıcaklar herşeyi tetikliyor bence
merhaba canım günde 1 tane elevit içiyorumm ben 2 tane de kan ilacım var ferrum fort ...
geçmiş olsun canım aman dikkat et ..bende 2 ayönce piknikte voleybol oynayım ddm köftenn üserine basmısım ayağımın kaymasıyla yerdeydimmm öldüm öldüm dirildimmm dr.a gidene kadar insan çok korkuyor bebeğime bişey oldumu diee
aman canım çok sevindimm bundan sonra diikkat etkendineee
geçen eşime ddm ki kızımızın ısmını sen koysaydın ne koyardın ddm beyza dedi odaa...bencede güsell isim cnm beyzanur da olabılırrr
inşaallah bebeğin kurtulur kordondan canımmm sezaryen olsa da üzülme boşver sağlıklı gelsinde nasıl gelirse gelsinnnn
bende arada bi altımı kontrol ediyorumm sıcaktan su gibi her yerimm suyum geldi sanıyorummm iyice psikopota bağladımm bendeee
dün karnım kıpkırmızı idi buğün geçmiş ama nefes alamıyorum istanbul bitmiş bide klima var ya olmasaydı Allah hepimize sabır versin bende sıcaklardan depresyona bağladım inan hiç birşey yapasım yok
bende yanıyorum yaa eşim gece battaniyeye sarılıp yatıoo bana afakanlar basıorr vallaaa oturduğum yerdeee terliyorum ya yok böle bişeyyy bide bugün göbeğim ölee tatlı kasınıodu kiii çatlamış göbeğimin altı heppp
canım kasılma dediğin bebeğin bi yerde toplanmasımı oluyor???şaka bir yana inanın ben doğurabilirim sıcaklar beni çok etkiliyor karnım sık kasılıyo ama düzenli değil
yinede böyle olursa 1-2 güne dr nst talep ederim
ay benimde halletmem gerek, mobilyaları silinecek,eşyaları yıkanıp,hastane çantası hazırlanacak.....oğlişimin yatağını babamız mobilyacıya sipariş verdi bende sağlığım iyi olursa bu hafta alış verişi yapıp bu işi halledicem birtek ev temizliği kalır oda oldu oldu olmadı ne yapayım
bende yanıyorum yaa eşim gece battaniyeye sarılıp yatıoo bana afakanlar basıorr vallaaa oturduğum yerdeee terliyorum ya yok böle bişeyyy bide bugün göbeğim ölee tatlı kasınıodu kiii çatlamış göbeğimin altı heppp
çatlak dediğin neki canım boş ver sağlık olsun benim karnımda göğsümde yok ama basen ve baldır yanlaarında var hiç umrumda değil
şu karnımın kasılması olmasında karnım çatlasın neolacak televizyona bikiniyle pozmu vericez
canım kasılma dediğin bebeğin bi yerde toplanmasımı oluyor???
sana acı vermiyor değil mi?
ay benimde halletmem gerek, mobilyaları silinecek,eşyaları yıkanıp,hastane çantası hazırlanacak.....
yatağının içi alıncak......üüüüüüüüüüüffffffffffffffffff amma çok işim varmış......
sorma benimkide boğazına kadar örtünüyoooooo,bana afakanlar basıyoo onu öyle görüncee..........
bende de çatlak oldu yaaaaaaaa
kızlar hepinize iyi gecelerr cici bakın kendinizee
çatlak dediğin neki canım boş ver sağlık olsun benim karnımda göğsümde yok ama basen ve baldır yanlaarında var hiç umrumda değil
şu karnımın kasılması olmasında karnım çatlasın neolacak televizyona bikiniyle pozmu vericez
slm kızlar ben geldimmnasılsınız valla ben sıcaktan ölüyorum her dkk ter içindeym sizlerde öyleymişsnz galiba ağustosda hamile olucaz tam sıcakk ya offfff bu arada bizim tam 1 ayımız kaldı nasıl geçti anlamadım ya heyecan ve korku içindeym açıkcası ve tabi bide yorgunlukk sizden günü belli olan varmıı
slm annişler albümin değerine baktıran varmı aranızda
canım kasılma dediğin bebeğin bi yerde toplanmasımı oluyor???
sana acı vermiyor değil mi?
ay benimde halletmem gerek, mobilyaları silinecek,eşyaları yıkanıp,hastane çantası hazırlanacak.....
yatağının içi alıncak......üüüüüüüüüüüffffffffffffffffff amma çok işim varmış......
sorma benimkide boğazına kadar örtünüyoooooo,bana afakanlar basıyoo onu öyle görüncee..........
bende de çatlak oldu yaaaaaaaa
haklısın canım sana katılıyrm....
geçen gün ilk gördüğümde çok üzüldüm,eşime gösterdin,oda boşver olsun,şuan senin yerinde olup bebek beklemek isteyip sahip olamayan kaç kiş var biliymusun dedi,haklıydıda.....
bendende hepinize iyi geceler yarın bir ara işe gitmem gerekiyor şimdi yatayım bende hoşçakalın
kızlar hepinize iyi gecelerr cici bakın kendinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?