2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

soğuk suda etkileyebilir tabi,herşeye dikkat etmemiz şart.....
benim kıyafet olayı hep ağrım olduğunda geliyooo,başka zaman gayet rahatım....
evet yaa sağlık ve sıcaklar çok etkiliyoo hareketleri....
topicte hep yazarlardı çok büyümeden çarşı alışveriş işini halledin die,ben halletmedim şimdi sıcakta dışarı nasıl çıkacağımı düşünüyrm kara kara......

kesinlikle biz hamile olduğumuz için sıcaklığı 3 4 derece daha fazla hissediyrmuşuz,,,,

çok sıcaaaaak yaaaa

nasılsınız kızlar oturduğum yerde terliyorum ya saçlarım yine halil sezai gibi oldu ya hiç uykum da yok terden su oldum ya hergün yıkan yıkan nereye kadar

Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun?.
Eylul'um bir basliyor hickirmya bazen bir saat suruyor..

Son düzenleme:
Kizlarya bisey sorucam... Sizin kuzucuklar da hickiriyor mu uzun uzun.Eylul'um bir basliyir hickirmya bazen bir saat suruyor..

Bi iki arkadaş daha yazmıştı hıçıkıyıorlar diye nası oluyor yahu ben hiç anlamıyorum hıçıkırıklarını?

canım nasıl anlıycaaz hıçkırdıklarını?????????????????????

çok sıcaaaaak yaaaa

nasılsınız kızlar oturduğum yerde terliyorum ya saçlarım yine halil sezai gibi oldu ya hiç uykum da yok terden su oldum ya hergün yıkan yıkan nereye kadar

bende bendeeeeee................
benimde hiç uykum yok,zaten beelimde ağrıyooooo
aynen tatlım duş al duş al eskidimmmm

Benimde uylum yok yarının yemeklerini mi hazırlasam :) tatlının şerbetini yaptım soğutuyorum biraz daha geçsinde kendisini yapcam :) ay çok terliyorum ya günde 4 5 kere üst değişiyorum komple sanki evde ordu yaşıyo gibi çamaşır makinesi çalışıyo :S

çok sıcaaaaak yaaaa

evet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...

ben hıçkırığını bi kaç kere yakaladım böle kalp atışı gibi tık tık tık atıyorrr karnımda tekme gibide hissediyorummm eşime söledim gel bak hıçkırıyor dedimm o da kafasını koydu göbeğimee kalp atşı o dedi dedim yok kalp atışı o kadar yaval olmaz onun kalbi bnmkindende hızlı atoyor ddmmm ölee işteee

hadi senin uykun yokmuş işlenip işlerini hallediyrsun....
bende anca yatırm....
çamaşır makinelerimiz de idmen yapıyoo bebek için desene....
nasıl olsa bebek olduğunda hergün çalışıcaklar...
bende dün renklileri topladım hala katlayıp kaldırcaaam ama nerdeeeee iyice üşengeç olduuum yaaaaaaaaaaaaa

Hamilelikte canımız hiç bişey istemiyo şahsen benim öyle herşeyi başkası yapsa istiyorum ama başkası olacak kimse yok eşimden başka garibim herşeyide ona yıkama arada evi süprüüyor o bile yetiyo bana :)

Kızlar benim ayaklarım acıyo gidiyorum uzanmaya azıcık daha uzasın boyum :)))) hadi öptüm sizi hayırlı gecelerrr

hmmmmmm hiç dikkat etmemiştim bundan sonra dikkat edeyim .................

Bi iki arkadaş daha yazmıştı hıçıkıyıorlar diye nası oluyor yahu ben hiç anlamıyorum hıçıkırıklarını?

Nasil oluyor biliyor musunuz.. Hani ilk pitir pitir hareket ediyorlardiya.l onun belirli araliklarla duzenli bir sekilde oldugunu dusunun. Pit-pit-pit... Hickirik oldugunu biliyorum cunku basinin ve gogsunun oldugu yerde oluyor bu hareket (bizim cadi dogum pozisyonunda basi asagda hissedebiliyorum ondan tahmin ediyorum)

Yani bi pit oluyor 5-6 saniye sonra tekrardan oluyor ve boyle duzenli bir sekilde devam ediyor :)

gece uykusunun ne olduğunu,en son ne zaman deliksiz uyuduğumu unuttum valllaaaaaaaaaaaaa....................................
bebeğimin gece uykusu olmuycakmı acaba diye düşünmeye başladımm.....
bide kızlar benim cadı miniğim gece 11 den sonra kıpır kıpır hiç uyumuyo sanki sabaha kadar,sabahta erkenden uyanıyoooo
acaba doğuncada mı bu böyle olucak,endişelenmeye başladımmmmmmmmmmmmm

Ayyyniyiz canim, ayni... Ben de geceleri uyuyamiyorum surekli uyaniyorum zaten habire tuvalete de tasiniyorum.. Gece sirtim agriyo kalkiyorum, sicak basiyo kalkiyorum, kaburgalarim agriyo kalkiyorum...kalkiyorum da kalkiyorum yani.. Kizim zaten benim uzanmami bekliyo sanki aninda basliyo tepinmeye.. Minik baligim benim yuzuyo sanki icimde sabah da genelde babasiyla yakaliyorum ikisini benden gizli sohbet ediyolar, ama Eylul'um babasinin konusmasina dayanamayip heyecanlanip tepisiyo beni de uyandiriyo..

Ben ne zaman uyuyorumya? Valla simdi onu dusundum... :44::44::44:

onların daha gece gündüz kavramı yok çok şükür canım merak etmeee onun için gece gündüz farketmiyorrr ölee düşünme annesiii o annesinin kokusu duyuncaaa mışıl mışıl uyur inşaalah

ay hep aynı sorunlaaarrrrrrrrrrrrrr..........neyse az kaldıııııı..................
benimkide babasının sesini duyduğunda hareketi anında kesiyooooo............
hatta Nst deyken kıpır kıpırdı ,kalp atışıda yüksekti babası kızımmmmm der demez kalp atışıı150 lere düştü................

ay valla benim kız gece kuşuuuu ,gündüz bi ara kestiriyoo o kadarrrrrr

onların daha gece gündüz kavramı yok çok şükür canım merak etmeee onun için gece gündüz farketmiyorrr ölee düşünme annesiii o annesinin kokusu duyuncaaa mışıl mışıl uyur inşaalah

ayyyy ağzından bal damlıyor canımmm inşallah öylee olur.....
çalışan bi annne olucağım için endişeleniyrm hep....

Bu sabah babamiz kizina askina sarki soyluyordu.. Yastigini benim karnimin oraya cekmis, kelebekli cicekli bocekli kendi uydurdugu bi sarki soyluyodu melodisiz, kafiyesiz.. Duydugum en guzel sarkiydi ama.. :) Eylul'umun tepinmesine uyandim sanki babasina babasina yaklasmaya calisiyo gibi geldi habire babasinin oldugu yere vuruyo..

Uyandim napiyosunuuz dedim
Askim kizima sarki soyluyodum ben uyandirdik seni demi dedi..
Yok yok ben uyuyorum siz devam edin hem bak Eylul'um de cok mutlu tepisiyo dedim..
Esim de 'baba sus artik" demeye calisiyo olmasin dedi.. Ay ne guldum ne guldum...

Akilli bidigim, minik pitircigim babaci olacak belli, Murat ne zaman seslense sevse Eylul dese aninda babasinin sesine tepki vriyor.. Nasil bir mutluluk anlatamam.. Oyyy ben yine duygulandim.. Babamiz da gitti,yok sabah gelicek.. Kocisimi ozledim ben :/

Bu arada camasir makinasi haaaala yikiyo ay eskidi kizimin cicileri bitemedi gitti program.. Bebek giysileri modunda yikiyorum, bi sonraki postayi hassasta atiyim bari daha cabuk bitsin... Bekle bekle heyecanla oldumya.. Yikansalar da sersem evimize bebek kokusu gelse azicik deterjanla da olsa

Son düzenleme:

yerim ben ooo minik cadıyıııııııııııııııııııııııııııı.....................
dur kız hemen duygusala bağlama Eylül de üzülecek şimdi babaaaaaaa die bağırcaakkkkkkkk
eşinde yokmuş nasıl susturcaz seniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…