canım ağrı yok ama karnım tümden sertleşiyor zaten ağrı olmasıda gerekmiyormuş
birde soğuk su çok içiyorum o da yaparmı acaba
benimde kıyafetleri bu hafta halletmem lazım bu gerilmeler bana belkide uyarı bu ne rahatlık sağlığın müsade ediiyorsa hazırlıklarını yapıp öyle otur sende canım ben bundan sonra hızlanıcam gerçi sağlığım izin verirse tabi
kesinlikle biz hamile olduğumuz için sıcaklığı 3 4 derece daha fazla hissediyrmuşuz,,,,haklısın geçen görümcemin göbeğini gördüm geçen sene doğum yaptı odaaa böle sarkık beyaz beyaz çatlak birsürü ddm allahım bnm demi bölee olcakkk...
ama cemrem sağlıklı olsun iyi olsundaa ben çatlıyım yeterkiiii
hoşgeldin canım aynen sıcaklar hepimiz mahvediyor bu gece nasıl uyurum ben onun hesabını yapmaya başldımmm...bende şuan korku falan yokk vallaa bian önce doğurup kızımı kucağıma almak istiyorummm doğumdan sancıdan korkmuyorummmm tek korkummm cemremi sağlıcakla kucağıma alabileckmymmm bu
yok bende baktırmadım o ne oluyor ki canımm ne için baktırılıyorrr
onu ölee görünce diyorum o zaman sorun bendee hamilelikten bu kadr ter döküyorum demekki geçen sene ben bölee terlediğimi hatırlamıyorum yaa
aynen öylee rabbim bize ve bebişlerimize yeterki sağlık versinn de biz çatlayalımmmm
vayyy beee 34 haftalık olmusuzz cemremleeee
46 günümüz kalmışşşşş
bugünlere kadar kazasız belasız geldik yaa çok şükür rabbimee inşaalah bundan sonrada sorunsuzz 6 hafta daha geçiririz kızımlaaaa
Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun.Eylul'um bir basliyir hickirmya bazen bir saat suruyor..
canım nasıl anlıycaaz hıçkırdıklarını?????????????????????Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..
çok sıcaaaaak yaaaa
nasılsınız kızlar oturduğum yerde terliyorum ya saçlarım yine halil sezai gibi oldu yahiç uykum da yok terden su oldum ya hergün yıkan yıkan nereye kadar
canım nasıl anlıycaaz hıçkırdıklarını?????????????????????
bende bendeeeeee................
benimde hiç uykum yok,zaten beelimde ağrıyooooo
aynen tatlım duş al duş al eskidimmmm
çok sıcaaaaak yaaaa
nasılsınız kızlar oturduğum yerde terliyorum ya saçlarım yine halil sezai gibi oldu yahiç uykum da yok terden su oldum ya hergün yıkan yıkan nereye kadar
Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..
Benimde uylum yok yarının yemeklerini mi hazırlasam :) tatlının şerbetini yaptım soğutuyorum biraz daha geçsinde kendisini yapcam :) ay çok terliyorum ya günde 4 5 kere üst değişiyorum komple sanki evde ordu yaşıyo gibi çamaşır makinesi çalışıyo :S
hadi senin uykun yokmuş işlenip işlerini hallediyrsun....
bende anca yatırm....
çamaşır makinelerimiz de idmen yapıyoo bebek için desene....
nasıl olsa bebek olduğunda hergün çalışıcaklar...
bende dün renklileri topladım hala katlayıp kaldırcaaam ama nerdeeeee iyice üşengeç olduuum yaaaaaaaaaaaaa
evet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...
ben hıçkırığını bi kaç kere yakaladım böle kalp atışı gibi tık tık tık atıyorrr karnımda tekme gibide hissediyorummm eşime söledim gel bak hıçkırıyor dedimm o da kafasını koydu göbeğimee kalp atşı o dedi dedim yok kalp atışı o kadar yaval olmaz onun kalbi bnmkindende hızlı atoyor ddmmm ölee işteee
Bi iki arkadaş daha yazmıştı hıçıkıyıorlar diye nası oluyor yahu ben hiç anlamıyorum hıçıkırıklarını?
canım nasıl anlıycaaz hıçkırdıklarını?????????????????????
bende bendeeeeee................
benimde hiç uykum yok,zaten beelimde ağrıyooooo
aynen tatlım duş al duş al eskidimmmm
gece uykusunun ne olduğunu,en son ne zaman deliksiz uyuduğumu unuttum valllaaaaaaaaaaaaa....................................
bebeğimin gece uykusu olmuycakmı acaba diye düşünmeye başladımm.....
bide kızlar benim cadı miniğim gece 11 den sonra kıpır kıpır hiç uyumuyo sanki sabaha kadar,sabahta erkenden uyanıyoooo
acaba doğuncada mı bu böyle olucak,endişelenmeye başladımmmmmmmmmmmmm
gece uykusunun ne olduğunu,en son ne zaman deliksiz uyuduğumu unuttum valllaaaaaaaaaaaaa....................................
bebeğimin gece uykusu olmuycakmı acaba diye düşünmeye başladımm.....
bide kızlar benim cadı miniğim gece 11 den sonra kıpır kıpır hiç uyumuyo sanki sabaha kadar,sabahta erkenden uyanıyoooo
acaba doğuncada mı bu böyle olucak,endişelenmeye başladımmmmmmmmmmmmm
Ayyyniyiz canim, ayni... Ben de geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum zaten habire tuvalete de tasiniyorum.. Gece sirtim agriyo kalkiyorum, sicak basiyo kalkiyorum, kaburgalarim agriyo kalkiyorum...kalkiyorum da kalkiyorum yani.. Kizim zaten benim uzanmami bekliyo sanki aninda basliyo tepinmeye.. Minik baligim benim yuzuyo sanki icimdesabah da genelde babasiyla yakaliyorum ikisini benden gizli sohbet ediyolar, ama Eylul'um babasinin konusmasina dayanamayip heyecanlanip tepisiyo beni de uyandiriyo..
Ben ne zaman uyuyorumya? Valla simdi onu dusundum... :44::44::44:
onların daha gece gündüz kavramı yok çok şükür canım merak etmeee onun için gece gündüz farketmiyorrr ölee düşünme annesiii o annesinin kokusu duyuncaaa mışıl mışıl uyur inşaalah
Bu sabah babamiz kizina askina sarki soyluyordu.. Yastigini benim karnimin oraya cekmis, kelebekli cicekli bocekli kendi uydurdugu bi sarki soyluyodu melodisiz, kafiyesiz.. Duydugum en guzel sarkiydi ama.. :) Eylul'umun tepinmesine uyandim sanki babasina babasina yaklasmaya calisiyo gibi geldi habire babasinin oldugu yere vuruyo..
Uyandim napiyosunuuz dedim
Askim kizima sarki soyluyodum ben uyandirdik seni demi dedi..
Yok yok ben uyuyorum siz devam edin hem bak Eylul'um de cok mutlu tepisiyo dedim..
Esim de 'baba sus artik" demeye calisiyo olmasin dedi.. Ay ne guldum ne guldum...
Akilli bidigim, minik pitircigim babaci olacak belli, Murat ne zaman seslense sevse Eylul dese aninda babasinin sesine tepki vriyor.. Nasil bir mutluluk anlatamam.. Oyyy ben yine duygulandim.. Babamiz da gitti,yok sabah gelicek.. Kocisimi ozledim ben :/
Bu arada camasir makinasi haaaala yikiyo ay eskidi kizimin cicileri bitemedi gitti program.. Bebek giysileri modunda yikiyorum, bi sonraki postayi hassasta atiyim bari daha cabuk bitsin... Bekle bekle heyecanla oldumya.. Yikansalar da sersem evimize bebek kokusu gelse azicik deterjanla da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?